Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.08.2016., 00:52   #8581
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

U ovoj epizodi dosta ljudi će promjeniti mišljenje i pomisliti da je Naz kriv ili crnac kojega sam spomenuo prije. Možda je on nešto vidio, ima problema s policijom pa bježi. Vjerojatno je sve samo skretanje pažnje, ne vjerujem da bi ovako rano otkrili krivca (crnca). Mislim da ga moram prekrižiti sa svog popisa

Ja sam crnju prekrizio jos od prve epizode. Serija mi djeluje prekvalitetna da bi ti dala krivca od doslovno pete minute. A ako stvarno je on, onda jebem ovu seriju

Pogledao maloprije ovu epizodu, i dalje jako napeto i zanimljivo. Samo sto imam osjecaj da ce se ovo razvuci kroz par sezona
-->
The Night Of:

Citiraj:
Autor croi1 Pregled postova
The Night Of EP5

U ovoj epizodi dosta ljudi će promjeniti mišljenje i pomisliti da je Naz kriv ili crnac kojega sam spomenuo prije. Možda je on nešto vidio, ima problema s policijom pa bježi. Vjerojatno je sve samo skretanje pažnje, ne vjerujem da bi ovako rano otkrili krivca (crnca). Mislim da ga moram prekrižiti sa svog popisa

Ja sam crnju prekrizio jos od prve epizode. Serija mi djeluje prekvalitetna da bi ti dala krivca od doslovno pete minute. A ako stvarno je on, onda jebem ovu seriju

Pogledao maloprije ovu epizodu, i dalje jako napeto i zanimljivo. Samo sto imam osjecaj da ce se ovo razvuci kroz par sezona
Staro 09.08.2016., 06:38   #8582
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005

Spolier za The night of:
Kako se Naz promijenio, potpuno novi lik, ne samo frizura. Sada vjerujem da je on ubio. Šverca drogu, tako tuče pa udara po boksačkoj vreći... Ovo sa svjedocima je mrtva trka. Još će ga optužiti za ubojstvo s predomišljajem jer je prije izbacio one likove.

Ovo ti je zadnji pu da ti stavljam spoiler tag u post.

Editiraj svoj post ili ovaj pa pogledaj kako se stavi spoiler post i koristi ga.
-->
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova

Spolier za The night of:
Kako se Naz promijenio, potpuno novi lik, ne samo frizura. Sada vjerujem da je on ubio. Šverca drogu, tako tuče pa udara po boksačkoj vreći... Ovo sa svjedocima je mrtva trka. Još će ga optužiti za ubojstvo s predomišljajem jer je prije izbacio one likove.

Ovo ti je zadnji pu da ti stavljam spoiler tag u post.

Editiraj svoj post ili ovaj pa pogledaj kako se stavi spoiler post i koristi ga.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2016., 06:48   #8583
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
A cuj, ja sam dobio ban za puno manji prijestup... Po pitanju spoilanja. I to iz prve.
Sto je aktualno dobro za pogledat, taj night off?
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2016., 08:17   #8584
Nick7
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2004
Pogledao Stranger Things.
Fora serija - volim taj stih 80-ih.
Meni osobno bas super intro... podsjeca poprilicno na film 'Tron'

Jedino zadnja epizoda... tu su podosta sfusarili - poprilicno nebulozna ponasanja nekih likova, te je nazalost zadnja epizoda malko umanjila dojam cijele serije.
Staro 09.08.2016., 11:20   #8585
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009

Mislim da im to i jest cilj.Ono, prikazati njegov zivot u zatvoru i tamosnja dogadanja, dotaknuti se korupcije na najvisem nivou i rupa u pravosudju, dok ovi vani vode istragu i pokusavaju doznati sto se zapravo dogodilo. Jedino sto mi je cudno jest to sto su se odlucili u doslovno jednoj epizodi prikazati Naz-ovo drugo lice.Sada postoji puno opcija tko stoji iza ubojstva one zenske.Ima dosta kandidata, a zanimljivo je sto niti jedan zapravo nema neku spojnicu s njom, osim Naz-a, jer je tu vecer bio s njom.

