Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.09.2016., 14:49   #3451
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
@BladeRy

Koji mod za bismarck camo koristis?
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2016., 18:25   #3452
rock00
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2011
cemo imat pravo na vracanje love ili dobit zlatnike sad kad fabuki ode na tier VI...
ovo je katastrofa sto rade od igre...netreba mi tamo ni camo ni nis
rock00 je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2016., 19:58   #3453
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Odlična partija s Bladeom ranije poslijepodne. Hakuryu & Zao hard carry. Mislim da smo obojica nafarmali preko 200k dmg (ako se ne varam). Suma sumarum kako izgleda T10 CV partija: prvo brišeš njihove DDe, nakon toga radiš štetu okolo i na kraju partije capaš s CVom!

http://wowreplays.com/Replay/16557

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2016., 21:07   #3454
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ta ista runda iz moje perspektive. Torpedobeat ftw

Linky

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2016., 22:39   #3455
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Uvijek mi je fora gledati iz druge perspektive moj replay, pogotvo "sa mora" dok sam ja u CV-u. Onaj torpedobeat je šlag na torti na kraju partije. Odlično odigrano i s tvoje strane.

Jutarnji EDIT: gameplay Minotaura, stavio Ferdinand (bez UI)...

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 12.09.2016. u 08:22.
Staro 12.09.2016., 10:54   #3456
Admiral72
Registered User

Admiral72's Avatar

Datum registracije: Aug 2016
Da, jucer je Blade svaki match pravio ogromno dmg-a sa Gneisenauom. Na zalost morao se boriti protiv nedeljskih tima i jos sa mnom, jer sam pokusao grindati kapetana na Blyskawici (bas mi taj brod ne lezi, a super je). Sorry Blade, katastrofa od nedelje :/
Staro 12.09.2016., 11:44   #3457
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

A jebat ga, takav je to bio dan. Imali smo i 2 gdje sam sa bizzom napravio po 160k i poraz. Nema tog dmga koji moze kompenzirat teammatove budale.

Staro 12.09.2016., 13:23   #3458
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
A jebat ga, takav je to bio dan. Imali smo i 2 gdje sam sa bizzom napravio po 160k i poraz. Nema tog dmga koji moze kompenzirat teammatove budale.
Sinoć smo Hysto, Neo i ja odgirali 3 partije u sedmicama. Sa scharnhorstom napravim svaku partiju 110k dmga, mi spušimo 2 od 3.

A bismarck je fenomenalan brod. Topovi znaju zatrollat, ali kad pogode onda penaju pošteno

Edit: Lol osmi sam u EU po WTR-u u Gneisenau po Warships today
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2016., 13:28   #3459
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Gneisenau je po meni strava od broda. Ako je Bis i upola toliko dobar u svom tieru mogu si misliti zašto ga ekipa hvali. Nadam se da nerfhammer neće skoro.

Ovo za dmg/WR - i Blade i ja smo bili u partijama gdje sam ja po +150k tukao s NC ali džabe kad je doseg tima "tko će prvi potonuti". To je ona ekipa "igram za gušt a ne za pobjedu" - i voze na autopilotu cijelu partiju.

Staro 12.09.2016., 13:35   #3460
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova

Edit: Lol osmi sam u EU po WTR-u u Gneisenau po Warships today

Lol, ja sam 15ti. Ko bi reko, 90% igri je bilo u randomima bez divizije.

Staro 12.09.2016., 13:50   #3461
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Promijenite min battles sa 100 na 25. Ima ljudi s brutalnim statsima, nemam pojma otkuda i kako im to uspijeva

Baš gledam i za Bismarcka, ima masa ljudi što radi preko 100k average, ja to ni sa Montanom ne uspijevam koja ima daleko bolje topove.
Staro 12.09.2016., 16:52   #3462
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Pa evo jucer:

4 runde, 1 dobijena i average dmg od 100k. Samo ti se treba posrecit da topovi rade svoje.

