|
![]() |
#1171 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Probaj za početak druge slušalice. Sent from my SM-G900F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Ja imam na S6 mat foliju.. nije bas nesto slika na ekranu al ne bljesti i ne vide se packe. A case http://m.ebay.com/itm/Ultrathin-Clea...%257Ciid%253A5 http://m.ebay.com/itm/3x-Clear-Matte...%257Ciid%253A4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 15.06.2016. u 14:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Hvala. Eto, ako koga zanima Nillkin staklo za S7, lijepo pokriva šajbu: - touch sensitivity je odličan - nema halo efekta - nema relfeksije - packe ostaju kao i prašina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neizmjerne zahvale idu kolegi QuidZz-u na tome što mi je ustupio svoje staklo da ja ne čekam mjesec dana svoje iz Kine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipa da li netko može preporučiti dobru zamjensku bateriju za Note 4? Ova originalna mi se čini počela zajebavati. Npr bude na 15% i mob se zagasi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#1186 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da sam sebe citiram. Ajde, pa jeli moguće da nitko nema ove grdosije?
![]() |
#1187 | |
Premium
|
Citiraj:
Potpis. Meni je na Note 2 otišla baterija i uzeo sam Ankera sa Amazona SOT je kao kod one koja je došla uz mob kada je bila nova Šalju iz Italije i meni je došlo za 2 dana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Taman cca 2mm šire staklo od ovog mog cygnett cirkusa, i taman dovoljno da ne hebe stiskanje nečeg po rubovima ekrana, a fala bogu ima masu appova koji imaju baš tu nešto za pritisnuti. Najs, sad znam koja mi je slijedeća investicija u mob ![]()
![]() |
![]() |
#1189 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Bas radi ovoga sam uzeo UAG, a popljuvali su me da je maska ocaj zivi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Antimićanin
|
@jopis Da, kad sam gledao malo to, nillkin je objasnio da ima najšire ravno staklo i da neće raditi zakrivljeno. Kolegu QuidZza sam zamolio da mi slika Nillkin preko svog kojeg ima nakeljenog, baš je očita razlika. Dok tipkam u vodoravnom položaju, pošto imam čevape od palaca, tu i tamo zakačim rub ali nikako ne smeta niti grebe. Staklo je dobre kvalitete. Packe ostaju, nije baš kako reklamiraju ali se jako lako brišu, sve u svemu ok. I ako ćeš naručivati, odi na Nillkin sajt i odaberi official store na AliExpressu. Navodno je ebay pun kopija, po pisanju nekih drugih foruma. Ovaj što mi je kolega ustupio je oriđiđi ![]() @QuidZz Kejs mora imat frame bumper. Ako nema, eto što se dogodi ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nakon dva mjeseca druzenja sa S7, ovo je baterija i iskreno nisam bas zadovoljan: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znači suma sumarum, standby je cca 24 sata uz sot 2:30 sata. Na ovim grafovima je prikaza jedan radni dan, znači dnevno oko 30-40 poziva, 10-ak mailova, whapp/viber u pravilu bez wifi-ja znači sve na 3G/H+. I sve to mi se nekak cini poprilično malo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Antimićanin
|
Evo, moj se sada na 33%, punio pred 1 dan i 5 sati, sad imam 6h SOTa ali samo na WiFiju, bez neta preko mreže. Pošaljem SSove kad dođem na 1%. Preko noći potroši 1%. Na S5 mi je baterija bila OK, al na ovom je 15-20% bolja, a zbilja ga tlačim ovih dana (jer je novi ![]() Možda ti nešto drugo cucla u backgroundu, vele da nije loše disejblati onaj servis Google Transport Backup ako ti ne treba. Odma onaj Android System manje guta. Kao i sve ostale mobove, smeta mu ako je 3G upaljen a jakost signala je li-la. Meni je tako skenjao batku u četvrtak/petak. Imao jedva 6 i pol sati SOTa. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Diseblao sam sve aplikacije koje ne koristim ili kojima ne vidim smisao ![]() Čini se da se pravi power menađment ne moze odradit bez roota, a koliko čitam na xda nebu tak skoro root za S7 (bez okidanja knoxa, ofc) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Nillkin je to. Nego, koji ono mob je trebao biti u HR, sa SD820 ili Exynos procesorom? Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |