|
![]() |
#244 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
To ti je italija. Katastrofa od igre, nema ih nigdje i onda u par sekundi gol. Ovo ide rutinski do kraja s istom rezom ![]()
#245 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
čudim se da nema Elvisa u studiju....ipak je on "renomirani" trener...al s druge strane svaka TV postaja ima svog "experta"...tako je danas nova TV imala onog lika iz gol.hr pa nam je on malo gnojio o nogometu... |
![]() |
![]() |
#249 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Forza Italiaaa Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
#250 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Pa ovo sto su Belgijci fulali, nama bi zabili.Vjerojatno bi se i gol pomaknuo, samo da lopta udje. ![]() Sve ti nehebem digicko.
![]() |
#251 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
#252 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Rijetko ko ih voli, ali ovi talijani su carevi. Neunistivi! Kad je beligja u pitanju, vec dugo puno (medijske) buke oko istih, a oni ne daju apsolutno nista da bi to opravdali. Par velikih imena, pokriveni na svim pozicijama i to duplo, ali jednostavno nista od njih. Valjda se u nastavku i probude, ali mislim da ce im ovo biti prevelik shok. Djelovali su kao da nisu znali sta ih je snaslo.
#254 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
ovi belgijanci su najprecijenjenija repka ovog turnira
![]() |
#255 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
To je upravo to, skupina zvjezdica ali nisu momčad. Čim ti nemaš tim, nego pojedince, nećeš daleko. Ovaj Eden carini loptu prestrašno i previše. Razumijem volju i htijenje, ali carinjenjem nećeš daleko protiv Talijana. Talijani pak s druge strane igraju svoju klasičnu odvratnu igru kao i zadnjih 30 godina, obrana obrana obrana žuti kartoni i prekršaji, dvije kontre i dva gola. Nemrem gledati taj nogomet koliko je odvratan i ljigav, ali činjenica je da on daje rezultate i ne bi se čudio da Talijani doguraju do kraja. Jednostavno su jaki u onome što rade. Mislim da smo im jedina opasnost mi i Španjolci.
#256 |
Premium
|
#257 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ne možeš to tvrditi na temelju jedne utakmice. Jest da je bitna utakmica, ali turci nisu bili nešto raspoloženi, a i mi smo objektivno igrački jači za klasu-dvije. Ovo se prije pod čaćićem je bilo loše ili osrednja žalost |
![]() |
![]() |
#258 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Dobra vijest je ta da vrlo malo ekipa zasad izgleda ok na ovom prvenstvu. Osobno bi izdvojio Talijane, možda Nijemce i Francuze... No još je uvijek prerano za bilo kakva predviđanja.
#259 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Vidjet ćemo kako će to dalje izgledati, ali momčadski je ovo bilo puno bolje nego u Brazilu.
![]() |
#261 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ovi mađari su fakat prgavi i igraju jako grubo. Onog đuđeka ili kako se zove treba na hospitalizaciju kako ide džonom. Treba ga polomit pa da se smiri malo, koju godinu dana da odleži ![]() Pls pls da naleti na Pepea ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
|
#264 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
E moj ronaldo, tekma je počela vrlo zanimljivo, rekao sam da sad idem gledat bacanje ronalda, 15ta sekunda i tko je na podu? ![]() Cijelu tekmu gubi lopte, promašuje zicere, nemre nikog preć, naravno da on puca odlučujući slobodnjak i onda šečer za kraj JEDINI od svih portugalaca ne pozdravi ni jednog igrača islanda. Fakat mi nije jasno kaj netko vidi u njemu... Mađari i islanđani, svaka čast, bit će opet ispadanja favorita u skupinama. ![]()
#266 |
Premium
|
Penaldo je sinonim za simuliranje. Evo cak ga i Beusan sprda, kaze da bi bio odlican za HNK ![]()
#268 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel ovo euro? Je. Jel igrao portugal? Je. Jel igrala kristina? Je. Jel ga i soko okolovo prcao? Je. Jel istina sve kaj sam napisao? Je. Evo faula na ronaldu ![]() ![]() ![]() http://www.imagebam.com/image/247450489555357 Ak misliš trolat budi siguran da će brko to srezat odma ![]()
#269 |
Premium
|
Ali jebemu tetku, ove njegove izjave poslije meča, pa jel to normalno? Oni su igraci manjeg mentaliteta, sta si ti? Zadnja dobra velika utakmica mu je bila kad? Zalosno na koje grane se spusti, nije ni cudo da mu je kredibilitet i kod sudaca znacajno opao
#270 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
I onda još omalovažavanje njihovih igrača izjavama. "Slavili su kao da su osvojili Euro, a neće napraviti ništa"... A ti si kao napravio nešto sa reprezentacijom? Naguzila te jebena Grčka DOMA U TVOM DVORIŠTU u finalu pa si cvilio ko zadnja baba. Kasnije si jedva iz grupe prolazio. Na svjeckom zadnjem te Švaba naguzio sa 4:0 i isto grupu nisi prošao... Island osvoji povijesni bod, ovaj ih sprda. Mislim stvarno... Kaj je to odlika sportaša? @Mirko opet: Molim lijepo, nitko nije kenjao o Realu/Barci, stoga ne pjeni se pretjerano. Lik je sastavni dio Eura i kao o takvom se može pričati dok god je u kontekstu reprezentacije. Prvi koji na temu očitog i EVIDENTNOG simuliranja Ronalda i iznuđivanja faula kojeg nije bilo potegne pitanje Reala ili kao kontru spomene Messija ili simulante Barce, ide na hlađenje od foruma do kraja Eura, čisto da se zna. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 15.06.2016. u 07:42. |
|
![]() |
![]() |
|
|