|
![]() |
#2521 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
You guys! You guys! Oh my god! Oh my god, you guys! Došao mi je NEXBOX A95X (21.5$= cca 144kn), bez pdv-a, carine itd. Naručio 23.6. došao danas 4.7. Praktički za tjedan dana ![]() Ova stvar je super. Došao je s kodijem 16.1 i hrpom dodataka. Prvih par minuta je samo ažuirao dodatke. Ništa ne treba instalirati za gledati filmove, serije itd. Za totalne n00bove. 1Gb rama je i više nego dovoljno za stream, ništa ne šteka. ![]() Sada si mislim još dodati Osijek build ili nešto da imam i HR kanale. Spojen je preko wifija, stabilno, na repeater koji prima i šalje 10mbps te po speedtestu on ima 9.9Mbps. EDIT: da mi ne šaljete pm gdje je po toj cijeni, to je email ponuda- link je onaj pred 3 stane s posta 2463, evo sada sam ga kopirao http://bit.ly/29sYFx5
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 04.07.2016. u 15:18. |
![]() |
![]() |
#2524 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Nakon dan-dva korištenja ovo su dojmovi; ![]() -Kodi odličan, ništa ne šteka, filmovi, popis serija itd na Exodusu super, 1080p video ne prekida, zvuk, slika -ne treba ništa instalirati, doslovce je uređaj spreman za korištenje -youtube ne šteka, video ok -Antutu 25600 Nedostaci: -žešće smeće od daljinskog, moraš ga usmjeriti direkt u uređaj, OK tipka ne prima uvijek, nekada se mora kombinirati miš i obične tipke pa je to sporo, dolje ima alfanumeričku tipkovnicu s brojevima daljinski ali uvijek kada stisnem npr 3 CDE uvijek kao da stisnem samo broj 3, nisam našao kako da se prebacim -ne znam da li je zbog 1gb rama no preglednik je ponekad spor, novi list, dnevno.hr je još dobro ali jutarnji.hr je dosta spor dok se skrula gore-dolje -ima neki kineski live tv program koji je svakih par minuta stavio obavijest da moram novu verziju staviti, na njemu je Fox Crime i svi kanali kada pokrenem s kineskim audijem, ništa hrv titlova i ima samo Klasik TV za hrvatsku za live Sve u svemu, za 21$ ne mogu biti zadovoljniji. Uskoro mi stiže Mini M8S s 2Gb rama za 31$ pa ćemo usporediti. Detaljnija recenzija uskoro. Nego Kodi stručnjaci, ima opcija da se titlovi skinu sami? U postavkama-video sam odabrao HR,SR i BA titlove, kada pokrenem recimo Preacher Season 1- Episode 1 moram stisnuti Ok da mi se otvori donji izbornik, OK za pauzu, 4x desno, gore-Preuzmi titlove. Otvori se ekran i preuzmem prve HR s Ok. I opet ok da se pokrene i nazad da se zatvori izbornik. Nema ništa brže?
#2526 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
A nemože brže kad imaš miljon verzija prijevoda. A i kad se navikneš to je poso od 5 sekundi. Sent from my LG G2 |
![]() |
![]() |
#2528 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_326919.html još jedan player za 21,99$. Jedino ne znam kako se Rokchip ponaša u radu. Nekako me sjećanje služi da je S905 ipak bolji izbor. |
![]() |
![]() |
#2529 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2530 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Šteka malo na stock browseru A95x. Po trackingu je danas i Mini M8s ušao u HR s 2gb rama pa bumo vidjeli je li što bolje. Nego skužio, programirao sam da mogu paliti i gasiti televiziju s daljinskim od playera. Ima 3-4 tipke gore za televiziju. Drži se power 5s pa tipka koju želim programirati, prisloni se daljinski tv-a stisne željeno i ovaj zapamti. A uključio napredne opcije- omogućio automatsko preuzimanje titlova ali i dalje ne ide. Otvorim Suits, pokrenem epizodu i ništa, nema titlova. Onda pametno otvorim donji izbornik, kliknem na Titlovi-Preuzmi i jedino što je brže, sada se odmah otvori i zatvori taj izbornik titlova te preuzme prve. Ne mogu to automatski kada se otvori video napraviti?
#2531 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ajde vlasnici NEXBOX A95X napisite par rijeci o grijanju i stabilnosti wifija. Jos ako moze slika maticne i hladenja super. Jos tri dana je akcija, za 20$ neka stoji u rezervi. ![]()
#2533 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Vlasnik NEXBOX A95X (21$) već tjedan dana ovdje; -wifi ne puca, odgledana cijela 9 sezona Teorije velikog praska bez prekida preko Exodusa -ne znam je li do Exodusa ili čega, nakon što otvorim npr 3. epizodu serije ne učita titlove već moram sam otvarati onaj izbornik, autosubs instaliran. Ili kada ubrzam kako bi preskočio dio filma, dođe na 30min, ali slika je stala na prethodnoj sceni a titlovi nastave ići. Moram se vratiti na odabir iz koje videoteke ću gledati film pa tek onda nastavi. To se dogodilo svega 2 puta (odgledao jedno 30 serija i filmova) -daljinski ne hvata uvijek -grije se, dosta je topao ali ne vidim da utječe na što Mislio sam malo bolju recenziju i uspredbu kada mi dođe drugi model. |
![]() |
![]() |
#2535 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ne znam za tebe ali ja cu raditi clean install Kodija..