-->
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
The Night Of:

Mislim da im to i jest cilj.Ono, prikazati njegov zivot u zatvoru i tamosnja dogadanja, dotaknuti se korupcije na najvisem nivou i rupa u pravosudju, dok ovi vani vode istragu i pokusavaju doznati sto se zapravo dogodilo. Jedino sto mi je cudno jest to sto su se odlucili u doslovno jednoj epizodi prikazati Naz-ovo drugo lice.Sada postoji puno opcija tko stoji iza ubojstva one zenske.Ima dosta kandidata, a zanimljivo je sto niti jedan zapravo nema neku spojnicu s njom, osim Naz-a, jer je tu vecer bio s njom.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2016., 12:06   #8586
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
morati ću i ja pogledati taj "the night of..."
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2016., 12:59   #8587
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006

Pa mi zapravo ni ne znamo tko je taj lik. Možda i je ubojica, samo treba doći uopće do ikakvog dokaza ili barem indicije da je netko drugi ubio Andreu.

Obzirom da se serija zapravo bavi problemima pravosudnog sistema i američkog društva općenito, ne bi me čudio rasplet u kojem je ubojica netko koga do sad u seriji nismo ni vidjeli.

Nije ovo klasična whodunit serijaq pa me takav rasplet ne bi čudio

-->
Citiraj:

Pa mi zapravo ni ne znamo tko je taj lik. Možda i je ubojica, samo treba doći uopće do ikakvog dokaza ili barem indicije da je netko drugi ubio Andreu.

Obzirom da se serija zapravo bavi problemima pravosudnog sistema i američkog društva općenito, ne bi me čudio rasplet u kojem je ubojica netko koga do sad u seriji nismo ni vidjeli.

Nije ovo klasična whodunit serijaq pa me takav rasplet ne bi čudio

Staro 09.08.2016., 14:29   #8588
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

U potpunosti se slazem, ista stvar je i meni pala na pamet. Da sad moram birati izmedju ponudjenih likova, odabrao bih ocuha bez vecih razmisljanja. Ali nekako imam osjecaj da ce ubojica na kraju biti ili Naz, ili pak neki random lik kojeg jos nisu ni prikazali.

I nisam napisao da ce razvuci na par sezona zato sto mislim da nema potrebe. Dapace. Serija je odlicna. I neka bude i 10 sezona ako ce biti sve sezone ove kvalitete. Napisao sam sto sam napisao zato sto zelim sve odmah vidjeti, a ne cekati iz godine u godinu epizode na kapaljku
-->
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova

U potpunosti se slazem, ista stvar je i meni pala na pamet. Da sad moram birati izmedju ponudjenih likova, odabrao bih ocuha bez vecih razmisljanja. Ali nekako imam osjecaj da ce ubojica na kraju biti ili Naz, ili pak neki random lik kojeg jos nisu ni prikazali.

I nisam napisao da ce razvuci na par sezona zato sto mislim da nema potrebe. Dapace. Serija je odlicna. I neka bude i 10 sezona ako ce biti sve sezone ove kvalitete. Napisao sam sto sam napisao zato sto zelim sve odmah vidjeti, a ne cekati iz godine u godinu epizode na kapaljku
Staro 10.08.2016., 21:58   #8589
acer
Whatever :)
Moj komp

acer's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Krećemo večeras sa gledanjem "The night of..."
Taman mi ponestaje materijala.
Još par serije čekam da krenu dalje.

GIGABYTE B450 AORUS PRO
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD Ryzen 5 3600
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
GEIL Evo Spear AMD GASB416GB3200C16ADC, DDR4 3200MHz, kit 2x8GB
Kingston NVMe M.2, 1TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
27" Philips
Brother HL-2240
Das Keyboard 4 Professional, MX brown
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64

acer je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2016., 00:49   #8590
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Pogleda sam 2 epizode The Night of...
Serija je dozla boga spora i dosadna, ok kužim da žele prikazati neke emocije i doživljaje kroz oči glavnog protagonista, ali svi kadrovi su 3x duži nego što bi trebali biti i sve je užasno razvučeno.
Događaji prve 2 epizode mogu stati u 45 min a da ne bude dosadno, a ne 2h i ne bi izgubili ništa na težini.
Staro 11.08.2016., 03:58   #8591
subabuse
Premium
Moj komp

subabuse's Avatar

O ukusima se ne raspravlja, inace se idem svadit na /tv/ s amerifatsim autistma, ak nis bar su u toku.
The night of je strasno promisljena serija i djelomicno nema takav impakt na nas jer smo mi ipak 100 godina ispred bar kaj se etike tice.
Prek tapatalka sam i neznam stavit spojler(jel s/ ?) pa cu pazit jako kaj pisem.
U glavnom, TNO je remake jedne serije slicne law&orderu i tam je ubojica
totalno dvajsdeveti lik koji se pojavio u zadnjoj epizodi i nije imo veze s icim(nisam nis spojlo jer se hbo nece drzat toga nit najmanje i sve su opcije otvorene,niko sem njih ziher ne zna). Preporucio bi seriju jer pokazuje drstvo koje ima totalno uvrnut sustav vrijednosti gdje kazneni sustav transformira najveceg dobricu(kolko vec mi znamo?!) u totalno okorjelog krimosa,bez sansi za rehabiliaciju kad i ak izade van, jos to kaj
je podrijetlom Paki(citaj:za prsjecnog Amera terorist musli Arap) mu bas i ne pomaze. Hint:macka,alergija,astma, superK i straznja lesa strgana.
No ono kaj je meni strasno uznemirujuce je razvoj jednog lika koji je sve u zivotu radio "kak treba"(kolko vec mi znamo!?),doslovce bilo ko od nas se mogao nac u toj situaciji i kak ce ga to promjenit za cijeli zivot sve i da ga puste iste sekunde.
Apsolutno nevjerovatno kolko su pazili na svaki detalj,serija cisti cener ak volis sockrimdramu.
Isto bacite oko na Braindead od CBSa,fakat dobro, Viceprincipals, i ak neko oce mix BrBa &Hannibala americanski remake The Bridge-a je dobro za binge. Od starijih serija ,vidim niko nije spomenuo Reno911,apsolutni smijeh
subabuse je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2016., 08:27   #8592
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

1. Za koga radi Šerif? Na kraju epizode (ono nakon mjesec dana) odlazi nekim autom

2. Za koga šerif ostavlja hranu u onom spremištu? za Eleven? koja je trajno prešla u drugu dimenziju/stvarnost?

3. ono biće/predator iz druge dimenzije, je li koristio djecu iz naš dimenzije za nekakvo razmnožavanje? Onaj crv koji je izašao iz Willa, wtf?

4. kad kombijima jure za klincima na biciklima i Eleven preokrene kombi.... Samo sam čekao da polete sa biciklima u zrak! (E.T.)

-->
Stranger Things, 8/10

Dobra serija, volio bi i S02.

Pitanja za S02:

1. Za koga radi Šerif? Na kraju epizode (ono nakon mjesec dana) odlazi nekim autom

2. Za koga šerif ostavlja hranu u onom spremištu? za Eleven? koja je trajno prešla u drugu dimenziju/stvarnost?

3. ono biće/predator iz druge dimenzije, je li koristio djecu iz naš dimenzije za nekakvo razmnožavanje? Onaj crv koji je izašao iz Willa, wtf?

4. kad kombijima jure za klincima na biciklima i Eleven preokrene kombi.... Samo sam čekao da polete sa biciklima u zrak! (E.T.)

