Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 15.06.2016., 09:26   #271
vorda22
Guest

dobro je lik rekao. puknuli su u okvir jednom...

uvijek su me zivcirali likovi koji se pale na neke nebitne tekme zbog nekog inata. mentalitet malih mozgova...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Staro 15.06.2016., 09:32   #272
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ovaj ronaldo je takva šaka jada da to dugo nisam vidio...da bude stvar bolja svoju lošu igru i vrhunsku glumu je čak i mogao staviti u drugi plan da je na kraju utakmice barem malo bio čovjek i stisnuo ruku Islanđanima i reko svaka čast.....a ovako je stvarno zadnji klošar ispo.....nema veze ajde jos dvije utkamice pa idu doma....
Master_Hrc je offline  
Staro 15.06.2016., 09:37   #273
vorda22
Guest

pa reko bi im svaka cast da su igrali nogomet. zar nije dovoljno objasnio u intervjuu?

Staro 15.06.2016., 09:41   #274
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Errmmm da, ok onda su igrali rukomet....ili je to bilo sinkronizirano plivanje, kako god 1 bod je u đepu....makar da i ništa ne naprave barem će maneken moći ranije doma frizeru na sređivanje frizure
Master_Hrc je offline  
Staro 15.06.2016., 09:42   #275
vorda22
Guest

double post

Staro 15.06.2016., 09:43   #276
vorda22
Guest

svi navijaci islanda odjednom

najgore ni je kaj moram placati pretplatu di su komentatori klaunovi samo takvi. lik jucer razglaba koliko je ronaldo slika na brodu stavio na internet, umjesto da prenosi nogomet

Staro 15.06.2016., 10:31   #277
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Navijaci Islanda? Pa uvijek protiv ovih 'jacih' navijam.
Ronaldo je bio igrac manje na terenu. Setao se, po obicaju simulirao i mlatarao svojim ulakiranim rucicama. Ali slag je ipak bio na kraju, kad taj ego manijak odbija rukovanje i odlazi sam na svoju stranu. Nakon toga slijede ove bajne izjave.

Mislim da je taj ego manijak bio najomiljeniji u periodu dok je trajala njegova silenzio stampa. Ovako cim progovori sam sebe unistava.

Smetao ga Islandski bunker? Mogu ja nabrojati par situacija gdje je njegova ekipa igrala bunker, pa se nesto ne sjecam da ga je tada to smetalo.

Cijeli Island ima stanovnika kao jedan manji kvart u Madridu ili Lisabonu. A godisnje mogu igrati nogometa valjda 3-4 mjeseca radi njihove klime. I onda nekim cudom zavrse na EP i to zasluzeno. Izvukli malo na srecu, dosta na borbenost i srcanost bod. Naravno da ce slaviti. Slavio bih i ja da sam na njihovu mjestu.

Ali eto onda ego manijaka da sve to malo popljuje. Igraca koji ne slavi golove svoje ekipe, vec samo i iskljucivo vlastite. Igraca kojeg sinoc nigdje nije bilo, a da je sudac bio normalan, imao bi par kartona za simuliranja.

Neka ponovno uvede silenzio stampa. Radi svoje dobrobiti. Radi mene ne treba, ja uzivam u njegovim prekrasnim izjavama
Staro 15.06.2016., 10:37   #278
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
jutros mi kolega prepričava njegove izjave (nisam full gledao tekmu)... jad & bijeda at it's best.
syss je offline  
Staro 15.06.2016., 10:56   #279
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
E pa ovaj puta Mirko, lik je zaslužio da se o njemu priča. Šta to njemu treba, takva bacanja i glumatanja po travi i to protiv ISLANDA, velike nogometne sile.
I onda još omalovažavanje njihovih igrača izjavama.

"Slavili su kao da su osvojili Euro, a neće napraviti ništa"... A ti si kao napravio nešto sa reprezentacijom? Naguzila te jebena Grčka DOMA U TVOM DVORIŠTU u finalu pa si cvilio ko zadnja baba. Kasnije si jedva iz grupe prolazio. Na svjeckom zadnjem te Švaba naguzio sa 4:0 i isto grupu nisi prošao... Island osvoji povijesni bod, ovaj ih sprda. Mislim stvarno...

Kaj je to odlika sportaša?

@Mirko opet:
Molim lijepo, nitko nije kenjao o Realu/Barci, stoga ne pjeni se pretjerano. Lik je sastavni dio Eura i kao o takvom se može pričati dok god je u kontekstu reprezentacije.

Prvi koji na temu očitog i EVIDENTNOG simuliranja Ronalda i iznuđivanja faula kojeg nije bilo potegne pitanje Reala ili kao kontru spomene Messija ili simulante Barce, ide na hlađenje od foruma do kraja Eura, čisto da se zna.
Nisam ni procitao post nego samo uocio ovo "ne pjeni se". Jednu recenicu gdje je vidljivo da se zezam napisem i bam post od 20 redova, ne znam tko se tu pjeni.
Mirkopoter je offline  
Staro 15.06.2016., 11:01   #280
E-mil
Oppa Gangbang Style
Moj komp

E-mil's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Jel ima negdje komplet statistika tekme Portugal-Island? Po igračima. Link neki.
Nigdje ne mogu naći podatak koliko km je Kristina pretrčala sinoć.
E-mil je offline  
Staro 15.06.2016., 11:38   #281
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Nisam ni procitao post nego samo uocio ovo "ne pjeni se". Jednu recenicu gdje je vidljivo da se zezam napisem i bam post od 20 redova, ne znam tko se tu pjeni.
Znači, ti se vidljivo zezaš u nogometnim temama već sezonama? OK, reci tako odma.

