|
![]() |
#8431 |
Guest
|
Za kraj sezone got, bilo bi dobro da ona vještica uz pomoć "Lord of Light" ili koga već, vrati kitu onom liku kojeg je bio zarobio Ramsey, pa da počne kolektivna jebacina, majka zmajeva, može i zmajevi sa ostalima u Winterfallu |
![]() |
![]() |
#8433 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Serija je odlična, pogotovo ako se uzme u obzir na pojedine momente kada je serija snimana ![]() Ako je itko misli gledati od početka treba uzeti gore navedno u obzir plus nije klasična Crime/Police drama iako tako počinje. Razvoj likova je odličan! Gleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8434 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
GOT omg fml damn Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#8435 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#8436 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#8437 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
2 odlične epizode zaredom , dobar završetak sezone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8438 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Pogledao prvu i drugu sezonu Daredevila. Zasad mi je serija ok. Malo mi failaiju scene tučnjave, ali ok. Elektri ništ ne zamjeram. ![]() Daleko najbolji lik u seriji mi je Frank. Daredevil mi je nekako previše pussy. Ostatak fight tima mi je dosta bolji jer sve rješavaju po kratkom postupku, bez moralnih propovijedi. ![]()
![]() |
#8439 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Mileniii ![]() Jesi pogled'o ili češ tek gledat ? ![]()
![]() |
![]() |
#8440 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Treća sezona Peaky Blinders meni osobno dosta lošija nego prve dvije, ali je to i dalje u klasi kvalitete u kojoj većina tv sadržaja nije, pa ako niste pogledajte. Obnovljeno je za četvrtvu i petu btw.
![]() |
#8445 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa svi znaju da su se knjiga i serija odvojile krajem pete sezone. GoT, najbolja epizoda od svih sezona, definitivno! Ja sam ostalo širom otvorenih usta na kraju epizode.
![]() ![]() ![]() Pa svi znaju da su se knjiga i serija odvojile krajem pete sezone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8446 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Smeta mi to što se praktički cijelu sezonu ne događa ništa bitno, točno se sve razvlači, takve dosadnjikave i "nogica" epizode, i onda zadnje dvije epizode bum, toliko toga se strpa u dve vure... i sad ja moram čekati leto dan za nove... ccc
![]() |
#8447 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Odlične dvije zadnje epizode, novi režiser pa je isto vidljiva promjena. ![]() S ovom sezonom knjige kasne za serijom. S tim da su neki dijelovi razbacani po sezonama a dogodili su se u ranijim knjigama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8448 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
GoT
![]() ![]() ![]() Meni osobno cak i bolja epizoda od e09 ![]()
![]() |
#8451 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Mr. Robot Decoded is a special produced by USA Network exploring the technical elements of the show. The special features creator Sam Esmail, actors Rami Malek and Christian Slater, along with real-life hackers and cyber-security experts. Mr. Robot Decoded premiered Monday, June 20, 2016 at 11:05 pm (Pacific/Eastern time), and will repeat multiple times prior to the beginning of Season 2. Znači - nije još. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8456 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Pa i sami su rekli da će vjerojatno završit sa 8. sezonom i da bi naredne dvije sezone mogle bit drugačijeg formata (manje epizoda, dulje epizode) Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#8458 |
Premium
|
Može preporuka neke serije koja je na tragu serija Banshee, Prison break, True detective i sl..?Znači, varijanta policije i kriminalaca i sl..Arrow sam gledao,u početku mi je bio ok, kasnije nekako lošiji pa sam i prestao s gledanjem. Znači, da su koliko toliko realne, bez nekog SF, vukodlaka i sl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8459 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |