|
![]() |
#1023 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Bolji je u defanzivi od kalinića (recimo prekidi), vjerojatno zato. Ako ništa doda gas kad malo sjedi na klupi, tj. kad osjeti da je ugrožen, onda popizdi, a to je dobro. Nego bit će luda utakmica sigurno. Teško je predvidjeti tko će imati loptu, a tko igrati na kontre. U teoriji mi smo uvjek oprezni protiv jakih reprezentracija, pustimo ih malo pa ih isilujemo u kotrama. Međutoa možda portugal planira isto, ipak se mi na papiru vodimo kao faforit. Očekujem oprezan početak od obje strane |
![]() |
![]() |
#1024 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() Umirem. ![]() ![]()
![]() |
#1025 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() Ja se još uvijek nadam da će Čačke iz štale ipak izvesti Kalinića. Čovjek igra u životnoj formi.
#1026 |
Guest
|
Pobjedujemo!!!! |
![]() |
#1027 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Boli me ona stvar gdje ćemo završiti, samo da pobjedimo danas ![]()
#1028 |
Guest
|
|
![]() |
#1030 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sjetio sam se Cice sinoc. ![]() Nek zagrmi i danas.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1031 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Klasnić je u ono vrijeme bio u formi života ![]() Ali to nije uspel replicirat za repku
![]() |
#1032 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() Jos malo. Sorry ako je protiv pravila i ako spammam. ![]()
![]() |
#1033 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
#1034 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
znaci perisic ce onog njihovog lapana unistiti, njihovi bekovi ce morat stajat skroz iza jer su nasi kvalitetniji pa ce ih pritiskat, i ako napravimo blagi presing na zadnju liniju i igrace, nema tog boga da nam izrade akciju. sad tu ostaje faktor prekida i sudacki utjecaj, gdje uvijek mozes gutnut gol, al zato mislim da su zreli da ih natovarimo prema naprijed. mandzo danas ako igra mora proradit, ako ne bajo moj najebali smo, jer kaliniceva predstava je bila odlicna, prvi gol ce morat napadac zabit, a kad se otvore, onda trpa i perisic i broz i raketa i pjaca i srna i ko god stigne.
#1036 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ako mandzo ne proradi treba odmah na poluvremenu stavljat kalinića, nema čekanja 85' a i nadam se da igrači i čačić računaju na to da u obrani igra carvalho koji ima 36 godina
#1037 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma sve i da zabije, jebao ga Mandzo. Toliko od mene o istome. Za veceras mi moramo biti pravi. Ovisimo samo o sebi, jer ekipno smo jaca ekipa od portugalaca. A izgleda da im ni sanches nece igrati, sto je smijesno od strane njihova izbornika. No kao sto je mandzo nas problem, tako je i to njihov problem. Uz uvjet da mi budemo pravi, stvarno se nadam odlicnom sudjenju. Nadam se, a pribojavam se da ce biti sve samo ne to. Posebice kad kikica krene bacati se po terenu i mlatarati rukicama. Nas ne vole radi onih 30ak budala, cim prije nas se rijese - bolje za sve. A vjerujem i da vise love od portugalaca domacin + UEFA dobiju. Kikica je do sada barem 5-6 puta se bacao i mlatarao rukicama. Ni jednom nije dobio zuti za simuliranje. Ne mora ni veceras, jebe me se za karton. Samo da mu ne dosude neku idiotariju. Ako ce Perisic biti kakav je do sada bio, a Modrinjo kontrolirati sredinu kako samo on zna i moze, ne vidim kako nas oni mogu zaustaviti. Eventualno uz nasu losu realizaciju, a da njihova proradi ludjacki. Stavljam lovu na nase, vise navijacki nego razumom. Ali jbg, nije da ovakve utakmice igramo cesto + kvota je odlicna + jarunski varan je prognozirao ![]()
#1038 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1040 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Šta ti sad imaš protiv toga? Čovik daje 3x više za reprezentaciju, nego za klub u kojem igra. Očito mu Hrvatska nešto znači, i ako je ponosan na to,neka pokazuje. Bolje tako nego obrnuto, kao neki, da daju 3x za klub i 1x za reprezentaciju Eto on se naša da njemu smeta sta je na tudjoj glavi... |
![]() |
![]() |
#1041 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Trebalo bi i malo pooštriti kriterije za odabir sudaca. Ovaj ne samo što je bio najgori sudac eura, nego dolazi iz zemlje čiju je reprezentaciju u prošlom kolu pobjedila zemlja kojoj danas sudi (još bi gore bilo da smo ih eliminirali), te je iz susjedne zemlje druge reprezentacije. Tako da me je iskreno najviše strah suđenja. Što se tiče tekme, sranje bi bilo da bude puno golova (recimo da dobijemo 2 ili više), jer me strah naše realizacije. I čačića naravno ![]() Inače mislim da smo favoriti. Ako mi budemo igrali kao dosad, te oni kao dosad... |
![]() |
![]() |
#1043 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Nek to rade Ronaldo, Pogba i njima slične manekenke, ne znam što će to nama. Imali smo vaterpolo kapice, iscrtane granice, sad imamo i kvadratiće. Ako dođemo do finala, možda i nečiji portret osvane ušišan na nečiju glavu. Došli su igrati nogomet, nek igraju nogomet, ovakve gluposti nam ne trebaju.
![]() |
#1044 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Možda čovik samo hoće pokazat da voli igrat za Hrvatsku i da voli Hrvatsku? Btw da se ogradim, ja baš i ne obožavam previše Hrvatsku kao državu,tako da ovo nije "bias" mišljenje. Samo stojin do toga da svako može nosit na glavi šta oće, a momak igra nogomet i to je već dokaza, nemoraš 6 puta isto spominjat. |
![]() |
![]() |
#1047 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Mandžo je za mene tele al neka igra Antiši na dušu. Lakše je bilo s Španjolskom jer oni tikatakaju a ti stojiš i gledaš. Smijao sam se tome skoro cijelu utakmicu. 30 iljada dodavanja a ti samo moraš bit u zoni i čekat. Preuzimanja pravovremena i kretanje bez velike trke tamo amo i lukavo ubiješ svo njihovo šeganje. Klasika. Nadalje,treba CR7 metnut u džep,malo ga par puta klepnut u način da se rasplače i tu smo. Valjda će Mandžo ukuhat jednog. Kalinić bi meni igrao prvi al štaš... Ako koka ubode gol,prije utorka je u Barci... ![]() Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1048 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni je Mandžo drag dečko, ali kad igra kak stvarno može, kad grize, čupa, trga. U prve dvije tekme je stvarno bio igrač manje, a generalno, ipak nije takav kapacitet da ga se čeka. Brijem da sa smo sa ovakvim Kalinićem te dvije tekme mogli puno lakše riješit. Ključno je pitanje da li Kale može odigrat dvije za redom na istoj razini. Čačić izgleda misli da ne može.
|
|