|
![]() |
#1473 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Žao mi Ronalda, trudi se, nije škrt i odmah se rješava lopte, a kad ga gurnu u šansu, nema sreće. Ne ide mu nikako. Imam osjećaj da će Poljska kiksati, iako se nadam da neće.
#1475 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Kakva pušiona taj portugal i opet se provlaće dalje fuck ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#1479 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
#1484 |
Guest
|
uh, mogla bi ova godina biti ta gdje ce i lebron i ronaldo hejteri zacmrljiti u duetu ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#1485 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Sad igraju ko kakve pičke koje se oslanjaju na Ronaldovu individualnu kvalitetu. Nisu pobjedili nikoga i eto ih u polufinalu. Krasno. Ali da se ne zavaravamo, ovi Poljaci su isto goli qrac od ekipe. Pa ako se povijest ponavlja kao 1996 i 1998, onda da. Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1487 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
#1489 |
Guest
|
nadam se da ce portugal biti prvi, tak da mogu rec da smo od prvaka izgubili. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#1490 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A onda ćeš isto tako spomenut antinogomet? I penaldovo cviljenje kak se ekipa brani i nerješeni rezultat slavi kao da je uskrs? Ili ćeš to kao pravi fanboy preskočit?
#1491 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1492 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Od danas prelazim na gledanje NFL-a... Bar nema X-a ![]() Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1493 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
E vidis, sad kad svi pljujete po Ronaldu, mene je sinoc nakon duzeg vremena odusevio ![]() Da, promasivao je nemoguce, pa cak i samu loptu. Nije ga gol isao. No unazad 5 godina ne sjecam se kad je zadnji put toliko pretrcao. Bas se borio, radio presing i trudio se. Inace ga smatram odlicnim golgeterom, ali to je to. Baba koja se vuce po terenu, 10x po utakmici simulira pa mase svojim rukicama.... Inace. Ali ne i sinoc. Stvarno se vidjelo da mu je stalo, i trudio se. Istina, gol ga nije isao. Nakon grcke Portugal je najlosija ekipa koja je dosla do 1/2 finala EP. Uvjerljivo. Cak su i Turci u 1/2 finalu 2008 igrali puuunooo bolje, dapace, bili su bolji od njemaca u polufinalu i nezasluzeno ispali. Poljski izbornik je glumio Cacica sa izmjenama, dok Santos svoj posao ocito zna vrlo dobro. Sanches je 90% ove ekipe, i dok svi gledaju u Ronalda, mali rastura i ubija. Gust ga je gledati. Steta sto ostatak ekipe (osim Pepea) nije bas toliki gust gledati. Pepe gine na terenu. Covjek igra maestralno ovo EP, i po meni je za sad mozda i najbolji stoper na ovom EP.
#1494 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja tog Pepea ne mogu smisliti. Ali nas i sinoc Poljake je unistavao. Kad god je bio neki blok ili nesto ocisceno van terena, samo si njega mogao vidjeti. Idu oni u finale da ga jebes. I jos kako stvari stoje, mozda ce i kantu podici bez (prave) pobjede ![]() Sent from my LG-D802 using Tapatalk
#1496 |
Guest
|
|
![]() |
#1497 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#1500 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo gaaaaaaaa Sent from my D5803 using Tapatalk
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|