|
![]() |
#3931 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
480 je ista kartica samo sa 256 shadera više........ ne bi, za RS se zna da je malo glasnija. A ono što možeš napraviti s AMDom ( a NE možeš s nevidijom) je undervoltati i riješiti sve te "probleme" throttlanja čak i na referentnima. I ja sam dobio par loših kartica iz kutije na obje strane. odeš, zamjeniš i kraj priče. Kao da je to nešto novo, nikad viđeno...... |
![]() |
![]() |
#3932 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Samo da se i ja javim, kao zacetnik svega ovog ![]() Pala je odluka na GTX 1060 ipak, jer su se vratile te povoljne Gainwardice u Links, pa cemo vidit kakva ce se pokazat. Skoro narucih iz DE onu XFX 480 RS, ali se nisam htio opec, doslovce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3933 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ma ne budi lud. Ne kupuj to smeće. Koliko para misliš pljunut? Tj. koliko bi mogao navuć? @Brianril: A eto, tak ionak imaš šrot od proca ![]() |
![]() |
![]() |
#3934 | |
Premijum
|
Citiraj:
https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?lid=213572 Nju sam jos gledao, al kolko vidim po svemu, slabija je ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3936 | |
Premijum
|
Citiraj:
On pair sto bi se reklo, a vise trosi, vise se grije, skuplja je, driveri koji su tradicionalno cudo na AMD-u ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3937 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ma ne budali, ne pratiš uopće situaciju. Deus Ex je mjerilo svega! Koji Witcher...pa to je njesra od igre! Vidiš da je ovdje čak i na DX11 RX-ica jača. Ugl. bolja je kartica a i stvarno je bolja investicija za budućnost jer će DX12/Vulkan igre pljuštati u sljedeće dvije-tri godine. Morat ćemo haubu od auta nosit na glavi. |
![]() |
![]() |
#3938 |
Guest
|
on par :P Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#3939 | |
Premijum
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3940 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3941 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Za 1080p gejming odlicna grafa, dovoljno jaka za high postavke, tiha i hladna... Ni cijena nije losa, iako bi tribala jos malo pasti. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3943 |
Guest
|
|
![]() |
#3944 | |
Premium
|
je jača je pa će se opet plakati ko i za 970...."a rekli su da je super" ![]() neki ljudi jednostavno nemogu naučiti iz godina uskustva: 760vs270 960vs380 svi koji su uzeli 760/960/970 su gadno popušili...i to nepunu godinu poslje ![]() Citiraj:
ne Witcher 3 je mjerilo svega, potpuno u pravu si ![]() ![]() it has begun ![]() Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 23.09.2016. u 12:05. |
|
![]() |
![]() |
#3946 |
Premium
|
Ovo su friškiji testovi. S custom AMD grafama a ne >3 mjeseca stari s referentnim AMD grafama ![]() Evo ti još malo food for brain: http://videocardz.com/review/his-rad...rbo-8gb-review Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 23.09.2016. u 12:11. |
![]() |
![]() |
#3949 |
Guest
|
|
![]() |
#3950 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3951 |
Antimićanin
|
Jok. AMD ne potplaćuje. Samo nVidia. Gdje je nVidia bolja - potplaćeno. Gdje je AMD bolji - pošteno i tako i je. I zapitajte se - kupujete li hardver iz moralnih pobuda ili kupujete hardver prema tehnološkom aspektu. Ako je prvo, onda nemamo dalje kaj razgovarati. Barem ja nemam više što reći onda... |
![]() |
![]() |
#3953 |
Premium
|
A zašto ne iz oba? A AMD je daleko ispred u DX12/Vulkan, tak da o "tehnološkom" aspektu se stvarno nema što raspravljati (a ujedno je vezano uz taj moralni gdje nevidija još laže o mogućnostima svojih grafa tj o Async Compute i općenito DX12/Vulkanu, kao što sam već nekoliko puta napomenuo imao sam prilike osobno isprobati kako to radi na nevidiji, sam je ovdje najbitnije da grafa radi 200+ FPS u 3+ godina starim igrama a nove tko šiša ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 23.09.2016. u 12:31. |
![]() |
![]() |
#3954 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Koliko je onda meni ostalo u džepu? 3000? Obzirom da sam svoju 970 prodao dok ti još nisi? A za popušio sam mislio na tvoju rečenicu da su popušili svi koji su imali GTX970. Znači i ti si popušio, i ja i svi ostali? |
|
![]() |
![]() |
#3955 |
Guest
|
ja iz sentimentalnih ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#3957 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() i to kaj si uvalio tu 970, nisam siguran kakve to veze ima? ja ću je prodati, ima dovoljo bedaka kojima se smuti pred očima kad vide nevidiju |
|
![]() |
![]() |
#3958 |
Antimićanin
|
Miko, majketi, tebe će ili herc kefnut ili ćeš čir dobiti na želucu koliko energije ulažeš u ovo sve ![]() I treći puta pitam - jesi i ti popušio što si kupio GTX970 budući kažeš da su SVI popušili? A u temi "koju nVidia karticu kupiti" tvoj jedini odgovor može i treba biti "NITI JEDNU" budući svaka nVidia kartica ima bolji odgovor u AMDovom taboru. Koliko vidim, nisi nikad rekao koja je nVidia bolja do neke nVidije nego samo kontiraš sa Polarisom. Slažem se, kontre su OK. A jesu li potrebne na svakoj stranici teme? Odgovor prepuštam narodu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 23.09.2016. u 12:38. |
![]() |
![]() |
|
|