|
![]() |
#22501 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Da si pošteno gazio i Hrvatska bi išla u drugi krug ![]() Ipak je dobra guma, niža cijena i dugotrajnost ne ide zajedno. Bolje da drži nego štediti na duge staze. Evo, za par dana ako uspijem dobiti viška vremena i uzimam Dunlop Sport Maxx RT. Nakon tolike kiše, Michelin Energy Saver šlajdra u prazno iz prve.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22502 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Moje rainsport 3, umjerene do agresivne vožnje, napravio sam na njima cca 8k km i fali im oko 1mm profila(mjerio sam kad su bile nove zapakirane za usporedbu). Jedino imam zamjerku kaj je jedna guma defektna, pa auto trese na kakvih 130+. No to je uglavnom krivica idiota vulkanizera koji to nije primjetio ni nakon 2 balansiranja, da sam odmah znao da je tvornička greška vjerojatno bi dobio novu u zamjenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22503 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
jasno,bolje da je jako dobra 2god neko prosjecna 5 god..možda vozim žešće nego mislim ![]()
![]() |
#22504 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako su montirane u Vulkalu i nisu ni znali balansirati treći put. Otišao u Autolab i preporod. Nisu ni tresle niti bučile na 160. Glede defektnosti, meni su hladno odbili reklamaciju jer sam udario u rinzol, a na felgama ni traga oštećenja. Bije su nove 2mj.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22506 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#22509 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
https://cnet1.cbsistatic.com/hub/i/r...panamera-3.jpg https://upload.wikimedia.org/wikiped..._rear_view.jpg razlike su očigledne, pogotovo na guzici, više je kao audijev A7 sada, CLS kod mercedesa
![]() |
#22511 |
Brat od Đon Vejna
|
nova je poprilicno dobra, iskreno nisam ocekivao tako dobar posao, vise sam ocekivao prolazak "na ime" nego na dizajn, ali ukomponirali su sedana u sportski coupe stvarno 9/10...naravno 10/10 je i dalje CLS kojemu nema nicega blizu
![]() |
#22512 |
Premium
|
Ekipo, zeza me mjenjač na miati....jednostavno se svako jutro teško ubacuje u bilo koju brzinu, nakon par puta sve bude ok i onda sljedece jutro opet isto...ulje sam mijenjao prošle godine...S obzirom da su Tureki u gužvi jel mi možete preporučiti nekoga ko može odmah na licu mjesta pogledati o čemu je riječ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22517 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22519 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Imam iskustva s oba i mogu ti reci da CLS nije ista klasa s Panamerom po nicemu. Jednostavno je dobru klasu ispod. Isto kao i A7. Panamera je klasa za sebe - luksuzna je kao S klasa, ali za voznju daleko daleko bolja. I nije mi jasno zbog cega reviewi po auto portalima guraju CLS i A7 u istu recenicu s Panamerom. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22521 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Prvi CLS je bio prekrasan i jos uvijek je. Ovaj drugi je hmmm daleko od toga. Panameri sve sto je falilo je popeglano redizajnom i kad ju stavis pokraj aktualnog CLS-a, ovaj nestane. A nova Panamera izgleda strasno dobro, jedva cekam da ju vidim uzivo. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#22524 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Po meni je i redizajn Panamere bio dobar. A nova mi na prvu izgleda dosta bolje.
![]() |
![]() |
#22527 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
www.brmbrm.hr ne radi mi na poslu, kaže can't reach dns enivej, ima šta zanimljivog tu? jer već sto godina prirpemaju projekt
![]() |
#22528 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22529 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|