|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja igram koliko god da sam doma, makar ovaj tjedan sam malo manje doma. Jučer neka fešta, danas posao, ali navečer oko 7 sam doma i pičim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Premium
|
To ti je kad imaš tako kjut i kul štene ![]() EDIT: Dobio od frenda Noire skin za WM! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.05.2016. u 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Premium
|
Novi heroji teaser! Najvažnija informacija: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Premium
Datum registracije: Oct 2012
|
Prema mojim istraživanjima, trenutno najeftinije je uzet na battle.net za 40 eura vanilla verzija. Ima li negdje jeftinije? Edit: Ima za 40 USD ali na američkom us.battle.net. Ali mogu li izvesti takav manever? Hoće li mi raditi igra bez nekog proxy-a? Zadnje izmijenjeno od: orbital_station. 30.05.2016. u 11:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja sam uzeo na taj način i nemam nikakvih problema sa igranjem na EU regiji.
![]() |
#338 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
|
Ma igra je brutalno optimizirana, tako da neće biti problema s prilagodbom postavki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Je li Overwatch dovoljno casual igra u koju se može povremeno uletjeti, početi pucati i dobro se zabaviti ili se očekuje potpuna predanost igri i zahtijeva konstantno poliranje vještina da mi ekipa ne bi bacila neku neizbrisivu kletvu na narednih sedam generacija? Tražim FPS koji bi bio run, aim and shoot bez brige i pameti kao što je to slučaj npr. s COD-om, tj. neku low level skill igru za ubijanje vremena. Stekao sam dojam da bi upravo Overwatch mogao odgovarati tom opisu i ovaj deal na battle.net-u za 40€ mi se čini ok (skinovi me ne privlače), pa me zanima jesam li dobro procijenio igru? Naravno, neke stvari u igri bih pokupio usput, ali trenutno nemam volje da bih previše vremena ulagao u bilo koju igru, gledao guideove po Youtubeu, čitao o igri po forumima i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
ako ne znas kako, ima na youtubeu guide https://youtu.be/1wiCMWSysMY kao drugo, da, rekao bi da je Overwatch dosta casual, barem za sada dok ne dodje ranked. Al nitko ne kaze da ga moras igrati. Ima dosta heroja sa dosta sposobnosti i mislim da se moze naci za svakoga ponesto. Po meni najvise ovisi da li ti se svidja takav tip igre. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Na poečtku je situacija malo drugačija dok se ipak ne iskristalizira skill većine igrača. Ali mečevi su toliko brzi da se ne zamaraš previše s ishodom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Šalu na stranu, vjerujem da će se moći casual igrati, zato jer te igra stavlja sa ekipom koja ima slični skill kao i ti (ne nužno skill, više level). Mečevi su relativno kratki, razlog zašto je i igram, nemam više vremena 30-60 minuta za LoL meč. Uvijek pročitaš F1 svakog championa, nakon 10 sec shvatiš osnove, i onda polagano gradiš način igranja. Ja sam prvi koji ne misli peglati non stop, em nemam vremena em nemam želje. A uzeo sam igru prvenstveno da mogu igrati casual tu i tamo, ako dnevno bacim i 30-60 minuta, biti će dobro. Makar hoću, pošaljem dragu sa psom negdje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Premium
|
Ma to je igra koja se može igrati svaki tjedan jednom po pola sata i super je. Može biti samo zajebancija, može biti ozbiljnija za igranje ranked i za igranje s ekipom itd. Uglavnom isplati se svakog eurića. Osobno, meni. ON TOPIC: Roadhog! Toliko zabave u jednom heroju, čudo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Premium
|
Danas se igra od 17-18h, ako netko želi, javite se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Premium
|
Hahahaha. Car ![]() Overwatch > Hot games! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Premium
|
Pa kad si ti profi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Premium
|
Znao sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Junkrat/Symmetra su stvoreni za to. Symmetra sa svojom kuglom prolazi kroz Rheinhartov štit i u par hitova miče sve neovisno što je iza štita ako nemaju hilera. Ako i imaju što iza tu uskače Junkrat koji odozgora/sa zidova sije smrt s granatama. Bastion je jedan od lakših heroja za maknuti ako čovjek zna što radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Premium
|
Ma bastion je problem kada treba napasti a on se dobro pozicionira. Hanzo je otrov za njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Ali čak i ako netko uzme lakšeg heroja, a zna ga igrati, napravit će dar mar. Znači, Symmetrin spell ide kroz Rheinhartov shield? Nisam to znao, nisam je niti jednom još odigrao, baš budem drugi put. Hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |