|
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
I dalje mi OnePlus stranica ne radi. Kontaktiranje podrske nije se pokazalo od pomoci, jer istu ne mogu kontaktirati. Naime, ni ta mi stranica ne radi ![]() Otvorio sam drugi account, a na tom accountu sve radi. I na taj nacin kontaktirao podrsku. Odgovora jos uvijek nema. Mislim nevazno, mobitel cu dobiti, ali ovo je smijesno. U medjuvremenu stigao i sms od DHL-a da mi posiljka stize 22.09. ![]()
![]() |
#274 |
Premium
|
Znam proceduru. Tracking necu ni pratiti, glavno da je na putu. Pracenjem trackinga na zalost ne znaci da ce mi isti brze stici ![]()
![]() |
#275 | |
Mala crna
|
Citiraj:
![]() Nakon par dana je sve proradilo. Sent from my ONEPLUS A3003 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ja nisam stavio prioritetno, ali je onda pod narudzbom pisalo pod metodu da je, sad piše da je standard. Mislim da nemaš potrebe za tim, bolje uzet masku dodatnu. Meni je 12.9 poslano i od prekjučer je (15.9) u Zagrebu, našima se ne žuri pa ću 19 dobiti mobitel u ruke. Mislim da je tjedan dana savim okej. Prioritetno bi mi možda kroz 3-4 dana došlo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne možeš ga uzeti u funtama jer je valuta vezana uz zemlju iz koje naručuješ, a ako i uspiješ očekuj da će ti punjač imati UK-plug, ne europski |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Što zapravo nije niti pogrešno, ovisi o kojoj se kartici radi.. Recimo meni na prepaid Mastercard kartici obračunavaju sve transakcije po srednjem tako da sam odavno odhebe devizne, žiro i tekuće račune za plaćanje na internetu jer svi oni obračunavaju po prodajnom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
https://www.mastercard.com/hr/consum...onversion.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
Jos jedno pitanje prije narucivanja.. U autu imam aukey 2.0 quick charger.. Dali cu moci brzo puniti op3 preko njega? Citao sam negdje da je dash charge potpuno druga tehnologija i da nece brzo puniti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Punit ćeš ga brzo, ali ne brzo kao quick charge ![]() Mislim ako si na drugim mobitelima od njega dobivao oko 2000mah, i na OP3 ćeš, DASH ide i preko 3500mah. Btw 3.2.6 je OUT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Registered User
|
Ok, mislio sam da neće biti problem da baš pazim na sve te detalje al eo, sa dash charge, punit ćeš sa 3500+ mA, a sa quick charge ces puniti kao i na ostalim telefonima sa quick charge, 1000+ mA. šteberi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Usput , puni se srednjom brzinom i nečeš jako puno osjetiti u odnosu na QC 3.0. Dobro će služiti trenutni i ne zamaraj se glupostima. Ako imaš viška nofce i samo slobodno.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
|
Nemožeš https://forums.oneplus.net/threads/q...charge.453874/ isto tako Dash Charge, however, demands you to use both the charger and the cable provided with the OnePlus 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Registered User
|
Jeli originalna sandstone maska? Jeli ti prekrila grbu kamere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
|
Javi dojmove kad ih stekneš, ozbiljno razmišljam o ovom uređaju. Zahvaljujem frulexu i webstartm iz teme o kineskim mobitelima, da tamo ne spamam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Da nemam 6P sigurno bi kupio OP3. Nema dalje, u usporedbi s nexusom ovo izgleda kao jedini kompletan mob u tom cjenovnom rangu. Minus (imho) je jedino dash punjenje zbog dodatnih punjaca i powerbankova. Mislim da ne bi promasili ni da su isli na klasicni usb-c 15W punjac. Fingerprint je naspram 6P instantan do te mjere da mi je 6P poceo ici na zivce (a pogotovo na nougatu gdje je FP jos sporije ocitava prst). Sve u svemu, kao nexus fanboy, OP3 ima od mene palac gore. Temeljeno na igranju s mobom u nekoliko navrata (stock rom i sve).
![]() |
![]() |
#298 |
Registered User
|
Ali zašto minus, pa možeš ga puniti i normalnim usb-c punjačem, malo sporije nego dash, ali opet ga puniš. ja bih isto volio se poigrati malo duže uživo sa 6p, pogotovo kad vidim album, mislim da je tvoj onaj na google photos-u, kakve slike, boli glava. mislim da je 90% do fotografa, ali opet, slike su ti preljepe, baš me zanima kako bi sa OP3 ispale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mozda sam to prejako naglasio, nije bas minus minus. Ali steta da se ne moze nabaviti jeftinih dash chargera kao recimo usb-c ili QC punjaca. Samo to. Kad vec nude dash, volio bi ga koristiti i doma i na delu i u autu... Bas maloprije sam bio na kavi i opet cackao po OP3. Ekrane sam ovaj put usporedjivao. Razlike su male, razliku u rezoluciji nisam osjetio (full hd je stvarno dovoljan za 5,5"). Po pitanju boja na stock kalibraciji slika je sloro pa ista kao na 6P. Usporedjivao sam bas taj foto album sa 6P sampleovima. OP3 ima mrvu hladnije bijele u nekim situacijama. Kada loadiramo svatko svoju osobnu "kalibraciju" (malo toplije boje) onda je prikaz gotovo identican. Ako upalimo sRGB slika je isto slicna. Neistreniranom oku sve ovo izgleda isto. Gledao sam neke fotke koje je frend fotkao onako na random, meni je to sve jako kvalitetno. Ne vidim mane, cak i pri umjetnom svjetlu, fotke su zbilja dobre. Mislim da OP kamera ima vise mogucnosti naspram google kamere i to je onda dodatni plus (nisam testirao). Mob mu i nakon mj dana radi brzo, kao nexus. OS se redovito updejta, milina. Nismo pricali nis za bateriju jer nam se koristenje moba jako razlikuje. Kaze da je jako zadovoljan naspram starog LG G2. Build quality i fingerprint su milina, ne znam, mob je definitivno nexus killer, khm ![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
|
Evo na kraju dana mišljenje: Plusevi: fluidnost, mobitel leti (cca100 aplikacija), multitask brz, izrađen jako kvalitetno, kamera brza, dash punjenje je wau, koja je to brzina, sam OS je čist Minus: rezolucija (presao sam sa fullhd one m7 koji ima 4.7" na ovaj 5.5" i ne mogu lagati da se ne osjeti gubitak ostrine), zvučnik isto nije u rangu boomsounda tj sterea, ali je dosta glasan i kvalitetan. U svakom slučaju ja prezadovoljan, nisam još slikao ali sigurno je bolje od prošle kamere. Vrijedi para |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|