|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2016
|
Uređaj za ometanje audio signala
Pozdrav forumašima! Sila me natjerala da se registriram na ovom forumu te da potražim pomoć stručnjaka za audio uređaje. Naime živim 50 metara od noćnog kluba i svakog vikenda imam neprospavane noći zbog buke koja dolazi iz tog kluba. Vlasnik se oglušuje na proteste stanara iz okolice, inspekcije dođu, zapišu i odu (sanitarna, za buku). On se primiri na jedan dan i onda opet, cajke do gasa. Kako sve molbe i protesti nisu urodili plodom razmišljam da mu počnem nekako "smetati" njegovom razglasu ili razglasu benda koji svira. Čuo sam za neke RF generatore koji mogu proizvoditi šum ili smetnje. Ja bih mu to inkognito malo zapaprio čisto da se možda opameti. Istina, pao mi je napamet onaj elektromagnetski top iz Oceanovih 11, ali mislim da je tako nešto nesprovedivo. Ima li koji stručnjak da me uputi na neki pristupačan uređaj (spreman sam uložiti i malo više). Bitno mi je da svojoj obitelji priuštim miran san vikendima i da se ovaj gazda malo utiša. Da samo smanji buku za 30% sve bi bilo OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Zaboravi ![]() Ulozi lovu u bolje dihtanje vrata i prozora. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2016
|
Stan je odlicno izoliran, prozori dupli, evntualno da uzmem jace rolete. Ali ja bih bas malo da kretenu zapaprim odnosno ometem audio signale u zvucnicima, pojacalima, kablovima. Pa nije da bas nista ne postoji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Sve je 99% žično pa mu ništa nećeš moći napraviti već skupi peticiju potpisanu i odite kod gradonačelnika, a za zvučnu izolaciju nek se vlasnik tog kluba pobrine tako da buka ne dopire van njegovog objekta . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Znaci ti basovi su niske frekvencije. Protiv njih dakle nema nicega za borbu... Nasao sam neke tekstove o EM gunu... ali to sprzi svu elektroniku.. Zadnje izmijenjeno od: myroman. 21.06.2016. u 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imao sam i ja isti problem i procitao tonu tekstova o EM Gun-u, ali to na zalost nije bas izvedivo u praksi bez vecih ulaganja. Kad kazem vecih, mislim na desetke tisuca eura. Na kraju mi se jeftinije bilo preseliti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007