Staro 11.08.2016., 09:53   #8593
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Pogleda sam 2 epizode The Night of...
Serija je dozla boga spora i dosadna, ok kužim da žele prikazati neke emocije i doživljaje kroz oči glavnog protagonista, ali svi kadrovi su 3x duži nego što bi trebali biti i sve je užasno razvučeno.
Događaji prve 2 epizode mogu stati u 45 min a da ne bude dosadno, a ne 2h i ne bi izgubili ništa na težini.
To je i moj dojam. Sve nekako rastegnuto, pre dugo. Uz ostale stvari koje gledam iz tog razloga dolazi zadnja na red.

Sent using Tapatalk.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2016., 10:15   #8594
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor subabuse Pregled postova
U glavnom, TNO je remake jedne serije slicne law&orderu i tam je ubojica
totalno dvajsdeveti lik koji se pojavio u zadnjoj epizodi i nije imo veze s icim(nisam nis spojlo jer se hbo nece drzat toga nit najmanje i sve su opcije otvorene,niko sem njih ziher ne zna). Preporucio bi seriju jer pokazuje drstvo koje ima totalno uvrnut sustav vrijednosti gdje kazneni sustav transformira najveceg dobricu(kolko vec mi znamo?!) u totalno okorjelog krimosa,bez sansi za rehabiliaciju kad i ak izade van, jos to kaj
je podrijetlom Paki(citaj:za prsjecnog Amera terorist musli Arap) mu bas i ne pomaze. Hint:macka,alergija,astma, superK i straznja lesa strgana.
Da, serija je prije kritika američkog društva i što ''sustav'' može učiniti ljudima, a ne klasična detektivska serija s pogađanjem ubojice. I čini to vrlo dobro.

Citiraj:
No ono kaj je meni strasno uznemirujuce je razvoj jednog lika koji je sve u zivotu radio "kak treba"(kolko vec mi znamo!?),doslovce bilo ko od nas se mogao nac u toj situaciji i kak ce ga to promjenit za cijeli zivot sve i da ga puste iste sekunde.
Apsolutno nevjerovatno kolko su pazili na svaki detalj,serija cisti cener ak volis sockrimdramu.
Načelno se i s ovim slažem, ali mislim da je karakterna promjena prebrzo napravljena, doslovce kao da je prebacio switch iz + u - (što se doduše može objasniti okruženjem koje traži brzu prilagodbu), dok su druge manje bitne stvari pretjerano razvučene.

Tako da cenera ne bih dao, ni devetku, ali jednu izvrsnu osmicu bih.
Staro 11.08.2016., 11:56   #8595
croi1
Premium
Moj komp

croi1's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ako je tu radnja prespora što je onda tek s Game of Thrones? Uglavnom, mogao bih nabrojati bezbroj odličnih serija koje radnju imaju nepotrebno presporu, TNO mi je po tome na dnu te ljestvice.

Vidim da se spominje prikaz društva, sustava, ako niste onda pogledati The Wire, secira navedeno u detalje.
Staro 11.08.2016., 12:41   #8596
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006

1. i dalje je šerif u toj vukoj**ini

2. mislim za svoju kćer. Ako opet pogledaš onu scenu kad su on i Winona u drugoj dimenziji, vidjet ćeš da je primjetio nekakvu igračku (medvjedić?) kakvog je imala njegova kćer (vidi se u flashbacku). To bi značilo da ona nije umrla nego je negdje u toj drugoj dimenziji.

3. očekujem ga ponovno jer bi onaj crv/puž koji je izašao iz maloga mogao biti njegov podmladak

-->
@pogi

2. mislim za svoju kćer. Ako opet pogledaš onu scenu kad su on i Winona u drugoj dimenziji, vidjet ćeš da je primjetio nekakvu igračku (medvjedić?) kakvog je imala njegova kćer (vidi se u flashbacku). To bi značilo da ona nije umrla nego je negdje u toj drugoj dimenziji.

3. očekujem ga ponovno jer bi onaj crv/puž koji je izašao iz maloga mogao biti njegov podmladak

Staro 11.08.2016., 13:21   #8597
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
@pogi

1. ne kužim. on je i dalje u tom mjestu (zaboravio sam kako se zove), ali na kraju E08, on odlazi nekamo u autu koji je čini mi se pripadao ljudima iz ministarstva energetike i onda se nakon toga prikazuje kako je on i dalje šerif u gradiću, vidimo onu proslavu za Božić. Šerif je, IMHO, nekako povezan sa Min.energetike (da se tako izrazim)

2. hmmm... to ču danas ponovno pogledati zadnjih 15 minuta E08. Ali šerif hranu odlaže u ono spremište u paralelnoj dimenziji? znači su prolazi i dalje otvoreni ( dva za koja ja znam, u zgradi ministrastva i u duplji drveta u šumi)

3. da. tako sam i ja shvatio.

-->
@coconut

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
@pogi

1. ne kužim. on je i dalje u tom mjestu (zaboravio sam kako se zove), ali na kraju E08, on odlazi nekamo u autu koji je čini mi se pripadao ljudima iz ministarstva energetike i onda se nakon toga prikazuje kako je on i dalje šerif u gradiću, vidimo onu proslavu za Božić. Šerif je, IMHO, nekako povezan sa Min.energetike (da se tako izrazim)

2. hmmm... to ču danas ponovno pogledati zadnjih 15 minuta E08. Ali šerif hranu odlaže u ono spremište u paralelnoj dimenziji? znači su prolazi i dalje otvoreni ( dva za koja ja znam, u zgradi ministrastva i u duplji drveta u šumi)

3. da. tako sam i ja shvatio.

Staro 11.08.2016., 13:27   #8598
subabuse
Premium
Moj komp

subabuse's Avatar

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Da, serija je prije kritika američkog društva i što ''sustav'' može učiniti ljudima, a ne klasična detektivska serija s pogađanjem ubojice. I čini to vrlo dobro.

Načelno se i s ovim slažem, ali mislim da je karakterna promjena prebrzo napravljena, doslovce kao da je prebacio switch iz + u - (što se doduše može objasniti okruženjem koje traži brzu prilagodbu), dok su druge manje bitne stvari pretjerano razvučene.

Tako da cenera ne bih dao, ni devetku, ali jednu izvrsnu osmicu bih.
Zaboravljas da je priveden kao "arap muslic" koji je drogirao,silovao pa "zaklao" mladu curu bijelkinju( za amere totalni hot topic) i sve je bilo
popraceno medijskom hajkom, to je slika o njemu, uopce nije vazno kaj je istina.
Inace, kod njih 3 skupine su odma osudjene na smrt cim kroce u zatvor(i ovo nije nikakvo uvelicavanje)
1-pedos:lov je otvoren, cuvari okrecu glavu, cak pomognu, u najboljem slucaju pedos se stigne sam ubit
2-silovatelji<< 3-uhvaceni pokvareni murjak-taj se nece dobro provest, dat ce si vemena

BTW. Nije serija , dox je , dost je podmuklo i manipulatorski napravljen(vecini vas ce dic tlak,meni je,Michael Moore je postao totalni tenkre i manipulator), "Where to Invade Next"od Michaela Moore-a,
bas je ta tema oko zatvora dost dobro obradjena, najme, ameri imaju privatne zatvore(isto vrijedi i za javne ) i zatvorenici rade sve, doslovce od tablica,preko tel.podrske,programiranja(ono,nemeres vjerovat),procesuirnja hrane itd su prisiljeni radit za 29 centi dnevno,kad god Kina spusti cijene, ameri uhapse par tisuca crnaca da ostanu konkurentni,novina je kaj sad hapse raju s diplomama tak da mogu radit zahtjevnije i boljeplacene poslove, u glavnom preporka al oprez, Moore zna malo kakat
Staro 11.08.2016., 13:31   #8599
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007

