|
![]() |
#2791 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
iChase je jednom prilikom uzeo T2 DDa mislim, tako nesto super low u high tier T8+ match. Napravio preko 100k dmga. Nerf T2 DD, to je OP. I ako ne gledamo po statsima, po cemu ti gledas jel brod OP? Nije 1vs1, nije T8vsT10. Ako netko zna igrat, igra dobro. @Thor Pusti ti WG sta sere, Atago borderline OP my ass. ![]() Statsi zadnje 2 sedmice. Sad ako gledas dmg, Atago 40k, Chappy i MK 39k Al oni nemaju heal. Znaci jedini razlog sta Atago drzi korak sa njima u dmgu je sta se heala pa pozivi malo duze da napravi dmg. WR je beskoristan stat jer ovisi o timu vise nego o pojedincu. Po Xpu su svi na 1.400. Ship kills 0.8-0.7. Plane kills, Chappy 2.1, MK 3.1, Atago 1.3. Ispada da je Chappy bolji od Ataga a Atago je OP (op po WG kretenima) premium brod. Pusti ti ono sta oni kazu, statsi govore vise od pristranih rusa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2792 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Pa mislim, Atago je Myoko sa healom u t8...pa kako je to OP? Pogotovo kad se u 70% situacija fajta sa krstaricama iz t9 i t10 koje isto imaju heal a sve drugo bolje... Volio bi da ljudi pričaju o brodovima koje posjeduju..ovako ispada da se sve piše po pojedinačnim iskustvima s foruma.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2793 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Ovo za Atago borderline OP je bilo u jednom od postova na "interesting info from RU forums" u jednom od Q&A. Danas izgubio duel u DM od prokletog Kutuzova. Samo radi toga što sam u procesu pobrao torpedo od Fubukija i opet izgubio kupolu. Nisu istine kako kupole gubi taj DM. Nadam se da će ovaj novi upgrade za +50% HP kupola ako sam dobro skužio popravit stvari malo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2794 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2795 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2796 |
DBS
|
Nije mi jasno zašto su izbacili najavljivani buff kupolama krstarica. Bzvz... Najviše me iritira u DM-u to pucanje kupola. Ko kokice. A brod je ovisan o brawlingu. Evo da se i ja malo pohvalim, 10k salva na Coloradu sa Indianom, da oči vas ne varaju - cit pen: ![]() Ima partija gdje me trola disperzija s Indianom, a onda ima i ovakvih partija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2798 |
DBS
|
Vidjeh. Pogledaj datum videa - to je iz trećeg mjeseca. Dakle prije onog ogromnog prepakiranja i gašenja besplatnog aim assista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2800 |
DBS
|
Da. A i bila je nedavno informacija od WG-a da najviše varanja ima na RU serveru i tamo je prije mjesec dana podjeljeno brdo banova. Kako stvari trenutno stoje ne znam. U svakom je slučaju plus da češće izbacuju patcheve jer to samo radi kontra modova i mogućeg varanja. Sve me više iritira DM. Brod ima staklene kupole. Jučer smo u doslovno dobivenoj partiji ostali Cyc i ja oba u DM-u. Ganjamo u capu Fubukija i MK. Ne mogu čisti nos pokazat MK jer mi je Fubuki blizu i u jednom trenutku moram njega gađat sa HE jer je rushao na mene dok sam se ja bavio s MKom. Istovremeno slalom među torpedima vozim. Ostavim ga na min HP prije nego je zbrisao u zaklon iza otoka ali sam posaugao jedan topedo. I onda mi u bliskm duelu MK riješi permanentno jednu prednju kupolu, dok je druga bila onesposobljena na neko vrijeme. Dovoljno da me izbušio APom prije nego sam ja njega stigao dokrajčiti. Ostao je na 800 HP-a. Nakon toga Fubuki rusha Cyca koji je s DM-om bio na malo HP-a i popije 2 torpeda a mi izgubimo partiju. Prokleti NO je sposoban izdržat 8" granate na svojim kupolama. Pensa i Indinana nemaju defakto oklop na njima. Slično izgleda je i sa DM. Nisam na svim brodovima ukupno izgubio toliko kupola kao na DM-u. Iz tog me razloga počinje malo živcirat inače odličan brod - ovisi o brawlu i bliskoj borbi a gubi kupole od smeća kao što je Kutuzov koji ima 152mm topove. Kako da onda odradim svoj posao kad nemam torpeda kao rezervu??!?! Sva sreća tu je Indiana. Najbolje potrošena lova na ovu igru. Svaka partija s njom je gušt samo takav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2801 |
Sremium
|
Jučer stigao odigrat smao jednu partiju s Roonom, ranije navečer. Uglavnom oko 2 i pol soma base XPa, prvi na tablici, preokrenuo partiju. oko 100 t dmga ali niti jedan potopljeni brod (pobrali moje killove al nema veze). 11 t XP zarađeno (100%+50% zastavice plus onih 50% od WGa za pobjedu). BTW, dobili smo zastavice od GNBa.....Ispalo je da se itekako isplatilo to igrati... Dijeli me samo koji dan od Hindija i onda Bensona do kraja izgrindat i lagano čekam da mi istekne premium i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2802 |
Premium
|
Neznam sta se cudite. Kupole pucaju ko kokice, da su im rekli da daju 500% vise hpa i opet pukne, rece je, diglo vam je 500% hpa, nit znamo koliko helta ima kupola ni koliko je dmga primila. Glede varanja, pa sta se ljudi cude? Da je AimAssist nestao sa ukidanjem free verzije? Ta free verzija je bila ukradena od WarPacka, a warpack jos uvijek radi, i jos bolje, nije nikad ni prestao..imate gore moje postove, sve je pokazivalo i putanje torpeda i shelova. Sad se netko cudi da ekipa vara, pa naravno da vara... igra je RNG, mozes nisanit ko sami Bog a RNG kaze da je sve promasaj, a ako slucajno i pogodis onda je overpen. Njihove price o banovima su price, zasto nema name&shame sistema? Jer bi se cheater mogao uvrijedit? Sad ce opet pocet kampanja "Ban All Mods", a cheat koristi Dll injector i modovi nemaju veze sa time. A ako maknu modove ja prestajem igrat. Bogami ih je vise dosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2803 |
DBS
|
Nije problem u tome što gubiš kupole i samoj mehanici. Problem je razlog i kako pucaju. New Orleans klasa je već imala jako dobro oklopljene kupole i mogla je izdržat paljbu 203mm/8" granata. S NO sam samo jednom izgubio obje prednje i to pod koncentriranom paljbom nekoliko brodova. DM klasa bi trebala imat 200mm oklop na kupolama. Zašto pucaju pod paljbom Kurcuzovih Stalinium granata je jasno samo WG-u. Ne očekujem da izdrže paljbu 16" granata. To mi je normalno da izgubim kupolu. Možda tu i tamo i od 8". Ali od hebenog Kurcuzova moš mislit. Za brod koji je ovisan o brawlu i ubijanju meta iz blizine to je brutalan hendikep. I nisam jedini koji tako misli: http://forum.worldofwarships.eu/inde...ets-too-often/ Što se tiče cheatera - ovisno kako se situacija razvije ako se pokaže da ih ima dosta bacam se na CV-e. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2804 |
Premium
|
Eto ti moja slika gore. Jedan hit, 3 torpedo launchera unistena...sa novim modulom. Neka se jebu oni i te dubiozne brojke. Nakon buffa turreta od prije poceo sam ih vise gubit, sad sa buffom modula na PTu, il sam apsolutno najnesretnije bice na licu zemlje il neznam sta, al pucaju ko kokice, bilo od BBa il CA paljbe. Nikad, ama bas NIKAD mi se u 2k odigranih nije dogodilo nesto ovako slicno, cak mi je i Izuma frontalno zasipalo sa tonama granata prije nego su 2 krepale, danas ih gubim da je cudo ako zavrsim rundu sa svim turetama zivima. Ako ovako nastave, il svi na moskvu i ruska sranja il da prestanemo igrat, a siguran sam da WG nece ronit suze za nama. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 10.06.2016. u 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2805 |
DBS
|
Da li si izgubio koju kupolu? Lik u ovom threadu koji sam linkao veli da torpedo loucheri i nisu oklopljeni na Zao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2806 |
Premium
|
Gubim kupole redovito na PTu, ovo je bio jedan shot sta je unistio 3 launchera na brodu. Jos mogu shvatit da je 2 sa jedne strane unistio, al da nekako pogodi sva 3, ma daj. Ja nisam osjetio ni najmanje buff hpa il survivabilitija turetema sa novim modom. Neznam jel uopce radi, hoce li radit kad ode live, neznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2807 |
DBS
|
Kao što rekoh - ne nadam se previše. Ovaj vikend je X2.5 bonus na kapetana za svaku borbu (ili pobjedu, ne sjećam se uvjeta). Zaboravili su stavit na stranicu, ali biti će sigurno. Gledat europsko ili tranirat kapetane pitanje je sad... hmmm... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2809 | |
DBS
|
Drek je kaj moram radit sutra pa neću bit doma veći dio dana. A u nedjelju mi igramo ako se ne varam. Potvrđeno: http://worldofwarships.eu/en/news/special/gnb-wrap/ Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2810 | |
Sremium
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 10.06.2016. u 15:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2811 |
DBS
|
Kad prodaš Roona dobit ćeš oko 10 milja a sve njegove upgrade prebaci na Hindi. U konačnici je T10 jeftiniji nego T9 lol.
Super je kaj ovo traje i u ponedjeljak do kraja dana. EDIT: Dijagram tijeka za BB vozače: Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 10.06.2016. u 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2813 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Dali su drugu sansu za nas koji smo zaboravili na dijamante. Greetings Captain, * * The Wargaming Team is contacting you as we saw you still have Diamonds to spend after the end of the Grand Naval Battles for World of Warships. * Since many players were in the same case as you and missed our initial deadline, we decided to*re-enable the Shop*at that address:http://worldofwarships.eu/en/gnb/about/ * You have until*Tuesday 14th 18:00 CEST*to spend your remaining Diamonds in our Shop. Please note that since the event is supposedly over and prices are already draw, you are not eligible to redeem any ticket for physical prices. * Sent from my D6503 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2814 |
DBS
|
I tako krenula nova Ranked sezona. Da nema ove nove funkcije kad si prvi po bodovima ne gubiš zvjezdicu ispalio bi odmah nakon druge partije. Srećom tu je Kamikaza. Odmah prvu partiju izgubim isključivo radi kripla u NY koji je proveo cijelu kampirajući na kraju mape. I u konačnici bježao kad je trebalo cap osvojiti. U jednoj sretnem i Hysta u NM (nažalost na drugom timu). Rješio sam njihova dva Kamikaze, zadnjeg ramom pa sam i sam potonuo (a taman sam mislio dal stavit zastavicu za ram ili ne). U toj partiji Koni vozi broadside kraj Fusa i NM. Skupa s našim NM. Ili botovi ili budale, svejedno mi je. Uspio sam se u 5 partija popest jedan rank. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2815 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Gledam i ne vidim, di je taj shop? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2816 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2817 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
http://worldofwarships.eu/en/gnb/treasures Logirao sam se i vidim to sve. Brijem da uzimam premium 7 dana i neki brod |
![]() |
![]() |
![]() |
#2818 |
Premium
|
Odustao od Rankeda, koji idioti...to nije istina. napravim sa Kongom 103k dmga, oni izgube. Igram sa Fusom, ubijem 2 BBa, dodje cleveland na nos na 4km od mene a ja broadside, sa 6 topova ga nemogu pogodit, dispersija katastrofa... moj tim me prijavi da sam noob... uzmem DDa, cruiseri (njih 4) rush na cap B i svi suicidaju... Fuck ranked, kad je pobjeda jos vise ovisna od teamplayu, oni nemaju pojma sta je to teamplay. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2820 |
DBS
|
Velim, jedini način za igrat Ranked je s DD-om. Capanje osigurava da si top scorer na timu koji ne gubi zvjezdicu u slučaju poraza. Previše "vizionara" među BB vozačima, a ima ih ko glista poslije kiše. Sve ostalo - Random. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|