|
![]() |
#632 |
Guest
|
Ne. |
![]() |
#633 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() Zato je ćać i izabran |
|
![]() |
![]() |
#636 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Dobro je, kaznjeni smo sa 100k eurica i zabranom prodaje ulaznica osobama koje HNS i organi vlasti oznace kao huligane i potencijalno problematicne.
![]() |
#637 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Meni je opcenito smijesno da su recimo ruse i nas kaznili. Iz vrlo jednostavna razloga, nismo mi organizatori utakmice. Da jesmo, onda normalno da ces kazniti, i treba kazniti. Ovako samo dajes dodatnog povoda onim idiotima...
![]() |
#638 |
Guest
|
Haha, pa da, cijeli euro 2016 je podij za debilne Ultras grupe. |
![]() |
#640 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovo je simbolična kazna. Kao, kužimo kaj se događa, al vas moramo odrapit. Bilo kako bilo, ostaje pitanje sigurnosti kao takve. Yebeš par baklji, al mene fakat strah da se neko veće sranje ne dogodi.
#641 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
sa vise strana citam od ekipe koja je bila na stadionu da ih uopce nisu pretresali ni provjeravalo, da su mogli unesti sto god su htjeli. i to u zemlji gdje su nedavno imali bombaske napade, a jedan i pred samim stadionom. |
![]() |
![]() |
#643 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
I jel nije rečeno ovo: |
|
![]() |
![]() |
#649 |
Guest
|
Ajmo englezi, tiket visiii |
![]() |
#650 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Haha, bravo Wales ![]() Inače, špekulira se da sutra kreću od prve minute: Pjaca i Kalinić (Modirć i Mandžukić), a možda i Vrsaljko i Šifo (umjesto Strinića i Ćorluke) Pametno bi bilo Čarlija odmoriti, samo da Nijemci odigraju za nas da smo mirni ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 20.06.2016. u 23:05. |
![]() |
![]() |
#651 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Cyka blyat su takva sprdacina da ce Putin prvo streljati kompletnu momcad, a onda izvrsiti sveopcu invaziju na Europu radi ruganja Rusiji nakon Eura. Slovaci nista posebno, koliko su Englezi zapravo bez ideje i probojnosti.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 21.06.2016. u 00:20. |
![]() |
![]() |
#652 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Rusi raspad sistema. Totalni. I cudi me da nemaju nikakvih mladih nada, ili im ne daju sansu. Jer liga im ipak nije za bacit, dapace. Englezi su smijesna ekipa, a Slovaci pod sloganom 'cilj opravdava sredstva'.
#654 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ako sutra S.Irska izgubi s manje od 3 razlike (ali ipak izgubi, kako bi bili sigurni u top4 najbolja 3.), izbjegli smo definitivno Francuze u slučaju 3. mjesta i idemo na Wales. Nakon toga potencijalno na Portugal/Belgiju. Ako se to poklopi, navijati za Čehe i lagano odmarati igrače. |
![]() |
![]() |
#656 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Idioti. Imaju mesa (populaciju), nisu netalentirana nacija za sport, imaju novca, imaju jaku ligu... Imali su i vremena da se srede još od one odlične hiddinkove generacije do svjeckog u vlastitom dvorištu 2018. I onda frajeri 15 godina igraju sa ignjaševičem i braćom berezucki |
![]() |
![]() |
#657 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Sve su to nečiji intersi kao što je i naš izbornik ... |
![]() |
![]() |
#658 |
Guest
|