dosta toga postaje malo 'problematicno', od upitno lako zaradenog kredibiliteta koji mustafa pocinje uzivat kod zatvorske sive eminencije, pa nategnuta transformacija patuljka u badass tipa, a jos najvise kod turturrovog lika...ostarjeli covjek krastavih nogu naoruzan metalnom cjevcicom juri neosvjetljenim ulicama u potrazi za osudivanim crncem u fizickom i kriminalnom primeu ...mislim ok, shvacam da covjek oce 'opravdat' svojih 30 somova, ali ono, gimme a break...

nakon ove zadnje, serija mi malcice gubi kredibilitet valjda ce se vratit na dobar kolosijek
-->
the night of

dosta toga postaje malo 'problematicno', od upitno lako zaradenog kredibiliteta koji mustafa pocinje uzivat kod zatvorske sive eminencije, pa nategnuta transformacija patuljka u badass tipa, a jos najvise kod turturrovog lika...ostarjeli covjek krastavih nogu naoruzan metalnom cjevcicom juri neosvjetljenim ulicama u potrazi za osudivanim crncem u fizickom i kriminalnom primeu ...mislim ok, shvacam da covjek oce 'opravdat' svojih 30 somova, ali ono, gimme a break...

nakon ove zadnje, serija mi malcice gubi kredibilitet valjda ce se vratit na dobar kolosijek
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2016., 15:51   #8600
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Mr. Robot -> postalo stvarno naporno i dosadno. Jako naporno i dosadno.
Staro 11.08.2016., 17:59   #8601
subabuse
Premium
Moj komp

subabuse's Avatar

Ak lik ima psihozu i sve je to u njegovoj glavi, onda je to hebena serija,cisto ko kritika modernog svisca okruzenog hrpom tehnologije, totalno odvojenog od stvarnost,s daddy issues,aspergerom,autizmom,previse 4chana,osamljenjog, skript kiddie s deluzijama,/b/tard, ovisnog o subutexu :-),vicodinu, u centru ideje besperpektivnosti,cura na poslu je s totalno ok likom kojeg nemeres mrzit(sezona1), ak je sve ovo vezano uz fbi,allgood,evilcorp heh,dark army i ostalo, sam unjegovoj glavi,onda je to okejic dramica o psihicki labilnom liku, al ak je sve istina, onda se serija fakat pretvorila u jeftini sund, islo mi je na zivce proslu epizodu da kak takav haker nije znao na prvu kaj je na tor-u,kao moro je pogledat,pa takav l33ter je iz aviona trebo nanjusit kaj se tam dogadja(danas vise nis ,99% je interpol i fbi, mozda su na i2p =-O, mozda u sumi), sad se spremam pogledat s02e06 al svi se javljaju da su dobili.sracku od ove epizode
Staro 11.08.2016., 18:24   #8602
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Mr. Robot -> postalo stvarno naporno i dosadno. Jako naporno i dosadno.
ja sam tu psihijatriju ugasio nakon 1. epizode druge sezone, a steta, prva sezona je bila odlicna
nick praskaton je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2016., 20:01   #8603
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
jos jedna koju ce cviknut
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2016., 20:10   #8604
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor nick praskaton Pregled postova
ja sam tu psihijatriju ugasio nakon 1. epizode druge sezone, a steta, prva sezona je bila odlicna
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
jos jedna koju ce cviknut

ja sam prestao gledat nakon prve dvije epizode 1. sezone.. lik koji ima toliko psihičkih problema, ne bi mogao izać iz sobe kako spada, a kamoli još 'akirat, seksat, pušit travu i sve što vole mladi
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2016., 23:17   #8605
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Citiraj:
Autor subabuse Pregled postova
Ak lik ima psihozu i sve je to u njegovoj glavi, onda je to hebena serija,cisto ko kritika modernog svisca okruzenog hrpom tehnologije, totalno odvojenog od stvarnost,s daddy issues,aspergerom,autizmom,previse 4chana,osamljenjog, skript kiddie s deluzijama,/b/tard, ovisnog o subutexu :-),vicodinu, u centru ideje besperpektivnosti,cura na poslu je s totalno ok likom kojeg nemeres mrzit(sezona1), ak je sve ovo vezano uz fbi,allgood,evilcorp heh,dark army i ostalo, sam unjegovoj glavi,onda je to okejic dramica o psihicki labilnom liku, al ak je sve istina, onda se serija fakat pretvorila u jeftini sund, islo mi je na zivce proslu epizodu da kak takav haker nije znao na prvu kaj je na tor-u,kao moro je pogledat,pa takav l33ter je iz aviona trebo nanjusit kaj se tam dogadja(danas vise nis ,99% je interpol i fbi, mozda su na i2p =-O, mozda u sumi), sad se spremam pogledat s02e06 al svi se javljaju da su dobili.sracku od ove epizode
Slazem se sa svime napisanim. Apsolutno sve sto si napisao stoji. Ali i dalje je serija od genijalne presla u bolesno napornu i dosadnu. Sest jebenih epizoda bave se njegovom psihozom i ludilom. I ti ne na zabavan nacin.

Svaka im cast, ali ja nakon seste epizode odustajem. Ispadam glup sto nisam i ranije odustao, ali stalno se nadao da ce se nesto 'mindblowing' dogoditi. I dobih totalni mindfuck, ali ne na zabavan i inteligentan nacin.

Imam osjecaj da jednostavnu nisu znali sta dalje raditi, pa se sada vrte kao idioti u krug dok nesto ne smisle. Steta, serija je ispocetka bila stvarno jedno od najugodnijih iznenadjenja prosle godine.
Staro 12.08.2016., 20:00   #8606
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Prestao gledati Robota nakon s02e02.
ONeill je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2016., 10:16   #8607
pci_e3x
Premium spammer
Moj komp

pci_e3x's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor ONeill Pregled postova
Prestao gledati Robota nakon s02e02.
Ja nakon s01e02

Nego, gleda tko House Of Cards?
Nakon nekoliko mj stanke sam nastavio opet, trenutno na s03e03.
Kakve su sljedece sezone (4 i 5), ima li smisla nastaviti gledat?

A ove ocjene na imdb za serije su ocajne, po meni totalno nerealne. Ali valjda je to jer oni koji ostave glas su fanboys, pa tako i 'How I Met Your Mother' ima cak 8.4 a po meni je max 6.5/10..
pci_e3x je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2016., 11:22   #8608
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor pci_e3x Pregled postova
Ja nakon s01e02
+1, nisam ga više mogao probaviti.
Morat ću krenuti isto tražiti nove serije, sve koje pratim kreću tek u 10. mjesecu.
Mikeyy je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2016., 23:59   #8609
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010

lako moguće da ubojica, ako nije glavni lik, još nije niti prikazan.

-->
Ipak pogledao svih 5 do sada izašlih epizoda The Night Of, i iako je radnja spora i treba malo da se "uđe u priču" navukao sam se.

Za sada ništa ne očekivano, teško mi je predvidjeti tko je i što ali:

lako moguće da ubojica, ako nije glavni lik, još nije niti prikazan.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2016., 09:32   #8610
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Već smo je svi pohvalili, sad sam upratio da se pojavio i soundtrack / score od Stranger Things. Meni je glazba bila jedna od ponajboljih stvari oko ove serije, a sigurno jedna od najboljih gledajući glazbu u TV serijama.

Stranger Things, vol. 1 OST (Full Original Score/Soundtrack)

Stranger Things full OST Season 1 (Rock pjesme iz serije)

Nemoguće dobro, čista nostalgija.
tOta je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno