Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 05.08.2016., 20:04   #241
Smarty
Premium
Moj komp

Smarty's Avatar

Datum registracije: May 2005
Sta se tice akcije ja bi svejedno kupija mob bia popust ili ne. Tako da je meni dobro ispalo. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani a ako nas se skupi 50 i bude dava vece popuste one nas refundat ili moramo kupit jos jedan mob?

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Smarty je offline  
Staro 06.08.2016., 10:30   #242
Slav3n
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
ak je 60 ljudi kupilo mob, onda je ocigledno bio dovoljno dobar popust, zar ne?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Citiraj:
Autor Forace Pregled postova
Ne, to znači da je bio dovoljno dobar hype i da je sasha2511 dobar prodavač, ništa pretjerano više od toga.

I to je ok, čisti group by ... nije nužno uvijek da mora biti najeftinije ili puno jeftinije od ostalih, ovaj topic je čisti dokaz.

Imaš sellera koji je most između distributera/izvora i imaš kupce koji će ić kupit jer i ostali idu, ovi šta ganjaju lude popuste ti će i dalje tražit dok ne dođu na poziciju sasha2511 jer im je vjerojatno malo krivo što nisu oni brokeri .

Al da su tipično hrvatski komentari - da tu se slažem

Mislim došo sam i ja u napast nešto uzet iako mi ne treba ali to je to - support dovoljan broj grupe ljudi - hype itd.
Nedavno su u UK stavili odma red do blagajne neki proizvod 2+1 gratis po istoj cijeni koliko kostaju svaki pojedinacno odma red sa druge strane. Prodaja je u jednom danu porasla 300%. I sam se bavim affiliate prodajom, ali digitalnih proizvoda, samo sa after sale supportom, bez navlacenja ljudi da kupe, tak da mi ovo izgleda ko Agentovo guranje banggodovih kupona, ali na finiji nacin. NHF
Slav3n je offline  
Staro 06.08.2016., 11:16   #243
sasha2511
Mindfreak
Moj komp

sasha2511's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
na koji to nacin sam ja navlacio ljude da kupe? mi mozes objasnit pliz.. predstavio sam trgovinu i ono sta mogu ponudit po realnim uvjetima, nikome nisam nista gurao u ruke..
ljudi su dosli i vidili sta se nudi i odlucili kupit.. proizvodi su najbolje sto Kina nudi i neki su kupili jer su htjeli, neki jer je eto akcija i to je cisto ok.. ne vidim cemu tolike drame oko toga di ljudi trose svoje novce..

Zahvaljujem svima na sudjelovanju, akcija je gotova.. Nek vas mobiteli dobro sluze..
za par mjeseci mozemo opet..

from my x500
Staro 06.08.2016., 11:37   #244
vorda22
Guest

ovo mi nazalost lici tipican 'rvacki jal... 100% sam siguran da nitko nije kupio mob zato jer mu nije trebao. da nije ovdje, kupio bi ga dva dana poslije negdje drugdje...

Staro 06.08.2016., 12:03   #245
sivonja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2005
Najveći dobitak bi bio kad bi kodove za popuste mogli kombinirati, što nije slučaj.
Kod iz prvog posta vrijedi 6€, napuštena košarica 7€, a akcija preko web stranice je dala 11 €. Pomalo na bolje.
Uz van akcije kupljeni Mi4c nenajavljeno su me iznenadili s folijom i tempered glass zaštitom te prozirni zaštitni zadnji cover (što bi i sam kupio), recimo 1+7+7€. Isti pokloni su navedeni kao "obavezni" za akciju. Dakle oko 22€ "uštede" ili 10% cijene moba.

Mene više od cijene raduje važenje garancije i nakon otključavanja i flešanja drugačijeg roma.
sivonja je offline  
Staro 06.08.2016., 12:13   #246
Smarty
Premium
Moj komp

Smarty's Avatar

Datum registracije: May 2005
Neznam cemu toliki jal oko ovoga. Recimo ja dan svejedno tia kupit mob, jeftinije ga ja nisan moga kupit prema tome ja san profitira sta se toga tice. Prica 3+1 stoji i to je istina ali to nevazi za ovu temu. Istina da bi bilo bolje da je jedna osoba skupila kupone i ldjednom kupila 50mob onda bi vjerovatno i bia veci popust al ovako trgovina ko trgovina nema nikakvu garanciju koliko ce mobova prodat mogu prodat 1 ili 50 kom

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Smarty je offline  
Staro 06.08.2016., 13:51   #247
Slav3n
Premium

Datum registracije: May 2014
Jebo vas jal. Ja sam samo rekao da posto je grupna kupnja i ne kupuju se 2-3 moba, da je popust mogao biti bar 15-20%. Nek vas mobovi dobro sluze, ko i mene ovaj Note 4G
Slav3n je offline  
Staro 06.08.2016., 13:53   #248
sasha2511
Mindfreak
Moj komp

sasha2511's Avatar

@Smarty ti je lijepo napisao u zadnjoj recenici.. Note 4g sam imao, odlican telefon.. pozz..

from my x500
Staro 06.08.2016., 15:21   #249
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Slav3n Pregled postova
Nedavno su u UK stavili odma red do blagajne neki proizvod 2+1 gratis po istoj cijeni koliko kostaju svaki pojedinacno odma red sa druge strane. Prodaja je u jednom danu porasla 300%. I sam se bavim affiliate prodajom, ali digitalnih proizvoda, samo sa after sale supportom, bez navlacenja ljudi da kupe, tak da mi ovo izgleda ko Agentovo guranje banggodovih kupona, ali na finiji nacin. NHF
A gle da je malo gurao je ali tko smo mi da sudimo .

Na kraju će se ispostaviti da uvjeti ove grupne kupnje nisu bili nešto pretjerano bolji od ostalih ali baš to šta si napisao: proizvod je bio na izvolite, on se pobirnuo da odgovori na sva pitanja i to je već dovoljno.

@sasha2511 Nemoj se pravit nevin, mogao bih ti sad citirat nepotrebne ili granične postove gdje si ukazivao na grupnu kupnju te kako si sugerirao da ponuda nije loša itd. Što i nije ali opet nije da si stavio prvi post - pa ko hoće hoće, tko neće ništa.

Ipak si se potrudio što je ok.

S druge strane kad si u lancu prodaje kao prodavač odnosno između distributera i krajnjeg kupca onda znaš da na veće količine ti sam distributer daje popust - samim time otuda i ovo što slaven piše. Za affiliate programe da ne spominjem.

Na kraju ispada da je razlika grupne protiv napuštene košarice 4€ i pokloni ... garanciju isto vjerojatno imaš kada kupuješ mimo grupne - pa se ljudi pitaju po čemu je ta grupna bila toliko posebna ?

Pitanje zašto si ti uložio toliko svoga vremena u ovaj topic neću postavljat , samo mi nije jasno zašto ti je bitno da svi jave povratno što su kupili ?

I koliki je na kraju uspjeh grupne kupnje ? Koliko je prodano po kodovima iz ove grupne, jel smiješ bacit statistiku ? Da vidimo koliko je kojih mobitela prošlo .
Forace je offline  
Staro 06.08.2016., 15:27   #250
vorda22
Guest

jebate kod nas tko god se potrudi nekaj organizirat, odmah vredjaona...zato i jesmo ko zemlja u teskoj kurcini...

Staro 06.08.2016., 15:38   #251
sasha2511
Mindfreak
Moj komp

sasha2511's Avatar

@Forace grupna kupnja se zove samo zbog toga jer je nas vise sudjelovalo ako me razumijes.. ja nemam nikakve garancije da ce 50 ljudi kupit mobitel jel tako? da imam onda bi se to drugacije vodilo..
statistiku cekam i ja da mi jave, a povratna info o kupnji mi je trebala zbog moje osobne statistike.. nije da ne vjerujem talijanu ali nek se nade..
Mi4c je bio s popustom 32€ jeftiniji, Redmi 3s oko 12€, Note 3 Pro oko 10-11€.. to je to sta sam mogao isposlovat, ne bavim se dugo sa ovim pa mozda mi moc pregovaranja jos nije na zavidnoj razini ali mi je bitno da su ljudi zadovoljni a po svemu sudeci vidim da jesu..
to sta neki pokusavaju da "sabotiraju" ovaj topic to je vec njihov problem jer ja nakraju krajeva sam odgovoran samo kupcima i administraciji, drugi zli jezici me iskreno ne diraju..

from my x500
Staro 06.08.2016., 15:41   #252
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Čovjek je omogućio članovima ovog, a vjerojatno i drugih foruma, da jeftinije kupe mobitele. Šta je loše u tome ako je usput nešto i zaradio? Nitko ne radi ništa zabadava danas. Kapitalizam, jel'te.
Ako niste zadovoljni, umjesto da pljujete, organizirajte i vi takvu akciju i zaradite. Mi ćemo vam biti zahvalni.
Staro 06.08.2016., 16:08   #253
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Šta je loše u tome ako je usput nešto i zaradio?
Itekako je loše jer otkad su kineski mobiteli postali aktualni pojavilo se mnogo ovakvih promotora i preprodavača.
Neki su kačili referal linkove, affilate linkove, neki su nudili razne kupone ako su uzme preko njih, neki su evo organizirali ko fol "grupne" kupovine...
I koliko ja pratim forum, takve stvari su uvijek bile zabranjene jer se na kraju sve svodi na reklamiranje trgovine.

Vjerujem da je administracija dopustila temu jer je imala potencijala i tko zna šta je autor teme sve obećao, ali stvarno bi trebalo preispitati ovo sve.
Naravno, to nek rade nadležni ali mi se opako čini da tema treba spadati u "sponzorirani sadržaj".

Stalno se priča o nekakvoj grupnoj kupnji, a ja i dalje ne razumijem što je ovdje bila grupna kupnja?
Stavili par telefona na prodaju i spustili im cijenu par eura, pa sad ko hoće nek kupuje, hoće li to kupiti jedan čovjek ili 300 ljudi, nije bitno.
To uopće nije GRUPNA KUPNJA nego lukavo odrađen marketing.

Bolje onda da se unijeo onaj kod za popust iz prvog posta ove teme od 6 eura, nikakve razlike između toga i kvazi "grupne kupnje".

P.S. I pliz nek mi se sad ne javlja vorda, smarty i ostala ekipa koja lupa stalno o nekakvom jalu.
Kupi ti ako hoćeš i 100 telefona, samo bi volio da se naprave nekakva pravila, kakvo je reklamiranje zabranjeno, a kakvo dozvoljeno na forumu jer znam kako su ljudi prije skakali na postove onoga Ag008 koji je svojevremeno reklamirao jednu trgovinu.
panasonic je offline  
Staro 06.08.2016., 16:14   #254
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Slažem se s tom da je rabat mogao biti veći, ali ok. Cijena je spuštena, dodane su điđe koje nemaju veliku cijenu, ali su zgodne za imati i to je to. Tko nije zadovoljan, nije kupio.
Staro 06.08.2016., 16:17   #255
sasha2511
Mindfreak
Moj komp

sasha2511's Avatar

@panasonic naporan si.. lijepo sam ti rekao par postova nazad javi se adminima i s njima popricaj kad te vec toliko boli ko je koliko zaradio ko je sta kupio..
ja se vrlo lako maknem odavdje ako vecini popusti nisu potrebni, kako doslo tako i oslo..
bitno da se ti brines za svih nas sta je dobro da bude ili ne na forumu.. hahahaha.. nasmija si me evo matere mi..
P.S. imam ovakvu istu temu na jednom drugom forumu i tamo nikome ne smetaju POPUSTI (velika slova jer neki neznaju pravo znacenje pa nek chekiraju) pa mi sad nije jasno jel su tamo ljudi blesavi mozda??!!

from my x500

Zadnje izmijenjeno od: sasha2511. 06.08.2016. u 16:49.
sasha2511 je offline  
Staro 06.08.2016., 16:18   #256
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
jebate kod nas tko god se potrudi nekaj organizirat, odmah vredjaona...zato i jesmo ko zemlja u teskoj kurcini...

