|
![]() |
#19111 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
A kaj očekuješ? Od 2000. godine do danas 50% skupih filmova iz Hollywooda je o superjunacima.Više ni oni ne znaju kaj napraviti.
![]() |
#19112 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19113 |
Premium
|
Pogledao 10 Cloverfield Lane... Moglo se to puno bolje napraviti, misterioznije i nabrijanije, kraj mi je totalno bezveze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19114 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Zato sam si napravio 'Directors Cut' verziju filma, odnosno - isjekao sam zadnjih desetak minuta filma i film je sad 9/10 thriller/mystery. ![]() ![]() EDIT: Mislim, razumijem zasto je rasplet takav kakav je, ali mislim da su ipak pretjerali na kraju.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 28.05.2016. u 16:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19115 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Yep, doslovno u odredjenom trenutku mozes odsjeci film i postane odlican ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19116 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Where to invade next - Michael Moore, još jedan tipičan njegov dokumentarac. Meni dobar. Hail, Caesar! - ja ne znam o čemu je ovaj film. Sve nešto, a ništa. Uglavnom jedan bezvezan film, da sam znao nema šanse da bih ga gledao. The Secret in Their Eyes - ne loše, ali možda ipak malo predvidljivo 6,5-7/10
![]() |
#19117 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Kill command - koma
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#19118 |
Premium
|
The Nice Guys - meni jedan od najboljih filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme, smijeha do suza, gluma izvrsna. Preporuka ko kuća ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19119 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#19121 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Gledao tko 13 Hours The Secret Soldiers Of Benghazi? Prilično dobra makljaža, plus neizostavni prstohvat američkog patriotizma. Al svakako ok film.
![]() |
#19123 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Pogledao sam Misconduct 2016 Film je sam po sebi loš, Al Pacino te Byung-hun Lee su dosta dobro odradilo dok Josh Duhamel, Anthony Hopkins malo iritantni očekivao puno više od filma pogotovo s glumcima sa takvim iskustvom te listom filmova. Uglavnom isprepletena priča ali zna se tko pije tko plaća na početku filma tako da ispada dobar dio filma dosadan. Sisters 2016 How to be single 2016 Zadnja dva filma jednostavno smeće, loš humor, iritantan, dosadan... Jedino u How to be single Rebel Wilson ako kome odgovara njezin humor |
![]() |
![]() |
![]() |
#19124 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19125 |
Premium
|
A jesi napisao post tako da se spoiler vidi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19126 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#19127 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19128 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ovo za COD/BF se slažem, šta je i bolje nego da je Quake/Dooom izvedba s body countom od par tisuća ![]() Nope
Ovo za COD/BF se slažem, šta je i bolje nego da je Quake/Dooom izvedba s body countom od par tisuća ![]()
![]() |
#19129 |
Banned
|
Ovo za COD/BF se slažem, šta je i bolje nego da je Quake/Dooom izvedba s body countom od par tisuća ![]() |
Nope
Ovo za COD/BF se slažem, šta je i bolje nego da je Quake/Dooom izvedba s body countom od par tisuća ![]() |
![]() |
#19132 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19133 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Navodno da se sprema holivudski projekt ultimate fighta Terminatora protiv Chuck Norrisa. Tko preživi, pričat će...
![]() |
#19134 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Alien 2 ne postoji. Postoji samo Aliens. A Doom film je... ma samo ću reći da gdje god vidim Dvejna Đonsona D Roka, mam mi se kaka. A taj fil je mogao biti puno puno bolji... koliko ima na IMDBu, toliko i zaslužuje. Čak i možda za jedan niže. @Drvoje Di si taj biser iskopao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19135 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Rock i Urban su baš face i dižu film dosta. Brko i Alien 2 je ok,Aliens je origigi naslov.Kad je došao u kina kod nas bio je Alien 2!Znam jer sam ga gledao u kinu kao klinjo.
![]() |
![]() |
#19136 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19137 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() http://www.moj-film.hr/film/info/alien-2/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19139 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
The Spectacular Now - solidan film ali previše klišeja Krampus - film po meni dosta loš nimalo smiješan nisam ga ni do kraja pogledao Before I go to sleep - film je dobar ali priča sama po sebi malo pre mlaka God of Egypt - totalno iritantan film i dosadan jedino efekti koliko toliko dobri sa par dobrih linija The wolverine - po meni najbolji x-men seriala zato jer nema ostalih mutanata koji po kostimu nikako mi se nisu uklapali. Klasična priča koja se vrti oko Logana |
![]() |
![]() |
![]() |
#19140 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |