|
![]() |
#2821 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Slažem se, nek propadnu ako nisu ozbiljni s mobilnom platformom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2822 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nema nas MS čime iznenaditi. U 7 mjeseci ove godine nisu napravili ništa, izbačeno je ukupno valda 3 telefona sa Windowsima, 1 onaj BLU odron, HP-ov Elite X3 (jel to opće izašlo?) i 650-ka koja je flop od početka. 10-ka je blago reći podbacila, ni oni koji mogu ne žele updateati na novi OS. I onda se svi čude da nema aplikacija. Za koga da se rade točno? Pojeo Android low-end, a polako načinje i iPhoneov premium segment. I to s pravom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2823 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HP x3 je izašao u Švedskoj, a cijena je 'majko mila' - 1k zelembaća. U ostatku EU se očekuje cijena oko 800€. http://mspoweruser.com/hp-sweden-now...livery-5-days/
![]() |
#2826 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
This pretty much. Mene je jedino rastuzilo sto su povukli SMS sync iz anniversary update-a. Svaki dan se logiram na par servisa sa 2 way auth-om, i stvarno je bilo nice dok su SMSovi dolazili na laptop pa sam samo copy-pasteao keyeve. Eventualno na iOS prec, ali Android mi nikako nije sjeo u par navrata. Meh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2827 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
W(P) je po meni nešto taman između Androida i iOS-a. Dovoljno otvoren za sve što trebam, ali opet dovoljno unificiran. UI savršen, UX malo manje, zanemariva degradacija performansi... Ostaje samo catch 22: Nema dovoljno aplikacija zbog manjka korisnika, a korisnika ima malo zbog manjka aplikacija.
![]() |
#2829 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
U zadnje dvije godine, otkad pored privatnog WP uređaja imam i Android poslovni... znaš kako mi izgleda korištenje oba... Na Androidu imam pizdarije tipa fejsbuk, instagram, igrice i najviše ga koristim dok sam na wc-u. Na WP imam fino posložene mailove, mogu u attachment dodati više fotki odjednom, sustav mi, iako fotkam u maksimalnoj rezoluciji, za mail prilagodi 5mp verziju. Office alati, cloud, one note, sve mi radi brže i glađe na WP. Radilo je ovo oko mailova i na Androidu svojevremeno, pa je prestalo kod nove verzije OS-a. Kao korisnik, želim da radi, ne želim drame. Android je drama.
![]() |
#2833 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Ufff, negdje sam vidio no sad nikako pronaci... Gdje se vidi ukupno vrijeme dolaznih i odlaznih poziva na 640 xl? Lijepo molim da me netko prosvijetli ako nije problem. Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2835 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Bok.... Ovak,trebao bih savjet. Radi se o Lumii 635,susjeda promijenila sifru za unlock i naravno vise nezna kako sifra ide.. Imam li neku opciju osim hard reseta?
![]() |
#2836 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Prije hard reseta probaj ovo, sa upaljenim mobitelom: "I found something that worked on my phone and I hope it will work on other phones. I logged into my Microsoft account and went to the "find my phone" section. I then chose the "Lock" option, which required me to enter a 6 digit pin code. This feature then turned my phone off. After I turned my phone on and entered the 6 digit pin everything seems to be working." Mislim da ce to radit samo ako ima prijavljen taj mob na svom account-u, a ak ne uspije nema drugih opcija osim reseta sa gumbima. Edit: Provjereno i radi samo ako je mobitel prijavljen, jer se inace ne moze doci do Lock opcije. Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 19.07.2016. u 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2838 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još se ne zna kada će HP Elite x3 doći do EU, ali su procurile informacije o bundleovima i cijene http://www.windowscentral.com/hp-elite-x3-699-usd Naravno, Hrvatistan nije na popisu zemalja u kojima će se moći nabaviti http://www.windowscentral.com/hp-eli...r-40-countries
![]() |
#2839 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#2841 |
The mighty pirate
|
Moraš nabaviti xap file, bilo je ranije linkova ovdje u temi...a pitanje je samo hoće li ti uređaj nastaviti instalaciju. Zadnje se nisam mogao ulogirati s accountom, tj. nije mi htio povući collections. Nakon tog sam se vratio na 8.1 i otpisao 10
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 19.07.2016. u 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2842 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
(http://nokiamob.me/2016/07/05/here-k...ile-platformi/) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2843 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Hrpa appova fali ili ne radi baš ok na WP-u. MEni je kap prelila čašu kad sam skužio da nema mHPB i da ukidaju Here navigaciju....šteta... Najbolesnije u cijeloj priči što su im i dalje cijene visoke...pogotovo obzirom na poziciju na tržištu... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 19.07.2016. u 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2845 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Probajte karte na w10, čisto solidna navigacija ništa lošija od here, tako što se tiče navigacije sve je ok. Meni još uvijek w10 sve odrađuje kako treba i ništa mi ne fali. Uskoro ću mjenjati lumiu 535 ds za neku noviju verziju w10 moba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2847 |
The mighty pirate
|
Fali glasovna navigacija na drugim jezicima osim engleskog. Nisam više siguran kako radi s javnim prijevozom, ali mislim da je i tu Here bio bolji. Ne postoji način za importati favorite, i ne mogu se slagati po folderima nego samo postoji jedna lista. Ima tu posla, a koliko sam vidio, ništa se ne mijenja.
![]() |
#2848 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|