Tocno to, ja stvarno nemrem vjerovat o cemu se tu raspravlja.
Da je i za dolar jeftinije, jeftinije je, neces kupit, nemoras.
jed2i je offline  
Staro 06.08.2016., 17:06   #257
vorda22
Guest

covjek se potrudio organizirat, bar donekle s nekom anketom (nije imao nikakvu garanciju da ce bilo tko kupot) i dobio popust kod
. gdje to dobijem 3s, 2 g garancije, case i screen protector za 160 eura? to sto me paypal ukrao je moja stvar...

Staro 06.08.2016., 18:39   #258
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Sasha ima volju za posao, zna prodati. Kao što je rekao na bug forumu, pce forum je nešto dobio, dobro za njih, dobro za vas, tamo mu doduše nisu dozvolili.
To je sve standardno, 3-6% zarade od affiliate linkova (lijepo je riješio forum da automatski linkove korisnika pretvara u sharesale, odlično tehnički riješeno) i samih brojeva narudžbe da mu se šalju što skuplja po pm.
Bilo je dobro za korisnike koji naruče nešto jeftinije dok traje akcija, dobro za forum, dobro za vlasnika iz italije, dobro za sashu, svih.

Ako netko nije uspio ugrabiti po ovoj cijeni,
na Top One (isto iz Kine kao groso ali brzo, isto bez PDV-a DHL-om) je sa slanjem 135 Eura.
Ako se javite onom tipu na xda-dev dobijete i 5$ kupon te isto tempered screen prot, case.
Tako da nije baš najjeftinije ovdje naručiti, pogotovo kada nije "grupna akcija"

Mislim da se čak moglo i bolje izvesti pa tako da ima par "dilera" naruče 10-ak komada Redmija tj mobitela po gradovima i pošalje se kao jedna kutija da se uštedi dodatnih 15 eura za slanje. Preuzme od "dilera" To bi bilo više grupno.
Staro 06.08.2016., 18:50   #259
sasha2511
Mindfreak
Moj komp

sasha2511's Avatar

@Ag008 sumnjam da bi se ljudi usuglasili oko velikih kutija, znas kako to ide.. ovaj bi ovako ovaj onako i onda nebi bilo nikako.. sto se tice sharesale linkova ili affiliate kako god, neam pojma o cemu pricas, tj. neznam definiciju toga..
Redmi 3s 2/16 je bio 131€,
3/32 159-161€
vjerujem da ima i za jeftinije..

from my x500
Staro 06.08.2016., 19:11   #260
vorda22
Guest

ima aha...samo treba odradit mini igricu za to. Kontaktiraj onog na xda, popisaj se kod 5. stabla lijevo, i moli boga da ima garanciju...

Staro 06.08.2016., 19:54   #261
oxer
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2010
Meni je dvije godine garancije ipak vrijednije nego ta 2 eura oko kojih pojedinci tu prepucavaju. Ja sam kupio 3 dana prije akcije, pa se ne žalim.

A ovo da Grossom dolazi sporo, mob je poslan 21. a 28. u podne mi je bio na vratima. 4 i pol radna dana.
oxer je offline  
Staro 06.08.2016., 20:05   #262
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Na osnovu čega se ostvaruje ta garancija?
Dobije li se kakav račun od dotičnog shopa?
Staro 06.08.2016., 20:08   #263
vorda22
Guest

Racun sam dobio odmah na mail.

Warranty duration
Warranty lasts 24 months.
Most of Chinese smartphones’ producers offer 12 month-warranty.
The additional 12 months are offered by GrossoShop, as seller.

