|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Meni i dalje stoji da je u Hong kongu....doduse jucerasnji datum, ali opet nadam se da je do update-a trekinga....jer ako nije to nece stici ovaj tjedan nema sanse... ![]() Sent from my HTC Desire 500 dual sim using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#305 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
17.08. je zadnji dan za dostavu, tj. 10. radni dan. Imam neki osjecaj da cu bit prvi kojem ce trebat dulje da dobije svoj mob ![]() Sent from my HTC Desire 500 dual sim using Tapatalk |
||
![]() |
![]() |
#306 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Pogledaj na stranicama DPD-a. tamo brze auzriraju. Na SF tek sad pise ZG a na DPD pise da je u Splitu u dostavnom centru p.s. dobija sms da danas dolazi mob ![]() Zadnje izmijenjeno od: Smarty. 11.08.2016. u 08:11. |
![]() |
![]() |
#308 |
Premium
|
Za sad kako stvari stoje zadovoljan sa san sa mobitelon ali se dosta grije pogotovo sad jer je u maski. trenutno je MIUI 7 na njemu i nepila me za nikakav update. Nisan napravija MI acc neznam ni koja korist od toga kad iman google acc |
![]() |
![]() |
#309 |
Guest
|
Na ovom 3s baterija drzi brutala, samo moram skuzit kak ga rootat ![]() Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
![]() |
#310 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Također, premo Mi accounta se zatraži od xiaomija dopuštenje za unlockanje bootloadera, i tim načinom se stavljali custom bootloaderi. Ali meni ta metoda nije upalila i dobra 2 dana sam ptorošio za unlockanje istog. A što se tiče stock roma koji smo dobili, ja sam samo primjetio da mi nije radio weather app, i da mi je slabo radilo (nekako čudno to reagiralo sve skupa) automatsko osvjetljenje zaslona. Uglavnom ako bude zainteresiranih, i da vam ne radi ova official metoda za unlockat bootloader, javite mi pa napravim tutorial da uštedim svima masu vremena. |
|
![]() |
![]() |
#311 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#312 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom kad uvatin vrimena posaljen prtscr moba |
|
![]() |
![]() |
#313 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Za provjeriti je li fastboot lockan: 1. Skinuti ADB 2. Inastalirati odgovarajuće ADB drivere tako da se mob u device manageru pojavi kao Android Bootloader Interface (ili nešto slično) - ja sam ih skinuo 3-4 komada pa ne mogu reći koji su upalili. Ako se ne stave ispravni drajveri, mob "ispada" iz fastboot moda i prelazi u charge mode (upali se ikona na ekranu sa postotkom baterije). To ne bi bilo dobro prilikom flashanja itd. 3. Pokrenuti fastboot na mobitelu 4. Shift + right click u folderu sa ADB fajlovima i pokrenuti cmd (open command window here -> vrijedi za win10) 5. Upisati: fastboot oem device-info i vidjeti rezultate Vjerojatno postoji i bolji način da se sazna ako je unlockan bootloader, ali eto ja ga ne znam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
|
![]() |
#315 |
Premium
|
Nemogu sad gledat, mozda veceras probam. Iako bilo bi najbolje da ima netko u Splitu i okolici da popijemo pivo malo se podruzimo i rijesi mi mob ![]() Koji je rom najbolji? bitno da je stabilan i da radi a tjedni update i najnovije funkcije su manje bitne |
![]() |
![]() |
#316 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
http://en.miui.com/download-303.html#453 Koliko sam shvatio skine se na comp, prebaci u root folder Internal Storage mobitela i pokrene Updater aplikacija. To je sve? |
|
![]() |
![]() |
#317 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
|
![]() |
#319 |
Guest
|
http://en.miui.com/a-234.html lijevo su ti 3 opcije flashanja, pazi da koristis zadnji miflash 64bit Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#321 | |
Premium
|
Citiraj:
http://blog.grossoshop.net/come-inst...a/#prettyPhoto Sad pokusavan TWRP instalirat |
|
![]() |
![]() |
#322 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Narucio redmi 3s 3gb, došo nakon 5-6 radnih dana čini mi se sve super. Prvi put imam kineza, procito sve zive forume al moram da pitam jos jednom. Znaci kolko sam skuzio (a mozda i nekom pomognem): 1. Unlockam mob i to radim preko sluzbene stranice, cekam 3-10 dana. https://www.youtube.com/watch?v=OFCig10fW9E (vidim da imaju za popunit, zasto ti treba unlock sta da tu naserem?, te jel postoji neka brza verzija za otključavanje a da se neće sjebat nesto ![]() 2. Skinem si rom koji hocu, uzet cu ovaj gore s foruma global ROM http://en.miui.com/download-303.html#453 3. Skinem MIUI ROM Flashing Tool i pratim upute Fastboot Update s ove stranice. http://en.miui.com/a-234.html samo ubacim svoj rom. I to e to ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#325 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Točno, Francuska, Austrija, Slovenija, Hrvatska. Meni mamlazi u DPD-u zapisali osobno preuzimanje, a zvao sam da promijene adresu dostave (s kućne na posao). Sva sreća pa sam pratio tracking i intervenirao kad sam vidio da nije pušteno u dostavu. Poludit ću sa ženinim redmijem 3s. Stalno mi se ruši miflash beta, a s prethodnom verzijom baca da ne može pisati po zaštićenoj particiji (pretpostavljam da radi lockanog bootloadera). Možda je do verzije NET frameworka... Svaki savjet je dobrodošao. edit: Moj zaheb, išao u fastboot, umjesto download mode (po, očito krivim, uputama nekog lika). Zadnje izmijenjeno od: generic. 13.08.2016. u 21:12. |
![]() |
![]() |
|
|