Staro 12.09.2016., 17:37   #3463
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor danijel_b Pregled postova
Promijenite min battles sa 100 na 25. Ima ljudi s brutalnim statsima, nemam pojma otkuda i kako im to uspijeva

Baš gledam i za Bismarcka, ima masa ljudi što radi preko 100k average, ja to ni sa Montanom ne uspijevam koja ima daleko bolje topove.
25 partija još spada u kategoriju "posrećilo im se". Tek nakon 100 partija se može vidjeti kakav takav avg. dmg i WR.

Staro 12.09.2016., 17:45   #3464
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
25 partija još spada u kategoriju "posrećilo im se". Tek nakon 100 partija se može vidjeti kakav takav avg. dmg i WR.
Rijetki od tih elitnih igraca igraju T7 brod tako puno, vecini je to samo prolazna stanica i ne treba 100 partija da bi se otkljucao T8
Staro 12.09.2016., 17:49   #3465
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Rijetki od tih elitnih igraca igraju T7 brod tako puno, vecini je to samo prolazna stanica i ne treba 100 partija da bi se otkljucao T8
Dosta ekipe zadržava T7 brod, vjerovao ti to ili ne. T7 mi je tier sa najviše partija, odmah iza T8.

Staro 12.09.2016., 17:49   #3466
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Kao sta je Thor rekao, zajebi te statse, neka igraju 100-200 rundi sa brodom i zadrzi te statse pa mozemo rec da nije sreca.
T7 je kao zlatna sredina, tj, barem neces naletit na Yamata i Zao sealclubbere.

Staro 12.09.2016., 18:16   #3467
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Dritto to. Zato je i T7 premium u toj zlatnoj sredini. Češće je top tier nego T8 koji je češće bottom tier. Btw. Aerroon ima oko 107k avg. dmg. s Gneisenauom, tek je na 30ak partija:

Staro 12.09.2016., 18:58   #3468
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Kad ga ide, ide ga. A nema nista draze nego kad naidjes na drugi BB i torpas ga putem, #driveby

Glede Solo Warriora, isao vidit imam li to.... imam, i sa najgorim brodom u igri. LMAO

Staro 13.09.2016., 07:46   #3469
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
@lun svaka cast bit u top10 a bome i na imanju strpljenja za odigrat 100+ partija sa bb od 6 topova

70ak partija je solidan br uzoraka, 25 je premalo, a 200 mi se cini kao overkill - jer ako imas premium acc potrebno je oko 100 partija za kompletni grind t9 broda samo da skupljas svaki dan +50% za prvu pobjedu.

rasta ratinga kod manjeg broja partija (sto je Danijel spomenuo) moze se povezati i sa gustom igranja novog broda, bar je meni tako - uvijek sam nabrijaniji kad igram novi brod pa ga vjerojatno i bolje igram nego kad mi nakon 30ak partija postane dosadan pa pocnem yolirati.
Pretpostavljam da je i sa vecinom igraca tako-pogotovo sa streamerima koji su među boljima po ratingu i neda im se sad jedan brod razvlaciti na xyz br partija nego skrešu donirane dublone na free xp i piknu si novi brod.

edit: ako ste mislili da je shima torp spammer, ovo je nekad postojalo u igri - kuma sa 40 torpeda jaoo
https://www.youtube.com/watch?v=xInNg77m7iA

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 13.09.2016. u 08:38.
Gigi1 je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2016., 08:22   #3470
Admiral72
Registered User

Admiral72's Avatar

TIL, da ima filter za manje od 100 partija :P

Pa gledam i vidim, da sam sedmi po DMG sa Shokaku na EU serveru u 54 partija. Iza mene su Papedipupi i Aerroon. Instant jutarnji E-boner!

Dobro jutro
Staro 13.09.2016., 08:24   #3471
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Jedno je kompletni grind, a drugo zadržavanje broda koji ti se sviđa. Nakon još 5 partija (ukupno 11 sad) s Gneisenau, main battery hit rate mi je i dalje na 31%.

Čisto za usporedbu:

North Carolina: 26%
Colorado: 23%
New Mexico: 23%
Wyoming: 25%

Naprema njemcima:

Gneisenau: 31%
Scharnhorst: 28%
Bayern: 30%
König: 33%
Kaiser: 31%
Nassau: 32%

Toliko o njemačkoj nepreciznosti.

Šalu na stranu, USN BB linija mi je bila prva koju sam vozio. Ovo je druga i način igre, iskustvo i kako ciljati se vidi. Da ne spominjem činjenicu kako sa njemcima idem naprijed i blizu neprijatelju.

EDIT: Rebalans RN CL linije:

https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...anced_no_more/

Citiraj:
James White on "Wargaming FM" radio said that RN cruisers in their current state were cancelled and will be rebalanced - "with focus on speed, better AP penetration, engine boost, and, maybe repair party, HE smoke is in the past".
Also, better arcs.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 13.09.2016. u 08:34.
Staro 13.09.2016., 09:18   #3472
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

A jebote Thor, jel uzimas u obzir da si sad naucio igrat i nisanit za razliku od kad si poceo i jos si se navikavao?

I ja sad imam bolji hit ratio nego na startu, al nakon godinu dana smo naucili i nisanit i predvidjat turnove.

Al cista usporedba.
Amagi 163 runde, 27.7% preciznost, average 100k dmga.
Bismarck 143 runde, 27% preciznost, average 71k dmga.

Ista preciznost iako Amagi ima 2 topa vise, al 30k vise dmga. Znaci da sa Amagijem igram danas, radio bi puno bolje runde.

Gneisenau, 104 runde, 31% preciznost 67k average dmg.
Nagato 143 runde, 28% preciznost, 75k average dmg.

Nekako se iz ovoga izvodi da smo naucili nisanit, al da shelovi rade puno vise odbijanja/overpena/itd (novi armor modeli). Jer nista me ne raspizdi vise nego kad izadje njihov brod iza otoka na 4-5km a ja ga nemogu pogodit na full broadside...

Jucer Striko sa NC na Mexica. Na 12km mu je masakrirao brod, ovaj ostane na 9k helta, cijelo vrijeme mu mexico daje broad, sljedece 2 salve su napravile nikakav dmg i izgubismo rundu. Al to ti je RNGesus.

Glede rebalansa engleza. Pa ono i je bilo bolesno. T10 cruiser se smoka i puca svako 4 sec... a pizde da je Zao OP sa steatlhom i vatrama. Sta bi tek ovo radilo.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 13.09.2016. u 09:24.
Staro 13.09.2016., 09:24   #3473
Admiral72
Registered User

Admiral72's Avatar

Sa znanjem i iskustvom kojeg imate danas;

Koja vam je linija zabavnija (i mozda bolja)? USA ili njemacki BB?

I sto se tice njemackih BB; postoji li generalni konsenzus da li je bolji Scharnhorst ili Tirpitz (tier za tier)?
Staro 13.09.2016., 09:32   #3474
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Nemam USA granu, al IJN linija mi je preciznija od njemaca, doduse, njemci tankaju ko zvijeri.

Glede Sharn vs Tirp. Jedan od ta 2 broda ne vidja T10 runde.

Staro 13.09.2016., 09:33   #3475
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Tirpitz je BB, Scharnhorst je neki hibridni sa topovima od cruisera, ali nepreciznima.

Ako hoćeš BB doživljaj onda definitivno Tirpitz.

Scharnhorst ima bolji matchmaker jer je većinom top tier, bar mi tako drugi kazu .

Osobno između ta dva, Tirpitz je definitivno bolji/jači i donosi više love.
Scharnhorst je dobar za rješavanje krstarica kojih trenutno baš i nema u igri pa se oslanja na HE protiv BB koji zna englati, i mene to osobno odbija, nije mi zanimljivo spamati HE na BBu
Staro 13.09.2016., 09:45   #3476
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
A jebote Thor, jel uzimas u obzir da si sad naucio igrat i nisanit za razliku od kad si poceo i jos si se navikavao?
Mislim da sam to i napisao u postu. Definitivno se vidi razlika.

