|
![]() |
#3391 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Do 30% hardwarea možeš promjeniti. S tim da uvijek možeš nazvat MS službu i objasnit pa ti budu aktivirali. Ako već nebude išlo preko onog automata di moraš upisat zilion brojeva. ![]()
![]() |
#3392 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3393 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma radit će i sa starijim Windowsima, razlika bude u tome da će Win10 podržavati nove instrukcije koje će Intel dodati u Kaby Lake, što može u doglednoj budućnosti predstavljati problem. Ionako za nekoliko godina nitko ne bude koristio Win7 ili Win8 na modernom hardveru.
![]() |
#3394 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#3395 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja ti nesam školovala i nisam pratil kaj Intel nudi novoga u Bejbi lejku, ali mi nekako zdrav razum govori da će imati isti set instrukcija kao već prepotopni Nehalem, ili koja god arhitektura radi na Win10. Ionako poznajem samo boju tvog avatara ![]() I ajde ajde, ne treba agitator kad si i ti u mreži, Juane ![]() EDIT: New CPU Features May Explain Microsoft’s Decision to End Support for New CPUs on Windows 7, 8.1 http://www.custompcreview.com/news/n...s-7-8-1/32351/
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 08.09.2016. u 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3398 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3399 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Malo glupo mozda pitanje, al frend je skinuo image od winsa (vjerovatno sada ova sa AU) pa je rekao da nije mogao naći verziju na engleskom jeziku ali sa hrvatskom regijom (ima bosanska, srpska samo naša ne).....Thanks ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3401 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Pitanje za stručnjake. Imam original sedmicu, preko assistive toolsa sam sinoć dignuo na desetku. Sad mi piše da su windowsi aktivirani. Da li je to trajna licenca (da li mogu napraviti clean install) ili je nešto novo sad? nakon onog kraja besplatne nadogradje sedmice to nisam radio, pa ako ima tko kakv info, neka podijeli. thnx! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3402 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možeš napraviti clean install jer su podaci o ključu na MS serveru. Kod nove instalacije automatski će povući taj ključ sa servera.
![]() |
#3403 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Po defaultu je tamo pod regional options "Standard". Samo nek tak ostane i imat će sve regionalne postavke na hrvatskom (tipkovnicu, valute, datume, decimale i točke u brojevima).
![]() |
#3404 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3405 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Trajno je, taj assistive tools je workaround za nadogradnju na win 10 i nakon onog besplatnog roka. Isprobano, više puta ![]()
![]() |
![]() |
#3406 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Windows 10 mi se upgrade-ao prije par dana i sad opet imam Windows.old folder, koji je tezak 16.1 GB.S obzirom da ne mislim raditi rollback, da li je sigurno obrisati ovaj folder? Isti slucaj je bio sa upgrade-om na Win 10 prosle godine, takoder je ostao Windows.old folder tezak nekoliko gigi, ali se sjecam da je bilo sigurno za obrisat.
![]() |
![]() |
#3408 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prekjučer mi sletio Anniversary Update. Zbrkao mi je brdo toga. Više mi ni skener ne radi (Canon all-in-one). Ali mi zato radi kalkulator. Subjektivno mi se čini da mi se komp usporio.
![]() |
#3409 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nevjerojatno je sa kolikim mazohizmom gurate / hoćete da to smetje od os - a "radi" ![]() A da, zaboravio sam, ne može se ugasiti automatsko kvarenje (čitaj update) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3410 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#3411 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Kako da trenutne windows 10 Anniversary Update aktiviram na novom kompu? Znaci kao neki prijenos aktivacije/licence. Koliko sam procitao kod normalnog installa mogu preskocit unos za serial number i onda sa desktopa pokrenut aktivaciju pa stavit kljuc od windows 8? Samo taj win 8 kljuc je bio upgrade pa ne znam jel to pali. Navodno da mogu trazit aktivaciju preko telefona ili chata. Jel netko to probao? Zadnje izmijenjeno od: japa. 30.09.2016. u 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3412 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Imam malo čudan problem kojem nisam uspio naći rješenje online... Uglavnom nakon svakog reseta računala ikonice na desktopu se premještaju, nije neki strašan problem ali iritira obzirom da desktop koristim dosta za raspoređivanje fileova s kojima radim kroz par dana pa malo diže tlak kada ih moram iznova tražiti (dva monitora). Propuštam li nekakvu kvačicu negdje ili je zbugano nešto? Nemam ESET antivirus koji se često navodi kao uzročnik problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3413 |
Banned
Datum registracije: Jan 2015
|
pitanjce...aktivirao sam windows 10 pro sa OEM licencom. Da li mogu promjeniti SSD, jerbo mi ovaj od 40 gb mali za OS i update. Zadnji update sam stavio na storage disk, pa neznam kako bi napravio migraciju ako kupim kakav 120 ili 250 gb SSD jel se gubi OEM licenca prilikom promjene SSD ili to samo za matičnu vrijedi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3414 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
99% vrijedi i dalje. Ja sam jednu svoju Dreamspark licencu od win 7 instalirao na 6 računala, jednog nadogradio i na win 10 i na svima je radilo. Fleksibilan je MS. Nego kako vratiti stari Start na W10 kakav je bio prije Anniversary Update-a
![]() |
#3415 |
The mighty pirate
|
Pitanjce... Ajmo reći da želim kupiti Forza Horizon 3 po cijeni od 99$ (Windowse imam postavljene na US regiju). Dosad sam bez problema kupovao aplikacije na Windows Phoneu i koristio Paypal za to, ali me ovdje odbija... Ako prebacim na našu regiju, onda mi želi zaračunati 820 kn, što je smiješno... Dakle, želim kupiti nešto s US storea, mogu li i kako?
![]() |
#3420 |
The mighty pirate
|
![]() |
|
|