|
![]() |
#1321 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
I dalje ti se ne da battery historian? ![]() Još mi pada na pamet da odeš u safe mod da vidiš da li je problem u samom sustavu ili do aplikacije. Imaš li drain preko noći , odnosno koliko potroši do ujutro? Zadnje izmijenjeno od: schetz. 14.07.2016. u 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Vezano za battery drain, definitivni uzročnik je google backup. Nakon što se to isključi telefon normalno ide u sleep. Možete to aktivirati svako toliko da napravi backup i to je to, inače je zbugiran i cucla bateriju nenormalno.
![]() |
#1323 |
Premium
|
Jašta, evo kako to izgleda u historianu : ![]() Daklem, plava dugačka crta predstavlja userspace wakelock, u ovom slučaju točno backup. Voli se aktivirati nakon stavljanja na punjač i onda bloka odnosno ne gasi se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sad mi je javio frajer kojem sam prodao nekorišteni J3 prije 7 dana. Mora ga nositi na reklamaciju jer se smrzne kamera. Ima tko takvih problema?
![]() |
#1325 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Neda mi se to instalirati, previse zajebancije. U kojem smislu google backup ? I kakav safe mod?
![]() |
#1326 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
|
Tako reci, to je prvo sto ugasim na mobu dakle to nije. Ugasena vibra, haptic feedback, ugasen google backup, ekran na amoled photo, brightness na auto a podesen na 40%, stalno upaljen wifi i lokacija (zbog fenixa 3). Ugasen nfc i sve one smart pizdarije. Data prebacen na 3g jer mi 4g ne treba.Od google synca upaljen contacts, gmail i calendar. Neznam vise sto podesiti.
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 14.07.2016. u 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 | |
Premium
|
Citiraj:
Safe mode - pokretanje mobitela bez dodatno instaliranih "tvojih" aplikacija da vidiš da li je uzrok u tome. Što se tiče battery historiana, ako ti se ne da, ne da ![]() EDIT : lokacija na kojem modu ? High accuracy / battery saving / device only ? Inače , to je tako debilno napravljeno da ima tendenciju vraćanja na high accuracy ako gasiš/pališ(barem meni). Nekima se bolje pokazao device only mode jer kao pali gps kad to traži aplikacija, a battery saving stalno apdejta u pozadini pomalo. Ako možeš, probaj ugasiti na jedan dan kompletno da vidiš je li o tome riječ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
|
http://m.imgur.com/R4TUDcW http://m.imgur.com/JhhK01V Ovo su postavke. Prebacio sam sad samo na wifi i mobile data pa budem vidio. Ako se stanje ne popravi njuskalo majka..
![]() |
#1330 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
|
![]() |
#1333 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Meni je na najvećoj točnosti i ne cucla ništa strašno.... Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#1336 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ima li jos tko tu Note5, odnosno, zanima me punjenje, toliko mi oscilira brzina punjenja da ne kuzim u kojim uvjetima radi fast charge, kad slow charge, a kada nekakav super slow charge, i to sve na originalnom punjacu. jel ima neko pravilo da znam za ubuduce, ili je to sve random i kako mu se sprdne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
49%winner
|
Na nekim mobovima temperatura baterije limitira fast charge. Ako si netom prije zagrijai mob i bacio ga u sleep, punjenje bude limitirano do neke granice dok se temp ne spusti.
![]() |
![]() |
#1339 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nisam se previse zamarao jer sam kasnije iskljucio fast charge ali i meni se to znalo dogadjati na Note 5. Nikad nisam otkrio zasto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
|
![]() |
#1342 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da će N7 dolaziti u 2 verzije - sa zakrivljenim i ravnim ekranom http://www.gsmarena.com/curved_scree...news-19512.php
![]() |
#1345 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
49%winner
|
Ni ta tamna tema nema razlike naspram bijele, ako pixel nije crn kao crnac u ugljenokopu ![]()
![]() |
![]() |
#1350 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ima razlike naspram bijele, samo nije tako drasticna kao kad se radi o crnoj. Ali bitnije je da aplikacije koje se najcesce koriste imaju crnu temu a ne settingsi i sl. Za mene sva ta prednost pada u vodu kad se pikseli ekstremno sporo bude iz tog stanja "crne" crne. Steta jer izgleda cool u uvjetima slabijeg svjetla. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|