|
![]() |
#2821 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Počeo sam sezonu sa rank 17, 1 zvjezdica. Nakon deset (JEBENIH DESET) partija, sam na istom mjestu. 2 pobjede, 8 poraza jebo ih ranked retardirane. Znači 8 partija sam bio prvi u timu, a u dvije pratije sam odjebo sve i išao na našeg CV/BBa da ih torpam pa me ubilo na putu do tamo. Krema idiota u rankedu su: Marbleheadovi, murmansci, švapski i ruski cruiseri. svi imaju rok trajanja kraći od jogurta. Pa nemožeš vjerovat, kako ih brišu. Pogotovo imbecile u Molotovima. Jadna Zemljo ko te gazi. U anshanu tenkam 2 DDa, cruisera i BBa, capam, a naša dva NMa humpaju rub mape. Nevjerovatno. I onda još ulete retaji u ARP kongoima. Bogami, siguran sam da se majmuni pale na kričave boje, jer se nadam da ljudi nemogu bit ovako ograničeni. Ovdje ima materijala za BBC i Davida Attenborougha, za barem dvije sezone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2822 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
haha ja jučer nakon odgledane tekme sam praktički sam dobio bitku s kamikazom u ranked...capao i rokno 4 broda.. nakon toga opet u Roonu partija sa zarađenih 10 t xpa....i spavanje. Ah da je tako svaku večer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2823 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
@Lun Bas tako, kad sam ih vidio sta rade.... ne da one napredne funkcije tipa focus fire...nego one osnovne tipa WSAD... Buddy kreten torpa mene u Fusou dok se borim sa 2 druga BBa, ode mi 90% helta, jel treba rec da uopce nije imao dometa sa torpedima da dodju do njih. I onda sam ja noob... Sta je najbolje, samo sam htio 1 dan premiuma jos skupit, al RNGesus je rekao ne i to bi bilo to. A Molotove koje si spomenio... treba organizirat odrede smrti ic ih eliminirat, samo to, ovaku kolicinu gluposti samo smrtna kazna moze izljecit. Nevrerovatno je sta rade, il ne rade, kako se uzme. Da stavim cimpanzu za tastaturu i kazem mu igraj WoWs, nebi nista losije odigrao od njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2824 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Igrao sam samo 5 Ranked borbi jučer i kad vidim što se sve piše ovdje - ubilo mi bilo koju želju za ispeljat drugi brod osim Kamikaze za Ranked. Dovoljno lobotomije sam vidio u tih 5 partija da znam da ne pretjerujete... ![]() EDIT: Nešto da se malo oraspoložite: Navodno je iznad R15 bolje, kada se otključaju T7. Treba preživjet ove scrubove. ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 11.06.2016. u 10:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2825 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne znam sta bi jucer, jel sam kriv sto sam vozio brod pod cugom il me jednostavno nije islo, al skoro svaku partiju su me raznijeli, s cim god da sam igrao. Igram partiju s wickesom, dignem 4 broda, i nakon dizanja 4-og s torpedima mi moja budala pola minute nakon sto sam ispalio torpeda negdje tamo iza posisa torpedo. Taman mi maknuli rozi font i eto ti ga odma nazad. Kakav yebeni idiot. Noc za zaboravit u svakom slucaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2826 |
DBS
|
@ Blade & čuks: hoćete nam se konačno pridružiti na TSu u skorije vrijeme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2827 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam za. Taman privodim ovu godinu faksa kraju pa bi trebalo bit vise vremena za igrat. Jedino je kiks sto nemam brodova iznad tier 6. Al valjda cu nesto izgrindat uskoro. E da, pokusao jucer koju partiju s kongom. Pa na 10 km nemres otok pogodit. RNG je bio katastrofalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2828 |
DBS
|
Imamo mi i T5 i T6 za scrubove... ![]() Konkretno u mojoj luci: T5 Kamikaze R & Koenigsberg T6 Independence & New Sexico T7 i T8 je po meni najveći gušt igrati jer su em brodovi super em je balans najbolji. Javi se AtiFreaku za TS detalje. Poslao bi ti ih sad ali sam na jobu i zabušavam tu na forumu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2829 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2831 |
DBS
|
@ Tvrdi: ![]() X2.5 misija za kapetana odgođena za sl. vikend: http://forum.worldofwarships.eu/inde...1#entry1093451 ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 11.06.2016. u 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2833 |
Premium
|
Ma jasno, kad ja uzmem dan premiuma da nagrindam zadnji level kapetanu za skill, oni ukinu x2.5 bonus. Nije mi do 1 dana premiuma, al stvar je principa.. Glede TSa, zasto ne. Mozemo bjesnit jedan drugome u uho... ![]() Zivio Atago, the little cruiser that could ![]() Gubili smo da to nije humano, onda me krene. Ubio NO, 2 CVa i DDa, sasuo 5 citadela u Myoko al ga dovrsio torp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 11.06.2016. u 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2835 |
DBS
|
@ Neo: Kako je počeo video mislio sam da ćeš pobrisat onu Indianu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2840 |
DBS
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2841 |
Premium
|
Myoko je dobra, papir oklop, al da bi dao sve od sebe, moras broadsideat, sta je smrt protiv ikoga imalo sposobnog. Replay one runde gore: http://wowreplays.com/Replay/9180-BladeRy-Hotspot |
![]() |
![]() |
![]() |
#2843 |
DBS
|
Postavlja se pitanje zašto je Neo uopće stao na kavu nasred oceana tamo a spotan od cijele flote njihove... ![]() Odigrao 3 partije Ranked s Indianom. Prve dvije užas. Tim se raspao i svak na svoju stranu. Ali zato treća top scorer i 3 killa. Još se navikavam, ali najteže je igrat CA u Ranked, bez ikakve sumnje. Moraš se kretat s flotom i nema yolo akcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2845 |
Premium
|
e Neo, Neo.... otkrio si da awareness ne radi jelda ![]() Ikona ode, al te vide jos 3-5+ sec. Jesi imao Incoming Fire Alert? Jer nije bilo tog indikatora, a neznam jesu shelovi bili udaljeni vise od 6 sec leta. Edit: Evo sam sad gledao malo bolje replay, ubio te New Mexico sa 20km. Znaci shelovi su vec bili u zraku, ako racunamo travel time, kad si ti nestao. Disperzija ipo na toj udaljenosti, sta da kazem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2846 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Imao sam samo zvučno upozorenje u obliku zvižduka kad je već bilo kasno ![]() Ma moja je greška, nema tu puno filozofije, nego eto da se nasmijemo malo ![]() __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2847 |
Premium
|
Tako je mene jucer usred okreta dok sam bio cloakan skinio Tirp sa 20km i ode 40k helta, ostalo mi 100hpa, samo sam se zabio u otok i exit game. Nisam imao volje, usrani neprecizni Tirp me skine tako sa 20km. Mozda je to osveta za sve rostilje sta sam im napravio, al brate sami start runde i eto ti citadele... moj tim je dobio, pitaj boga kako. Gledam shell travel speed, 853m/s (861 sa hull C), al max range 14,9km a neznam jel ima range mod. Kako te onda skinio? Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 12.06.2016. u 11:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2850 | |
DBS
|
Citiraj:
No, nije da nisam i sam pogađao citadele s NC još i prije buffa. Sjećam se jednog Ataga na preko 20 km, i jednog Hindija koji je pobrao 2 na 22 km. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|