Staro 06.08.2016., 20:36   #264
sasha2511
Mindfreak
Moj komp

sasha2511's Avatar

Citiraj:
Autor Necronomicon Pregled postova
Na osnovu čega se ostvaruje ta garancija?
Dobije li se kakav račun od dotičnog shopa?
sve je vec raspravljeno i napisano u ovoj temi, necemo se ponavljat..

from my x500
Staro 06.08.2016., 21:18   #265
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Citam ove komentare i ne virujem.
Zar je stvarno problem da je covik povukao inicijativu, slozija grupu,odgovorio svima na pitanja, kako pametna , tako i na ona bezobrazna.

Toliko boli da je covik sposoban organizirati, prodati i zadovoljiti zelje musterija, da u nemoci ne mozete nista drugo, nego vrijedjati i napadati?

Pa dajte, veselite se sta hrvatska ima sposobnih ljudi, pa cete i vi dobiti support.

Sasha, svaka cast, dao Bog da jednog dana i ti otvoris firmu u HR sa prodajom mobitela i budes bogatiji od Todorica. :cheers:
Staro 06.08.2016., 21:48   #266
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Tko vrijeđa i tko napada, svatko komentira iz svoje perspektive ne služi li forum tome ?

Sasha je lijepo svatkom odgovorio i sve pohvale za to.
Bar je topic realan, a ne kad svi dolaze i samo hvalospjeve nabacuju bez ikakvih pitanja ili ičega ....

A što se tiče "pa ćete i vi dobit support" to mozes rec tek nakon što prođe vrijeme, ne sumljam u sashu niti išta impliciram da se odmah ogradim ali ipak čista logika ti to nalaže.
Forace je offline  
Staro 07.08.2016., 13:00   #267
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Sasha ima volju za posao, zna prodati. Kao što je rekao na bug forumu, pce forum je nešto dobio, dobro za njih, dobro za vas, tamo mu doduše nisu dozvolili.
To je sve standardno, 3-6% zarade od affiliate linkova (lijepo je riješio forum da automatski linkove korisnika pretvara u sharesale, odlično tehnički riješeno) i samih brojeva narudžbe da mu se šalju što skuplja po pm.
Bilo je dobro za korisnike koji naruče nešto jeftinije dok traje akcija, dobro za forum, dobro za vlasnika iz italije, dobro za sashu, svih.

Ako netko nije uspio ugrabiti po ovoj cijeni,
na Top One (isto iz Kine kao groso ali brzo, isto bez PDV-a DHL-om) je sa slanjem 135 Eura.
Ako se javite onom tipu na xda-dev dobijete i 5$ kupon te isto tempered screen prot, case.
Tako da nije baš najjeftinije ovdje naručiti, pogotovo kada nije "grupna akcija"

Mislim da se čak moglo i bolje izvesti pa tako da ima par "dilera" naruče 10-ak komada Redmija tj mobitela po gradovima i pošalje se kao jedna kutija da se uštedi dodatnih 15 eura za slanje. Preuzme od "dilera" To bi bilo više grupno.
Mislim da bi ti mogo to organizirat. Kaj velis?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
kasko je offline  
Staro 08.08.2016., 21:37   #268
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Kakva je situacija kod vas, jos mi je uvijek narudzba in progress.
U srijedu navecer sam narucio.

Sent from my HTC Desire 500 dual sim using Tapatalk
Dr_faca je offline  
Staro 08.08.2016., 21:44   #269
sivonja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2005
Platio 01.08, krenuo je 03.08, od 05.08 do danas 08.08 kiseli se u Roissy CDG FRANCE bez pomaka u statusu.
sivonja je offline  
Staro 08.08.2016., 21:50   #270
oxer
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor sivonja Pregled postova
Platio 01.08, krenuo je 03.08, od 05.08 do danas 08.08 kiseli se u Roissy CDG FRANCE bez pomaka u statusu.
vikend
oxer je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno