|
![]() |
#271 |
Guest
|
dobro je lik rekao. puknuli su u okvir jednom... uvijek su me zivcirali likovi koji se pale na neke nebitne tekme zbog nekog inata. mentalitet malih mozgova... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovaj ronaldo je takva šaka jada da to dugo nisam vidio...da bude stvar bolja svoju lošu igru i vrhunsku glumu je čak i mogao staviti u drugi plan da je na kraju utakmice barem malo bio čovjek i stisnuo ruku Islanđanima i reko svaka čast.....a ovako je stvarno zadnji klošar ispo.....nema veze ajde jos dvije utkamice pa idu doma.... |
![]() |
![]() |
#273 |
Guest
|
pa reko bi im svaka cast da su igrali nogomet. zar nije dovoljno objasnio u intervjuu? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#275 |
Guest
|
double post |
![]() |
#276 |
Guest
|
svi navijaci islanda odjednom ![]() najgore ni je kaj moram placati pretplatu di su komentatori klaunovi samo takvi. lik jucer razglaba koliko je ronaldo slika na brodu stavio na internet, umjesto da prenosi nogomet |
![]() |
#277 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Navijaci Islanda? Pa uvijek protiv ovih 'jacih' navijam. Ronaldo je bio igrac manje na terenu. Setao se, po obicaju simulirao i mlatarao svojim ulakiranim rucicama. Ali slag je ipak bio na kraju, kad taj ego manijak odbija rukovanje i odlazi sam na svoju stranu. Nakon toga slijede ove bajne izjave. Mislim da je taj ego manijak bio najomiljeniji u periodu dok je trajala njegova silenzio stampa. Ovako cim progovori sam sebe unistava. Smetao ga Islandski bunker? Mogu ja nabrojati par situacija gdje je njegova ekipa igrala bunker, pa se nesto ne sjecam da ga je tada to smetalo. Cijeli Island ima stanovnika kao jedan manji kvart u Madridu ili Lisabonu. A godisnje mogu igrati nogometa valjda 3-4 mjeseca radi njihove klime. I onda nekim cudom zavrse na EP i to zasluzeno. Izvukli malo na srecu, dosta na borbenost i srcanost bod. Naravno da ce slaviti. Slavio bih i ja da sam na njihovu mjestu. Ali eto onda ego manijaka da sve to malo popljuje. Igraca koji ne slavi golove svoje ekipe, vec samo i iskljucivo vlastite. Igraca kojeg sinoc nigdje nije bilo, a da je sudac bio normalan, imao bi par kartona za simuliranja. Neka ponovno uvede silenzio stampa. Radi svoje dobrobiti. Radi mene ne treba, ja uzivam u njegovim prekrasnim izjavama ![]()
#279 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#281 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() @vorda22 Svi znamo da si Ronaldov fiškal. Lijepo si ga obranio i stao uz njega kako pljuje po drugima te i sam uputio uvredu "mentalitet malih mozgova". Znači svi sa "velikim mozgovima" su jučer navijali za Portugal, jer Island kao underdog se branio umjesto što se po tebi trebao otvoriti i izgubiti 5:0. Onda bi to bilo OK ![]() ![]() Nije te u temi bilo dok se tvoj miljenik nije pojavio i onda odjednom, eto te. Kao, nije te briga, ali ako se tvojih svetih krava netko dotakne, tu si ![]() Ali da, to je taj "pobjednički" mentalitet koji ti zagovaraš. ![]() ![]() ![]() A i neki (i ja među njima) odavno NE VOLIMO portugal. To što neki misle da Portugal postoji otkada ima Ronalda u reprezentaciji, to je neki drugi problem u koji ja nebi detaljno ulazio. Uz Italiju i Francusku, od pamtivjeka (koliko pratim Eure i svjecka), Portugal mi je najiritantnija i najljigavija momčad. A kad su mi to poslali, Ronaldo je igrao za juniore Sportinga. Mislim da je oko Ronalda sada sve jasno. Što se njega tiče, EOD s moje strane. Back to Euro: Island je osvojio bod, a nije Portugal izgubio 2. Danas dobre tekme, i mislim da se Albanija i Rumunjska opraštaju od Eura. Svejedno, navijam za Slovačku, Rumunjsku i Albaniju (onu pravu, ne Švicarsku) danas ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 15.06.2016. u 12:13. |
|
![]() |
![]() |
#282 |
Guest
|
ukratko, "ronaldo je luzer". tako tipicno za ova podneblja ![]() ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#284 |
Guest
|
simuliranje je bilo smijesno to se slazem. ti si sigurno uvijek nakon tekme cestitao protivniku ![]() nego onaj broj 11 iz portugala je bio uvjerljivo najlosiji nogometas kojega sam ikad gledao. svaki pokusaj nabacivanja s krila, zavrsavao je u prvom obrambenom igracu. |
![]() |
#285 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Totalno nepotrebna rasprava.
![]() |
#286 | ||||
Antimićanin
|
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
A Legerback jučer, u maniri Čačića, napravi samo 2 izmjene. Valjda da vidi koliko mogu izdurat da ne riknu... GO Slovakia, GO Romania, GO Albanija ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#288 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
#290 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
And soooo it begins ... ![]() Naravno da nije realno očekivati da će Albanci postati prvaci svemira, ali definitivno bi bio poraz da onakva beskrvna Italija digne pokal. Premda ne bi bilo prvi puta... Italija je po meni zadnji lijep nogomet igrala za vrijeme Baggia. Sve ovo nakon toga nije nogomet, već samo teorija/taktika. p.s. pod nogomet sam mislio onako srčano, atraktivno, jako, ne znam kako to opisati, ali kad vidiš da dečki trgaju sve da pobijede.
Zadnje izmijenjeno od: Brko. 16.06.2016. u 16:21. |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koja golcina Hamsika... ![]()
#293 |
Antimićanin
|
Zadnje izmijenjeno od: Brko. 15.06.2016. u 17:09. |
![]() |
![]() |
#295 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja ne znam jesmo li mi toliko nepismen ili glup narod, da prvenstveno mediji, a onda ovce koje ih prate jednostavno nisu uspjele pročitati o čemu se radi nego siluju društvene mreže s mutavim heštegovima. Ako se netko nađe uvrijeđen, nek nauči čitati u što se upušta i na koji način. https://www.orangesponsorsyou.com/ro...-your-colours/ Prva i jedina rečenica kaže Citiraj:
![]() |
#296 |
Guest
|
u pitanju ti se krije odgovor ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#297 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Kakva samopromocija francuza putem fejsbljuk, ptičica i instakilogram ovaca diljem svijeta, koju iskorištavaju naši domaći muljatori za vlastiti marketing i skupljanje lajkova - neće da može. #JOZOUGASISVITLO ![]() Što se tiče Rusa i njihove tekme ... dosad su njihovi navijači razbijali jug, a sada imaju izgovor za nerede i na sjeveru Francuske, a Lens je tako blizu ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Samovojska i Vlaovic su isto protiv Ronalda, mora da su i oni hejteri i navijaci islanda ![]() Stvarno im je kompletan team of the round bezveze.... ![]()
#300 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
šta se tiče hrvatske,mogla bi se povijest ponovno ponovit,kao 98. da nas opet naguze francuzi a rasturimo tamo njemce kao redovne mušterije...francuzi nas najviše guze pogotovo u rukometu a trenutno je reprezentacija jako dobra i jaka,igrači su svi većinom zreli,dobro igraju,svi su već zaradili dovoljno da imaju i za unuke tako da realno bi mogli daleko |
![]() |
![]() |
|
|