|
![]() |
#3121 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Fuso buši sve od reda bočno, čak i osmice...Čuki...neznaš gađat.....Scharnhorst ima topove cca 380mm i teško se ista klasa citadelira...i sam je to Flamu spomenuo. No zato je za CA smrt....što zbog okretnosti, a što zbog rotacije turreta i ROF-a.
![]() |
#3122 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Nije do mene, vjeruj mi. Problem je izgleda u RNG-u jer ponekad nemrem citadelat fucking kruzera. (Sh)Arni ima topove 280, bar je tako Flamu danas pricao dok je igrao, il sam ja krivo cuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3123 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Je...u pravu si...ja fulao....283mm topovi
![]() |
#3124 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Ima solidan fire chance na HE pa je paljenje protivnickih bb vjerojatno bolji izbor. Dobar AA... vise je scharni krstarica nego bb ![]()
![]() |
![]() |
#3125 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Mislim da ipak neću kupiti. Još jedan brod s očajnim spreadom mi ne treba, pogotovo jer cijela BB linija izlazi uskoro, a Gneisenau će biti isto to ali s topovima i bez torpeda. Ipak ću se strpiti da vidim kakav će biti Prinz Eugen pa njega možda radije uzmem. U zadnje vrijeme ionako puno više gustam u cruiserima, BB su mi postali prefrustrirajuci |
![]() |
![]() |
![]() |
#3126 | |
Premium
|
Citiraj:
Na tech tree gdje pise cooming soon - Gneisenau ima torpeda i topove od 380 mm ![]()
![]() |
![]() |
#3127 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
A neznam sta pise, al ocekujem da kad sastavim salvu drugom BBu u citadelu ispod 10km da se dogodi nesto drugo osim2-5k dmga. Ovako je hunter samo cruisera sa dobrim reloadom, a za BBove je il cekaj citadelu ako je ikad vidis il prebaci na HE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3129 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ništa drugo nego glorificirani CA koji su Gaytuberi nahajpali. IRL obican desert za prave BBove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3130 |
Premium
|
Pa dobro ne bih baš tako opisao. Nije baš crno bijelo, brod ipak prima malen dmg ako se engla. Ono što mu definitivno ide u prilog je matchmaker, debela većina mečeva je s T5 - T7. Sealclubber MM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3132 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Princ eugen ti je admiral hipper! Isto ko sto je tirpitz bismark(to je klasa broda) bar je tako u stvarnosti..a sto ovi palamude i izmisljaju u igri neznam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3134 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Najrealniji review Scharnhorsta kojeg sam imao prilike pročitati. Tip je odlično opisao sve što sam vidio raznoraznim Scharnhorst hype streamovima jučer i danas. Brod je dobar, sa svim svojim manama i prednostima, no da li je dobar za 35€ (tj. 9500 doubloona)? Po reakcijama communitya - nije. Zbog ovog WGovog eksperimenta, najviše će na*ebat ekipa u Gneisenau, koji će sa samo 6 topova i ovakvim dispersionom, te daleko lošijim traverseom od scharnhorsta biti jedan od gorih brodova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3135 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Btw. jadne Pensacole kad ovo dođe u prodaju... ![]() Sent using Tapatalk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3137 |
Premium
|
kupio neki dan yamato-a, odigrao desetak partija i u valjda svakoj partiji minimum 4 dd na obje strane strani. ima li tko filing da u zadnje vrijeme plovi dosta vise dd-a nego inace na visim tier borbama?
![]() |
#3138 |
DBS
|
Yamato je overrated po meni. Jedino jak u diviziji. Glavna si meta za sve oko sebe, od torpeda do HE granata. Što se tiče Scharnija i anglanja krstarica - i bolje. Jer da nije tako ne bi imalo smisla igrat T7 CA više. Ionako mu je reload 20s. Nedovoljno da zatvoriš bok na vrijeme. Tirpitz je zeznut sa 25s reload - 20s je još gore. Igrat će se kao CA s BB oklopom. Kratko i jasno. Sent using Tapatalk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3139 |
Premium
|
Polako dolaze njemacki BB evi, Jingles napravio mali sneak peek...https://www.youtube.com/watch?v=W73nL8oNqu0
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 11.08.2016. u 14:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3143 |
DBS
|
Kapetan školovan za Bismarcka, tu i tamo se prebaci na Scharnija za gušt. Ako se odlučim za kupnju to je moj plan. Sent using Tapatalk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3145 | |
DBS
|
Povratak s mora, premium istekao a ja na korak do Farraguta. Još sam razmišljao dal da se sa FreeXP riješim Nicholasa. Ni u ludilu, ovaj DD je zabava samo takva. Današnja partija gdje sam bottom tier, ali zato jedini DD u oba tima: http://wowreplays.com/Replay/14014 - Double Strike (4 potopljena / 75k dmg) ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3146 |
Premium
|
Ma siguran sam da će imati spreman povoljan paket u ponudi koji će pokriti sve tvoje potrebe ![]() Osobno nekako naginjem Dunkerqueu jer je drukčiji, a već imam Tirpitza pa mi Scharnhorst i nije prijeko potreban |
![]() |
![]() |
![]() |
#3147 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Scharnhorst u NA premium shopu Nerazumin koliko teško može biti pustiti brod u prodaju u NA i EU u isto vrijeme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3148 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ne znam šta se Neo ne javlja, ovo bi mu mogla biti jedinstvena prilika da osjeti kako je to voziti OP brod hehehe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3150 | |
DBS
|
Citiraj:
Vrlo vjerojatno uzimam. ![]() |
|
![]() |