Citiraj:
Autor Admiral72 Pregled postova
Sa znanjem i iskustvom kojeg imate danas;

Koja vam je linija zabavnija (i mozda bolja)? USA ili njemacki BB?

I sto se tice njemackih BB; postoji li generalni konsenzus da li je bolji Scharnhorst ili Tirpitz (tier za tier)?
Jednako. Svaka ima svoj gušt. New Mexico je bio strava zabavan, isto kao Bayern ali na svoj način. Colorado mi je najuspješniji BB dok nije došao Gneisenau.

Njemačka BB linija je najviše n00b friendly. Ameri počevši sa Carolinom nije jer imaš mekan bočni oklop (Iowa je još gora, NC barem zaustavlja 203mm). Znam da je Montana dobrar brod, ali postala je nebitna nakon Grosse Kobasse. Tako da defakto nemaju po ničem poseban T10 BB.

Što se tiče Scharnhorst vs. Tirpitz. Scharnhorst shvati kao krstaricu na steroidima. I onda još malo steroida. To je BB i CA u jednom. Ja nemam nikakvih problema s njegovima topovima. Probaj prvo savladat Indianapolisa - kad ti on legne, Scharnhorst je sex sa Alexandrom Daddario

Staro 13.09.2016., 09:53   #3477
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Admirale ne znam jesi li dosad igrao BB. Ako jesi i želiš velike pogotke i one shot killove i moć da topovima penetriras druge BB onda Tirpitz.

Ako još nisi igrao BB onda ne kupuj niti jedan nego kreni jednu liniju bar do T6 pa vidi hoće li ti se svidjeti.

U slučaju njemačke linije, König ti je nekako sličan Scharnhorstu, a Bayern Tirpitzu u smislu doživljaja igranja BB. König dobro rješava CA, ali se shellovi odbijaju od New Yorka, Konga još može dobro penetrirati ako ne engla. Tako ti i Scharnhorst radi. Bayern je već teški BB s odličnim oklopom i pomalo nepreciznim topovima koji rade solidan dmg na svom Tieru, takav je i Tirpitz

Zadnje izmijenjeno od: danijel_b. 13.09.2016. u 09:59.
danijel_b je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2016., 09:56   #3478
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Admirale ne znam jesi li dosad igrao BB. Ako jesi i želiš velike pogotke i one shot killove i moć da topovima penetriras druge BB onda Tirpitz.

Ako još nisi igrao BB onda ne kupuj niti jedan nego kreni jednu liniju bar do T6 pa vidi hoće li ti se svidjeti.
Ako pak želiš citadelirat te iste Tirpitze i Bismarcke kroz nos, onda North Carolina.

Staro 13.09.2016., 10:00   #3479
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Za to moraš ipak žrtvovati kozu RNGesusu. U 9/10 slučajeva će karolina zaginuti ako ne bjezi
Staro 13.09.2016., 10:09   #3480
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Za to moraš ipak žrtvovati kozu RNGesusu. U 9/10 slučajeva će karolina zaginuti ako ne bjezi
Jesi igrao Cally u zadnje vrijeme? Brod je na granici OP. Samo malo povisi nišan i gađaj u nadgrađe. Ako je Tirpitz toliko lud da ide na rush torpedima, prvo ga čeka salva od 20k u nadgrađe, te nakon toga još jedna od 20k pod prednje kupole kad pokaže bok za lansirnje torpeda. A za doć blizu prođe dosta salvi u međuvremenu...

Yes, Tirp je super za rushanje bedaka koji ne znaju bolje. Ali meni dok vozim NC su Bismarck i Tirpitz najslađe mete.

Otporan si na avione istog tiera, utoliko da te i Essex i Taiho stavljaju zadnjeg na listu za odstrel. Gun sigma mu je 2.0 (Yama ima 2.1). Jedini problem su spore putanje granata - što je zapravo i plus jer već na manjim udaljenostima rade plunging fire odnosno probijaju oklop palube gdje su njemački BB najslabiji. NC je trenutno najbolji BB u USN liniji. Možda i najbolji T8 BB.

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno