|
![]() |
#2911 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Može onda jedno brzinsko pitanje. Isplati li se, s obzirom na sve ove nedavne vijesti, kupiti sada Lumiu 950/950 XL? Pitam zbog podrške, aplikacija, updateova, itd. Htio bi da taj mob traje neko vrijeme.. bar dvije godine.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2913 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Bolje ne kupiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2914 |
Premium
|
Uf.. nisu dobre vijesti. Ma da je za mene, ja se lako prilagodim. No cura zapela za 950 i ne želi ni jedan drugi. No nije mi baš jasna jedna stvar. Ukidaju Lumie, hardverski dio, no podrška Windows mobile-a ostaje? Što znači da bi drugi proizvođači mogli proizvoditi windows telefone? Onda mi svejedno što se Lumie ukidaju. Bitno je da sustav, windows mobile, nastavi živjeti? Ima to kakvog smisla? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2915 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Podrska za Win10 mobile ostaje, samo drugi proizvodjaci + eto, rumor o surface phone-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2917 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nije Lumia 950 loš mobitel i kamera je jako dobra, ali još uvijek se aplikacije slabo updejtaju i nekih još nema... Ja sam na WP 8 platformi od početka i selim se na drugi OS druge godine na žalost... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2918 |
Premium
|
Kao što rekoh, da je za mene prilagodio bi se. Inače sam i ja bio veliki zagovornik WMa. Prebacio sam cijelu obitelj, curu, preporučivao ga na svakom koraku. No ove zadnje vijesti su stvarno ![]() No, na kraju se curi toliko svidio WM da odbija bilo što drugo prihvatiti. Čak sam joj i Xiaomi nudio, i Z5 Compact i slično, no ne želi čuti ![]() Malo offtopic, no jel imate kakav prijedlog za Android koji bi dostojno zamijenio 950, pogotovo u području kamere, a i cijene do 2500kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2919 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2920 | |
Premium
|
Citiraj:
Za 2500kn, u obzir bi mogao doći Galaxy S6 ali rabljeni, to mi pada na pamet u pogledu kamere... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2921 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2926 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Trenutno nitko ne može garantirati da će Lumia mobiteli imati podršku nakon što izađu Surface modeli. Osobno ne bih riskirao i radije bih uzeo mob sa OS-om za kojeg znam da će biti podržan još barem 2g.
![]() |
#2928 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#2931 |
Premium
|
Mnogo korisnih odgovora. Zahvaljujem svima ![]() Djevojka ne pristaje na ponuđene zamjene, tako da se moram uzdati u Microsoft ![]() Sad imam malo drugačije pitanje.. Jel zna netko neki dobar servis? Konektor mi je otišao u Lumii 625, pa se veoma teško puni ili se uopće ne puni. Sa svim dosadašnjim iskustvima ljudi, nekako zazirem od Mobisa, pa ukoliko netko zna neku kvalitetnu alternativu, bilo bi sjajno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2932 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ne znam tko bi drugi mogao... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2934 |
Premium
|
WM mobiteli nikkao na zelenu granu - zbog problema sa kamerom obustavljena je prodaja HP Elite x3 http://www.windowscentral.com/hp-eli...il-mid-october
![]() |
#2936 |
Premium
|
Samiju WM nije ni na kraj pameti. Predobro mu ide sa droidima, a još gura i svoj Tizen. EDIT: stiže update za L550 https://mspoweruser.com/updated-lumi...mware-rolling/
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 25.09.2016. u 07:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2937 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Field Test na L950?
Jel zna netko kako pokrenut sakrivenu aplikaciju "Field Test" na ovim mobitelima? Sjecam se te aplikacije iz starih Nokia i mogucnosti te kontrola mreze i podesavanja koje ona omogucuje. Na nekim verzijama mobitela se moze pokrenuti unosenjem koda ##3282# (##DATA#). Na mojoj to ne radi. Na nekim verzijama L950 se moze instalirati stara aplikacija za W8.1 "App Folder" i u njoj otvoriti link za pokretanje ugradjene Field Test aplikacije. Taj App Folder meni ne pronalazi u trogovini iako vidim da postoji na ovoj adresi... Zadnje sto se sjecam te aplikacije je na Nokia E66 i uredno sam mogao neke stvari glede GSM mreze podesit i kotrolirat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
Premium
|
Još malo pojeftinjenja - L550 pala na 99$. Doduše, postavlja se pitanje tko još uopće kupuje Lumie. https://www.microsoftstore.com/store...29%28%29%28%29
![]() |
#2940 |
Premium
|
A ja bas razmisljam uzet Lumiu 950 DS. Pala mi 640 i staklo fino ispucalo, a 950 DS mogu dobiti za malo manje od 2100kn novu u ducanu. Ne prelazi mi se na Android i iOS, samo je pitanje hocu li ovo popravljat ili ubost 950 dok ih jos ima po ducanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|