@vorda22
Svi znamo da si Ronaldov fiškal. Lijepo si ga obranio i stao uz njega kako pljuje po drugima te i sam uputio uvredu "mentalitet malih mozgova". Znači svi sa "velikim mozgovima" su jučer navijali za Portugal, jer Island kao underdog se branio umjesto što se po tebi trebao otvoriti i izgubiti 5:0. Onda bi to bilo OK ? A još lijepše si izbjegao bilo kakav doticaj sa onime što si i sam vidio - očito simuliranje i traženje faula kojeg nije bilo ni blizu. A najlijepše je to što si odma sve prozvao "navijačima Islanda". Utakmica je jednako nebitna kao i utakmica Slovačke i Walesa, pa se nisi javio na tu temu. Ali sad te smeta što je netko navijao za Island u nebitnoj utakmici u kojoj Portugal nije došao do 3 boda? Skakutanje/bežanija/izvrtanje teme - lvl PRO 10009000 !!!11!!111!!!
Nije te u temi bilo dok se tvoj miljenik nije pojavio i onda odjednom, eto te. Kao, nije te briga, ali ako se tvojih svetih krava netko dotakne, tu si
Ali da, to je taj "pobjednički" mentalitet koji ti zagovaraš. nemoj više, svega ti, ljudi padaju u trans od smijeha ja prvi

A i neki (i ja među njima) odavno NE VOLIMO portugal. To što neki misle da Portugal postoji otkada ima Ronalda u reprezentaciji, to je neki drugi problem u koji ja nebi detaljno ulazio.
Uz Italiju i Francusku, od pamtivjeka (koliko pratim Eure i svjecka), Portugal mi je najiritantnija i najljigavija momčad. A kad su mi to poslali, Ronaldo je igrao za juniore Sportinga.

Mislim da je oko Ronalda sada sve jasno. Što se njega tiče, EOD s moje strane.

Back to Euro:
Island je osvojio bod, a nije Portugal izgubio 2.

Danas dobre tekme, i mislim da se Albanija i Rumunjska opraštaju od Eura. Svejedno, navijam za Slovačku, Rumunjsku i Albaniju (onu pravu, ne Švicarsku) danas

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 15.06.2016. u 12:13.
Brko je offline  
Staro 15.06.2016., 12:18   #282
vorda22
Guest

ukratko, "ronaldo je luzer". tako tipicno za ova podneblja sve sami pobjednici kod nas. dok nije osvojio wimbledon, gorana se pljuvalo sve u 16. i on je valjda bio luzer. e to je komedija

Staro 15.06.2016., 12:30   #283
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ili ukratko - za nečije sporcke uspjehe treba toj osobi tolerirati pljuvanje i omalovažavanje protivnika, kao i simuliranje?
Zanima me s kojeg si ti podneblja gdje su takve stvari normalne?
Brko je offline  
Staro 15.06.2016., 12:34   #284
vorda22
Guest

simuliranje je bilo smijesno to se slazem. ti si sigurno uvijek nakon tekme cestitao protivniku

nego onaj broj 11 iz portugala je bio uvjerljivo najlosiji nogometas kojega sam ikad gledao. svaki pokusaj nabacivanja s krila, zavrsavao je u prvom obrambenom igracu.

Staro 15.06.2016., 12:35   #285
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ili ukratko - za nečije sporcke uspjehe treba toj osobi tolerirati pljuvanje i omalovažavanje protivnika, kao i simuliranje?
Zanima me s kojeg si ti podneblja gdje su takve stvari normalne?
Pa takvih i mi imamo, ima ih svatko. Evo ti prvog Mandžukića...ali on je 'eroj 'rvacke i sportska veličina koja vrišti s reklama, postera i naslovnica...

Totalno nepotrebna rasprava.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 15.06.2016., 12:41   #286
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
simuliranje je bilo smijesno to se slazem.

Citiraj:
ti si sigurno uvijek nakon tekme cestitao protivniku
Ako je utakmica bila fer i korektna jesam, čak i u porazima. Ako je tekma bila na rubu incidenta, onda je bio fajt na kraju

Citiraj:
nego onaj broj 11 iz portugala je bio uvjerljivo najlosiji nogometas kojega sam ikad gledao. svaki pokusaj nabacivanja s krila, zavrsavao je u prvom obrambenom igracu.
Općenito su im krila bila jučer loša. Nitko nije baš briljirao. Meni nije jasno da Nanija zovu u reprezentaciju. Kaj ti portugalci nemaju neki mlađi kadar sa prosperitivnim igračima.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Pa takvih i mi imamo, ima ih svatko. Evo ti prvog Mandžukića...ali on je 'eroj 'rvacke i sportska veličina koja vrišti s reklama, postera i naslovnica...
Ali barem on sam ne glumi da NIJE takav. Svjestan je da svi znamo da je vrhunska bogomdana budala

Citiraj:
Totalno nepotrebna rasprava.
Slažem se.

A Legerback jučer, u maniri Čačića, napravi samo 2 izmjene. Valjda da vidi koliko mogu izdurat da ne riknu...

GO Slovakia, GO Romania, GO Albanija
Brko je offline  
Staro 15.06.2016., 12:43   #287
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Al se neko pjeni..
Mirkopoter je offline  
Staro 15.06.2016., 13:18   #288
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Evo jedna navijacka za pripreme do Petka
https://www.facebook.com/ClassByClas...type=2&theater
Staro 15.06.2016., 14:08   #289
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Kako neće zvati nanija, nisu oni ništa posebno reprezentacija. Ima tu masu prosječnih igrača, nemaju oni neki kadar, nani je još tu doktor. Liga im je jaka, ali tu ima masa stranih igrača
Manuel Calavera je offline  
Staro 15.06.2016., 14:09   #290
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
And soooo it begins ...

Naravno da nije realno očekivati da će Albanci postati prvaci svemira, ali definitivno bi bio poraz da onakva beskrvna Italija digne pokal. Premda ne bi bilo prvi puta... Italija je po meni zadnji lijep nogomet igrala za vrijeme Baggia. Sve ovo nakon toga nije nogomet, već samo teorija/taktika.

p.s. pod nogomet sam mislio onako srčano, atraktivno, jako, ne znam kako to opisati, ali kad vidiš da dečki trgaju sve da pobijede.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 16.06.2016. u 16:21.
Guls je offline  
Staro 15.06.2016., 15:53   #291
Asus30
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Ruski izbornik na aparatima mora hitno trgnut votku
Ruska obrana katastrofa,pogotovo prvi gol,plivanje one dvojice,lijepo ih je okrenuo,lijepi golovi slovaka
Asus30 je offline  
Staro 15.06.2016., 16:02   #292
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Koja golcina Hamsika...
Staro 15.06.2016., 16:24   #293
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Asus30 Pregled postova
Ruski izbornik na aparatima mora hitno trgnut votku
Ruska obrana katastrofa,pogotovo prvi gol,plivanje one dvojice,lijepo ih je okrenuo,lijepi golovi slovaka
Hahahaha da na aparatima... na generatorima

Nije Slovačka baš cicin dim

Kraljevi ajmo sad Rumunija

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 15.06.2016. u 17:09.
Brko je offline  
Staro 15.06.2016., 17:21   #294
duggi
Premium
Moj komp

duggi's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
nema rusija klasu od igraca...uvoz stranaca u ligu donio svoje....
A Slovacka ima Hamsika i to je to...plus ona dva branica Rusije za koje je Carli Olic.....
duggi je offline  
Staro 15.06.2016., 17:43   #295
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ja ne znam jesmo li mi toliko nepismen ili glup narod, da prvenstveno mediji, a onda ovce koje ih prate jednostavno nisu uspjele pročitati o čemu se radi nego siluju društvene mreže s mutavim heštegovima.

Ako se netko nađe uvrijeđen, nek nauči čitati u što se upušta i na koji način.

https://www.orangesponsorsyou.com/ro...-your-colours/

Prva i jedina rečenica kaže
Citiraj:
We’ll be listening for the fans showing the most passion online and, every match night, the fans of the most supported country playing that day, will see their team’s colours light up The Eiffel Tower.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 15.06.2016., 17:53   #296
vorda22
Guest

u pitanju ti se krije odgovor

Staro 15.06.2016., 18:11   #297
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Kakva samopromocija francuza putem fejsbljuk, ptičica i instakilogram ovaca diljem svijeta, koju iskorištavaju naši domaći muljatori za vlastiti marketing i skupljanje lajkova - neće da može. #JOZOUGASISVITLO

Što se tiče Rusa i njihove tekme ... dosad su njihovi navijači razbijali jug, a sada imaju izgovor za nerede i na sjeveru Francuske, a Lens je tako blizu
dh41400 je offline  
Staro 15.06.2016., 18:17   #298
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Daaaaaaaaaaaa 1:0 vodi Rumunjska protiv Kosova.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Brko je offline  
Staro 15.06.2016., 20:00   #299
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Samovojska i Vlaovic su isto protiv Ronalda, mora da su i oni hejteri i navijaci islanda

Stvarno im je kompletan team of the round bezveze....
Staro 15.06.2016., 21:21   #300
Asus30
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
šta se tiče hrvatske,mogla bi se povijest ponovno ponovit,kao 98. da nas opet naguze francuzi a rasturimo tamo njemce kao redovne mušterije...francuzi nas najviše guze pogotovo u rukometu
a trenutno je reprezentacija jako dobra i jaka,igrači su svi većinom zreli,dobro igraju,svi su već zaradili dovoljno da imaju i za unuke tako da realno bi mogli daleko
Asus30 je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na