![]() |
#2538 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Došao je jučer NEXBOX A95X TV Box Amlogic S905 za nepunih 22,5$ pa evo prvih dojmova : Nakon što je očekivano po uključenju odradio sve moguće update dodah mu još i Croatia on demand pa krenuh u testiranje. Spojio sam bežični miš i radilo je ok dok se nakon nakon nekog vremena sve nije srušilo. Ugledah početni logo Nexboxa i u nastavku teškoće s ponovnim spajanjem na wifi. Nakon čekanja da se sam spoji pokušah ručno ali sam nekoliko puta dobio odbijenicu uz legendarnu opasku: try again... No, kad se konačno spojio sve je radilo dobro neko vrijeme i onda opet crash i početni logo.... Pomislih da ga možda miš zeza pa pređoh na upravljanje daljinskim. Nažalost isti quratz. Bilo koja brža akcija daljinskim u Kodiju ( brzo skrolanje npr. ) izaziva rušenje sustava. Dadoh mu zadnju šansu tako da sam odabrao reset na tvorničke postavke nadajući se naivno da će to pomoći ali sam se uzalud veselio. Prije nego što u trenucima gnjeva isčekićam to kinesko bescarinsko smeće zanima me sljedeće: Je li moguće na neki drugi način ponovo instalirati OS ? Ukazuju li simptomi na mogući hardverski problem ? Hvala unaprijed na odgovoru.
#2540 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
ima li tko da mi pomogne, naime uzeo sam ovaj mxq plus box s androidom i dosao je s predinstaliranim KODI 15.2, ali nemam instaliran PVR IPTV SIMPLE CLIENT , pokusavam, al ne snalazim se...na pc verziji je vec bio tu samo sam trebao kliknit enable pod add-onsima i enable live TV, ali ovdje ga nemam, |
![]() |
![]() |
#2541 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
izbriši taj predinstalirani kodi i instaliraj s google playa |
![]() |
![]() |
#2542 | |
aka Edo, aka Syncros
|
Citiraj:
![]() Ja sam se opekao sa m8s sranjem i nema šanse uzimati bilo šta što nema službeni support tipa Minix, Wetek... Znam da 23 dolara nije puno ali đabe ti ako ne radi... Sent from my M4 Aqua |
|
![]() |
![]() |
#2543 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Daj ljudi urazumite se i ne bacajte tih 20-30 dolara za smece, a oni koji ih prodaju trljaju ruke i zaradjuju. Ima provjereno kvalitetnih boxova za 60-70$ s kojima nemas brige ni problema. Ovako si najprije bacio 150kn u vjetar, i onda opet potrosis dodatnih 350 za dobar box, pa te na kraju kosta 500. (Karikiram, ali kuzite) |
![]() |
![]() |
#2545 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
haha, kao ovdje ne postoji porez i postarina, jel ti to ozbiljno ili zaje? mislim, radi sto hoces, ali mene je dosada dovoljno puta opeklo na takvim pizdarijama sa ebaya amazona, da stvarno ako je nesto uber jeftino, onda je 90% i uber smece. moje iskustvo i misljenje. moras biti naivan pa ocekivati nesto dobro sto je trecinu cijene normalnog proizvoda, ili jednostavno moras biti spreman na velike kompromise i hrpu strpljenja. Izmedju nema. A prateci ovu temu, na to se i svodi. Tu i tamo netko ubode na srecu neki box koji koliko toliko radi, ali koliko pratim, vecinom su smece kojima ili ne radi wifi, ili se pregrijava, ili se smrzava, ili je daljinski zadnji trash, ili je softver zatrpan bloatwareom, ili, ili, ili.... moj savjet, narucite si Tronsmart Vega S95 Meta http://www.geekbuying.com/item/Trons...TA-359701.html imao sam telosa, ja imam neke specificne prohtjeve pa sam ga prodao, ali je taj box radio bez problema, trzanja, pregrijavanja, dobar cist software, zaista da bi rijec rekao. Ima odlican forum, podrsku, update. |
![]() |
![]() |
#2546 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ne znam, meni sve radi savršeno ( NEXBOX A95X). Maltretiram ga cijeli dani i nisam ga uspio srušiti. Kodi koji je došao sa njim sam deinstalirao i stavio novi. Čak i daljinski može proći. Ja sam svoj spojio na net sa žicom, možda je do toga. Uglavnom, ja za sada super zadovoljan. |
![]() |
![]() |
#2547 |
aka Edo, aka Syncros
|
|
![]() |
![]() |
#2549 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2550 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Znam da bi bilo dobro sve deinstalirati no moram se prvo malo educirati jer sam s androidom na vi. Valjda ima kakav tutorial na netu za to ?
![]() |
|
|