|
![]() |
#19381 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Kaj je najgore ,bude toga još!
![]() |
![]() |
#19382 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ma i on je bio sklepan zbrda-zdola. Nažalost, i Wolv je krenuo tim putem pa me strah što će biti od njega u novom nastavku.
![]() |
#19383 |
Premium
|
![]() |
#19384 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#19385 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19386 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja takodjer pogledao taj star trek i film me svojom bezidejnoscu podsjetio na neke epizode iz st serije voyager. Akcija na silu, prica nikakva-sve je na nivou osim glume i likova koji su u toj najlosijoj st seriji ipak za mjeru bolje razradjeni. Ocjena: dno dna i isto kao i film iz 2009, sramota za fransizu |
![]() |
![]() |
![]() |
#19387 |
Guest
|
To što ne dobijete što ste očekivali ne znači da je film smeće. Budimo realni, Star Trek filmovi su ispodprosječni filmski uradci. Do jedan. Tri zadnja filma su još i daleko najbolja "sezona". Od starih filmova su samo dva vrijedna spomena, Wrath of Khan i First Contact. Sve ostalo je trash u rangu ljetnih blockbuster filmova baziranih na video igrama. Ne pada mi na pamet nikad nijednog, osim spomenutog dvojca, ponovo pogledati. ![]() |
![]() |
![]() |
#19388 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni je "Voyage Home" fantastičan ST film. Jednostavno baš mi je super uklopljen u ST univerzum. Novi filmovi nisu ST nego baš suprotno - najgori "ST" filmovi ikad.
![]() |
#19389 |
Premium
|
First contact je za mene prilicno los star trek film jer su se spetljali u prostoru i vremenu a nisu odpetljali. Klasicna boljka nemastovitih scenarista i redatelja sf filmova koji imaju visoke apetite, a realno nisu dorasli zadaci. Interstellar je jos jedan klasican primjer tog fenomena. Slozio bi se da su star trek serije uglavnom bolje od cjelovecernjih filmova te tematike, uz neke izuzetke. Sf zanr je definitivno najkompleksniji i zbog toga ima toliko sf filmova koji su smece. Rijetki su oni koji te radnjom zaintrigriraju, ali zbog jednog dobrog sf filma u 10 godina vrijedi biti ljubitelj zanra Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 05.08.2016. u 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19390 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Pogledah i ja Star Trek Beyond. Od mene 5.5-6/10. Film ima nemali broj glupih scena aka fast & furious i generalno nije dobar ST film, ali je ok "zabavno/akcijski" film u svemiru. Ono što je meni žao sa najnovijim serijalom ST filmova je što mi se glumci stvarno sviđaju, i odlično mi sjedaju u svoje uloge. Uz malo mašte za dobar scenarij... dobili bi vrhunski ST film. IMHO naravno...
![]() |
#19391 |
Premium
|
Kada se petlja sa prostor-vremenom obicno zavrseci filmova ispadnu glupavo. Naprimjer generacije su za mene mozda najbolji star trek film izuzev zavrsetka koji je krajnje banalan i na kraju sve upropastio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19392 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam za ovaj zadnji Star Trek ali meni su ova dva zadnja ok filmovi.Baš jučer pogledao ponovno ovaj prvi s Banom i baš je super! Btw,slazem se s darkijasem da su generations mozda najbolja prica,kraj je malo banalan. Kao negativac mi je daleko ispred svih Montalban kao Kahn!Njegovi monolozi su epic!
