|
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A kad su te igre izašle? ne hebe me više čekanje par mjeseci da se oni napokon sjete da bi mogli i napraviti nešto u vezi drajvera. I što s novim igrama, opet par mjeseci čekanje dok se njima sprdne? "game ready day 1 driver".....a ruši se u igri...ma odj ;P mogu to nekom drugom prodavati |
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne znam ljudi koje reviewe vi čitate, evo prvi kojeg sam otvorio (Techpowerup) pokazuje da je Strix hladniji/tiši i od G1 i od FE. ![]() FE me ne zanima pa nisam ni obraćao pažnju na nju (osim u Krešovom testu, gdje je Strix 4dBa glasniji ali i 8°C hladniji od FE, znači na istoj temperaturi ili glasnoći bi Strix ipak bio za nijansu bolji), ali u svakom testu 1070/1080 bi Strix bila malo bolja od G1, bar što se temperature/buke tiče. Ponavljam, to velika razlika u cijeni ne opravdava, i definitivno je G1 (ili Gaming X) bolji odabir, ali da je Strix lošija kartica od G1 ili generalno loša, to baš i ne drži vodu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 | |||||
[ZA DOM]Rino
|
Citiraj:
Pogađaš....desilo se upravo suprotno. Imao sam prvo R9 290 pa R9 390 i prešao na GTX 970. Bljuje mi se od ....sinka! ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Kupite običan 144Hz monitor i lockajte FPS na 145 (makar uz smanjene detalje ako imate slabije grafe). Netreba vam nikakav sink. Ionako igranje na 60-80FPS na 144Hz monitoru nema apsolutno nikakvog smisla. A igranje FPS-a na 75Hz nakon što probaš 144Hz tek nema smisla.
![]() |
![]() |
#1055 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
A i ti si pogodio ko prstom u govno ![]() Što se tiče frekvencije osvježavanja monitora generalno bolje je što više herca no ne profitiraju sve fps igre od toga, cs go jako profitira ali kod overwatcha nije toliko bitno tako ako baš niste pro nije ni bitno imati više od 60 do 75 hz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
[ZA DOM]Rino
|
Igre koje ja igram 99% vremena rade bolje na Nvidia grafama. Nije stvar u prednosti i profitiranju nego o fluidnosti i jednostavno boljem iskustvu igranja, manji zamor očiju itd.
![]() |
#1057 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Je ali to košta, konzolaši nemaju tih briga i dobro im je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Aiden Fierce
Datum registracije: Jan 2016
|
Onaj koji kaže da su ti sinkovi gluposti i da to ne treba(neovisno jel monitor 75 ili 120 hz)nije probao freesync/gsync.Ja kompletno stojim iza toga da je to odlična stvar jer sam probao kod sebe u sistemu,kod kolege,na infogameru i na jednom laptopu.A i lockati fps vertikalnim osvježavanjem nije rješenje jer se ti sinkovi bore između ostalog protiv vsynca pa njega stavljat kao rjesenje,nema rezona.
![]() |
#1060 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 24.07.2016. u 11:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1062 |
Premium
|
Za low level API, da budemo precizniji ;P Upravo zato da developeri mogu maksimalno optimizirati korištenje GPUa kao kod konzola. Uz to i korištenje multicore CPUa....nakon više od 10 godina što postoje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 | ||
[ZA DOM]Rino
|
Citiraj:
Citiraj:
U zadnje vrijeme samo Ark.
![]() |
![]() |
#1064 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#1066 |
Premium
|
Probao i Civu i Dragon Agu i radio je odlično s 270x GTX1080 Ark 1080p https://www.youtube.com/watch?v=CD4aEWa-FwU mislim da to sve govori ;P Ironija je i tome da bi Ark puno profitirao od DX12 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 | |
[ZA DOM]Rino
|
Vidiš ja sam sa R9 290 imao povećanje FPS-a od nekih 15%, ali uz konstantne frame dropove i kojekakve grafičke anomalije. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1069 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
nikakava drastična razlika, što se tiče ovog ranga grafa ~10%, tek na medium igrivo al igra je odron pa nebitno, čak i ne testiraju u rezi većoj od 1080p ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | |
[ZA DOM]Rino
|
Normal...official serveri Citiraj:
Igra je odron? Planiraju je izbaciti krajem godine. A ne...Far Cry ne igram od jedinice. Uz Ark zaigram pucačine za opuštanje.
![]() |
![]() |
#1073 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Meni je ark baš za opuštanje odlična igra. Radi fino na gtx970. Istu mi je draga igrala i s hd4000...mjesecima...i njoj je bilo zabavno Igra se može namjestit da radi i na najvećem smeću i jedna mi je od najzabavnijih igra ikada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#1077 |
Zmaj od Bosne
Datum registracije: Dec 2011
|
Pitao sam na Bug forumu ali ne fali ništa pitati eksperte. Gledam kupiti gtx 1070 i sad vidim ima ova u uzi-u za 3790 kuna. Tražim nekakav review o kartici ali bezuspješno. Ima možda netko da je kupio ? Zanimaju me temperature, overclock itd... ili uzmem nešto skuplje ali provjereno ?
![]() |
#1078 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ahaha skoro 1000kn skuplja od Palitove u istom dućanu, koji porez na naivce (godinu dana veća gara, veći kuler i ime ASUS koštaju ![]() https://www.svijet-medija.hr/art/gra...6gb-dual/74844 Za utjehu ostaje veći GPU i vRAM takt u ASUSA ![]()
![]() |
#1080 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Kao da ih nitko nije doživio ![]() S druge strane, ova ti je provjerena zvijer. Ista kao i Gainwardica, isti cooler jer je ista grupacija. Izvrstan cooler, sve 5. Pa ako si nestrpljiv, radije nadodatj još malo i uzmi tu Jetstream... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|