|
![]() |
#21906 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko pratim koncepte i sl., mladi dizajneri u Volkswagenu imaju dobre ideje, ali te ideje dođu do nekog konzervativnog na vrhu i završe u smeću, pa izleti ono što izleti... http://www.carbodydesign.com/tag/volkswagen/
![]() |
#21907 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
SRV je prvi počeo..... ![]() To me podsjetilo na onaj vic di lik kupuje jugića novog. I pita prodavača da li ima klimu. Veli prodavač:ima. Onda kupac pita da li ima kožna sjedala. Veli prodavač: ima naravno. Onda opet pita kupac da li ima tempomat i sportska sjedala. A prodavač opet kaže: ima i doda: imate i gumb na koji vam izađu van krila pa možete i letjeti. Kupac se onda zapjeni i veli prodavaču: jel vi to mene zajebavate? A prodavač mu odgovori: pa vi ste prvi počeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21908 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Ljudi mi cesto ne vjeruju kad me pitaju prosjecnu potrosnju koja je 6.5 na 330xd e90 Ta potrosnja je isklucivo autocesta (95%) + grad (5%) jer auto uglavnom vozim na dalje dionice ili stoji u garazi pa provozam po gradu tu i tamo da ne stoji previse. I to je potrosnja zadnjih 30000 km Voznja je normalna po gradu nikad ne vozim brzo jer nema ni smisla a na autocesti se ne stedi jer i tako ne cini neku razliku vozis se u tom autu 120 ili 150 Nisam nikad probao taj 316d vozit, nije bas cest na cesti. Probao sam 318d i 320d i mogu reci da ovaj 320d mi se cini kao neki optimum za trojku. 330d je fenomenalan auto ali za otvorenu cestu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21913 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja ne kužim kaj ti ne kužiš. Dakle vozim se starom cestom zadnji dan produženog vikenda. Manje više neka kolona. Gdje mogu, stiskam i pretičem. Gdje ne mogu, vozim se u koloni. Gdje nema gužve, stiskam i vozim se fajn prek ograničenja dok opet ne dođem do neke kolone. Ne divljam na cesti, ne zabijam se ljudima u guzicu, ne grizem, ne vozim se na nož, nisam seljačina. Tak da fakat ne znam kak bi uspio natjerat taj auto da troši 10 l u tim uvjetima. Jedino da ga vozim u drugoj eventualno na 5 k okretaja. Ili 200 kmh po autoputu. A da sam se vozio ko penzić, ko što sam rekao, moglo je to i manje.
![]() |
#21914 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21915 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Normalno da po gradu troši više. Ali kombinirano, kad zbrojim prosječne potrošnje u zadnjih godinu i pol je oko 7 litara. Svako točenje je do vrha i djeljeno s pređenom kilometražom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21916 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ko god se vozio Karlovackom prema Zg ovu nedjelju je mogal trosit ispod 4 litre sa skrtim dizlom. Od Karlovca do Zg se vozilo u koloni koja je isla 60-70 i to bez cekanja na naplatnima, prvi puta to dozivio. Na staroj je bio krs. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21918 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Automobili
Recimo da kupujete auto od 45-55k kuna. Vozite od 10-15k km godišnje. Dakle nekakav što noviji benzinac (2009+), poželjno sa što manje kilometara (do 100k km) a da opet nije paćenićkih 60 konja motor. Što uzeti ? ... Gledao Megane 1.6 16V pa su ipak svi okej primjerci 60k kuna sto je puno puno previše. Clio 3 1.2 tce se čini ok ali ih praktički nema kod nas itd Potrošnja do 10L je sasvim ok.
![]() |
#21920 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Mi smo skrenuli na Jasku pa zaglavili totalno pa se opet vratili nazad. Na kraju isto prolazimo enc i nikog na naplatnima a i enc ide. To je zbog vremena, taman se poklopio tempo sa guzvom da sve ide glatko ali jebes takav autoput. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21921 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Sent from my ME302C using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21923 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam od nedavno vlasnik Ibize FR koju pokreće Volkswagenov 1.2 TSI s 90 KS. Ovi mali turbaci su zakon. Prvo, snagom sam zadovoljan jer nisam očekivao da će auto ovako fino povlačiti. Pogotovo na semaforu kad ga ispali ko iz pracke kad opalis po gasu ![]() A drugo, s potrošnjom sam zadovoljan. Auto se po gradu moze voziti ko dizelas. Na 50 bez problema mozes ubaciti u 4. brzinu sto ti je dovoljno da okretaje drzis na 1700-1800 RPM, a ako ti treba brzine, samo daš gas i brzo krene grabiti naprijed. I uz sve to imaš sexy zvuk ![]() Ejvriđ je tu negdje, 6.5-7 litara.
![]() |
#21925 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Ja sam prije mj dana kupio kad je bilo -10% i dobio sam dot 0816. Radi se o Sava intensa uhp 225/45 17 Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21926 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Sad opet šta ti je bitno kod auta i kud se vozi? Jer npr megane i clio su dvije klase auta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21927 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Izbjegao bi Megan jer meni to kao da nije francuz na kakav sam navikao, a vozio sam sve modele Megana koji su izašli, kako diselaše tako i benzince. Vozio Megan 1.6 16v 80kw 2010god od Budimpešte do Landshuta(dojčland) i bogme ostavio kićmu koliko mi je to neudobno ![]() Nisam ga previše ganjao već normalna vožnja po propisima dakle 130-140km/h.Natrag sam vozio Scenic 1.5 dci 74kw 2004. i to je preporod i odmor za kićmu. Navikao sam na udobne i mekane francuze(citroen,peugueot i renault) ali to nije to.Osobno sebi to nikada nebi kupio premda nemam uopće afiniteta prema nekoj marci ako je nešto dobro marka je nebitna.Bitno je da zadovoljava potrebe i ulazi u budžet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21928 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21929 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Je kak da ne. Sandero 1.2 16v je 55k kn bez trošarine, i to socijalni model opremom jednak golf duji. Sjedio u jednom, osjećaj je ko da si u nekom kombiju, užas. Za neko flotno vozilo ili ko službeni gradski krš idealno. Za everidej ne vidim zašto to kupiti kad možeš imat isti(ili bolji) experience za 2000 eura s cliom 2 s oglasnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|