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 06.08.2016. u 14:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19393 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni se svidio http://www.imdb.com/title/tt2667380/?ref_=nv_sr_1. Dokaz da se i kad nemaš budget Walt Disneya i poznate glumce, može snimiti odličan SF. ![]() I najnovija drama s Tomom Hanksom je zanimljiva i zabavna: http://www.imdb.com/title/tt2980210/?ref_=nv_sr_1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19395 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ponovit cu ako netko nije vidio i propustio ... Cineplexx kino dvoranama u City Centeru one Zagreb East i Splitu. http://www.cineplexx.hr/Content.Node..._utorak.hr.php ![]() 9.8.2016 u Cinestaru (širom Hrvatske) sve ulaznice po 10 kn ! http://www.blitz-cinestar.hr/dan-za-10 ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 07.08.2016. u 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19396 |
Premium
|
Jučer gledao The Jungle Book, mogu reći da je film čisto ok. Nisam baš fan Disney-ovih filmova, ali ovaj mi je bio prilično dobar. Moram priznati da CGI na životinjama je impresivan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19398 |
Premium
|
Ja kad sam ga pogledao na premijeri u Cinesataru, sam ovdje prije nekih mjesec-dva napisao da je film vrh. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19399 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
sisters - ne, ne i ne... nisam ga mogao prožvakat ni do pola koliko je loš unatoč obečavajućoj glumačkoj postavi eye from the sky - dobar, dobar, pogledati hail caesar - kužim kaje pisac htio reći i to sve, ali brate to se moglo u pol sata strpat carol - fina dramica + lezbijstvo ![]() daddy's home - a kajaznam, može se pogledat, a može se i preskočit... makar ni nisam imao neka očekivanja dirty grandpa - meh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19400 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
syss - daj mi na PM posalji adresu videoteke. ja pogeldao Creed preksinoc, vidim zasto je stallone dobio nominaciju za oscara. No fulali su sa redateljem, totalni outisder, bas se osjeti to u filmu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19401 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Suicide Squad
Kajaznam, nisam fan nit marvela nit DC-a, nisam gledo batman vs supermen a ostale betmene neam pojma dal sam al ovo mi je oke, na momente mi se čini da su mogli neke stavari i bolje ali uglavnom meni je dobar, soundtrack je izvrstan
![]() |
#19402 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Danas također pogledao Suicide Squad... Soundtrack je najbolji dio filma. Savršeno pogođena muzika. Iskreno, očekivao sam lošiji film nakon svega što se pisalo. Will Smith, Margot Robbie i Jared Leto su jedini s prolaznom ocjenom u cijelom filmu. Ostatak je nevidljiv, mlak, nikakav. Onu Caru Delevigne što glumi Enchantress treba do vrata zakopati na neko tajno mjestu u Sahari, samo da više nigdje ne glumi. Iritantniju pojavu na ekranu već dugo nisam vidio. Ne pretjerano promišljen film, za pokoji ha-ha je sasvim dobar, oni koji očekuju puno će se razočarati.
![]() |
#19403 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Vi koji ste gledali kako Bourne traži svoj identitet po četvrti puta, jel vam išao na živce onaj način snimanja? Kamera se trese kao luda, akcijske scene skoro uopće ne vidiš, ne znam tko koga tuče u filmu. Zamoli me glava u kinu od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19404 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Exposed - izbjegavati. Keanu je sav voštan kao da se botoxirao, prvu polovicu filma se ne događa baš ništa,.. shift+del.
![]() |
#19405 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
ja ne znam, al s godinama automatski izbjegnem gledat film s losom ocjenom, odnosno s ocjenom ispod cca. "6", valjda mi je vrijeme postalo dragocijenije ![]() moze sad netko reć da ima dobrih filmova sa losom ocjenom i suprotno, slazem se, al to su izuzetci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19406 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Uvijek sam si govorio: Ivane, budalo smotana, nemoj kupovati ulaznice kad je sve po 10kn. Gužve su, ljeto je a ljudi se ne peru, svaki shupak će ti se taj dan sletit u kino, 30% kina će pričati tijekom filma... ali ne, ja se jednostavno moram dati nagovoriti i kupiti ulaznice za 10kn. I još gledati Suicide Squad. Bože, postoji li gori film ikad?
![]() |
#19407 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Također iskoristio priliku pogledati Suicide Squad za 10kn. Nisam imao takva loša iskustva ko Guls, osim jednog reda uberseljačina koje su kasnile na film pa su smetali svima živima. Majke su se spominjale ali ne Baretove ![]() Kaj se samog filma tiče - pa iskreno, cijena karte odražava moje mišljenje. Kao film koji se vodi pod komediju nije me uspio niti jednom nasmijati, soundtrack koji je toliko čest na radiju i koji je ubačen samo zato jer je to sad postalo popularno. Bez obzira kaj volim takvu mjuzu. Likovi su jako plitki i nedovoljno razrađeni, živciralo me stalno skakanje s jedne scene na drugu. Will Smith mi je bio najbolji od njih svih, Harley Quinn mi je bila sexy. Čak mi je BvS bolje legao od ovog. 3/10 will not download
![]() |
#19408 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
Citiraj:
Sent from my D6603 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|