Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.05.2016., 14:44   #2551
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
A SA je toliko zbugiran da mi dodje da razbijem nesto. Jucer sa Atagom, spotting range 9.1km. Napucavao se sa DDom, vidim sa druge strane mu ide support, disengageam i gledam 16 sec reload + 4 + delay 3-4, spotted odavno nestalo a Moskva & jaranen na 13km... i gledam kako me njihove turete prate...ono wtf, od borbe sa DDom je proslo u tom trenutku 30 sec, i dobijem od Moskve i iowe poklon u broadside, sad ce netko rec da su gadjali blind i pogodili citadele... mos mislit. Jos sam i kurs promjenio i brzinu. Jednostavno iako nema spotted indikatora, racunaj da si spotan.
Desila mi se upravo ista stvar i isto na Atagu.
Skuzim da ih je hrpa oko mene, prestanem pucat, prezivim 20sec dok mi se ne makne fire penalty, ugasi mi se SA jos sam vidljiv jer mi lete 3 salve, ne popijem neki dmg. Maknem se sa toga mjesta 1km dalje (nisam pucao i dalje) i odjednom dobijem 2 salve u bok.

Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 14.05.2016. u 14:51.
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2016., 18:38   #2552
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
T10 ne oprasta bas greske, a covjek bi racunao da je ekipa naucila igrat kad je vec izgrindala do tog tiera. Ali nope, ginu ko budale il ne daju support nikakav, DD torpa iz drugog reda, ma totalna neorganizacija, ko nas sabor.

Mene svaki poraz novcano prilicno boli, nebitno koliko se trudis, nije ovo WoT da se sa pametnom upotrebom i anglanja tenka mozes sam izvuc protiv pola tima. Al barem ocekujes da ekipa nece radit greske kao da igraju T1-4, ovo je ipak T10, znaci imaju iza sebe 800-1000 bitaka da ga jebes, ako putem nisu skupili nista iskustva, e onda stvarno...
Svaki T10 poraz novčano jako boli. Od jučer navečer do jutros ona 3 poraza skoro milju i pol sam izgubio. No, zato je tu barba Smoki. Montana i Des duo je strašna kombinacija. 5 pobjeda za redom, niti jednu nismo potonuli. Doslovno smo par partija iz poraza izvukli.

Par slika od današnjeg poslijepodneva:

- Jedina partija koju smo izgubili je samo zato što su imali brutalnog CV-a (Shokaku). Lik je solo 7 killova skupio. Počistio nam cijeli tim.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2016., 21:03   #2553
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ovo mi je ta odlicna runda od jucer, hitova i dmga tona, al cemu koristi. 2k expa, za poraz...bez premiuma.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2016., 08:34   #2554
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

^^ 200k dmg. Odličnost.

I tako se sreća od subote vratila na staro. Kad ti MM namješa kriplijadu, nema pomoći. Jučer u T10 partiji naš CV (Midway) biva snajpan od drugog Midwaya - uz Defensive Fire i 2-1-2 loadout... Naravno da je rezultat bio ROFLSTOMP ostatka našeg tima. Barem sam mu poskidao 48 aviona i tako ipak završio u plusu jer Balmer i DM dobivaju ogroman XP bonus / lovu od srušenih aviona. Partija ranije sa Smokijem u Montani, na drugoj strani Yama sa dva DD-a u diviziji. Yama se parkira na sredinu mape i ova dvojica ga cijelu partiju smokaju da ga nitko ne može pogoditi dok on uredno rješava našu ekipu. Da, imali smo 2 CV-a ali se nitko nije sjetio bacit par torpeda u taj dim ili iza njega.

Gledam statistike drugih Des Moines igrača i vidim da se većini najboljih survival rate kreće oko 55%. Tako da se ne živciram previše.

---

Nagađa se kako će nova Ranked sezona biti T5/T6, i onda samo T7. Baš slučajno nakon što su izdali Saipana i uskoro Indianapolis, oba T7...

Davno sam još priželjkivao T7 u Ranked kao što je bila prva sezona, ali sad više nemam T7 brod osim Arp Myoka.

Staro 16.05.2016., 09:38   #2555
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
HAHA kako nas trolaju s ttim t7 ranked misijama..koja gamad hahahha Vrh!
Ja imam samo DD u t7...Mahana i Pljesku....morat ću kupit onaj Schrsrssss

Nego koji ćete vi premium uzeti za one dijamantiće? Tachibanu ili Katori ili nešto treće? Navodno je Tachi zabava samo takva a košta samo 150 dajmosa...
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2016., 09:49   #2556
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Ne mogu se još odlučiti ali i ja sam mislio Tachibanu ubost. To je jedini brod koji može camo ispod 5km u igri spustiti (~4.6 km točnije, domet torpeda 5km i još tier II). Kako je premium, Fubukijev kapetan sa 17 bodova može na njega i onda trolanje ekipe. Ili fail divizija pa u viši tier s njom i spotat druge DD-e. Ali spora je, samo 30 čvorova...

Staro 16.05.2016., 10:11   #2557
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Jucer dan za poludit, em sam toliko bio reportan da sam izgubio 6 karme jer ubijem DDa, jer sam ocito ja kriv sta je WG usrao SA do boli. Em MM je retardiran, mi 2 DDa...oni 6, em je jedan nas DD afk, FML.

Igra se mapa sa ciklonom, ide nas 3 cruisera, 2x zao i 1x roon, i nestane ciklon, super Na 9km od mene broadside yamato, problem je sta sam i ja broad na njega..i njegove topove...boom, headshot. FML.

Svaka usrana borba, izgubio sam turetu broj 3. Nijedna druga, uvijek ista tureta. Par pobjeda, par poraza, pare u minus, tlak na 200.

Glede dijamanata, ja mislio pazarit ship slot, oni low-end premiumi me ne zanimaju bas, za lovu imam Atago, a druge nagrade nisu vrijedne truda, da raffle za maketu od 20cm, lol.

Staro 16.05.2016., 12:49   #2558
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Yup. I ja dijelim identično iskustvo od jučer. Uz onog kripla u Midwayu koji je uspio biti snajpan na T10 imao sam 3 poraza s NC prije nego sam uspio pokupiti X2 bonus. Naravno da je bonus bio u T10 partiji gdje smo roflstompali drugi tim, jedva sam dvije citadele uspio i brod jedan potopiti - završio na donjoj polovici tima. Samo smo 2 broda izgubili.

Od ove 3 izgubljene partije prije:

#1 Pol tima nam nestane u prvih 5 minuta, rješim Colorada i Mahana da bi me rushao Atago na full HP kad je izronio 3 km iza otoka, uspio ga kriplat ali nedovoljno da mi ne strpa torpeda. Ako ništa drugo barem sam pwnao tog Mahana koji je isto optimistično mislio rush na mene složit ali je za uzvrat dobio punu salvu slobode u obliku 9x16" granata i konačno pao od mojih secondary topova. CQB ribbon. Da, i sva torpeda sam mu izbjegao.
#2 North mapa, ciklon. Moron u Rangeru plovi kroz sredinu, kad smo mu rekli što radi okrenuo se ali prekasno. Amagi ga je poslao spavat s ribama.
#3 Two Brothers. AFK Colorado stoji iza mene i ja skupa s Mutsukijem držim bok protiv pol njihove flote. Padnu Nagato, Myoko i Aoba. Ali me njihov NC i Tirpitz izroštiljaju HE granatama. Naš Lexi uspije snajpat njihovog CV-a, i u zadnjim sekundama potapa NC koji je mene riješio. Ostaje samo Tirpitz za potopit - ne, naša dva DD-a rushaju na njega i lik pobere double strike. Poraz...

U ovoj trećoj borbi sam se nagledao glupana i u drugom timu. Nagato, Myoko i Aoba su mi svi dali broadside za vježbu gađanja. Nažalost je naš tim imao više "vikend-ratnika".

---

Što se tiče ovih niskih premium brodova. Svi su zapravo slabi. Tako da mislim da ću ipak dijamante potrošiti na nešto drugo (definitivno ne na modele brodova).

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 16.05.2016. u 12:57.
Staro 16.05.2016., 13:17   #2559
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Što se tiče ovih niskih premium brodova. Svi su zapravo slabi. Tako da mislim da ću ipak dijamante potrošiti na nešto drugo (definitivno ne na modele brodova).
Što znači slabi? Npr. Tachibana je vrlo zabavan brod, po svemu što sam vidio, pogotovo za sealclubbing sa nabrijanim kapetanom a možeš ga prebacivat kad hoćeš...Druga je stvar ako ti se ne igraju baš nikad, niži tierovi...
S druge strane makete su za k....3 premium dana i jedan port, sve su to smiješni pokloni...
Staro 16.05.2016., 13:32   #2560
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Tachibana je jedini koliko toliko interesantan brod, ali samo T2. A tu mi se ne provodi vrijeme. Iz tog sam razloga i prodao Emden. Treba sve kapetane do 18 bodova dignuti.

Da, ostalo je bzvz. Mislim da ću sačuvati dijamante za kraj, dok ne vidim što je konačna nagrada.

Staro 17.05.2016., 12:48   #2561
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Never-aim-below-the-waterline

Interesantno, izgleda da ima neki vertikalni aim assist. Neki rus je testirao ingame snimku i onda usporedbo sa replayom i aim je ispao razlicit samo po vertikali.

Staro 17.05.2016., 13:04   #2562
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Ma, kad i tako gadjam on svejedno prebaci cijelom salvom. RNGesus
Staro 17.05.2016., 16:53   #2563
Tvrdi
Sremium
Moj komp

U jednom od iduća 2-3 patcha doći će novi match maker:

http://forum.worldofwarships.eu/inde...page__st__3100

hmm
Staro 17.05.2016., 17:40   #2564
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Vidjeh. T8-10 USN BB buf tek od 0.5.7. Šteta. Novi PT (0.5.6) test od sutra - AA na kupolama navodno radi, buff T8-10 AA na USN BB. Kao da je tu trebao buff. Dodatno pojačavanje AA, sjajno...

Ajde barem redizajn sučelja i dosta modova se ugrađuje u sam vanilla klijent.

S druge stane na Redditu vidim kako brdo T7 brodova dobiva premium camo (Yorck, Hiryu, Hatsuharu, Myoko, Shchors, Ranger).

Jok, uopće se ne sprema T7 Ranked sezona.

Staro 17.05.2016., 22:34   #2565
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Izgleda da će Indianapolis imat radar. Najlakše je OP premiume radit
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2016., 08:46   #2566
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Baš sam se pitao što će stavit kao poseban feature na Indy. MK ima prokleti dim, Atago heal i sad Indy radar. Prvo sam mislio T7 je pa neće imat nikaj posebno... I was wrong. Još i sami priznaju da je Atago "borderline OP".

0.5.6 buff USN BB:
  • New Mexico: AA buffed
  • Colorado: AA buffed (some 40mm duals changed to quads)
  • North Carolina: secondary range buffed (4.5 > 5km), main gun turret arcs buffed, main gun sigma increased (1.8 > 2, basically more accurate), AA buffed (twin oerlikons changed to singles, 40mm duals changed to quads)
  • Iowa: secondary range buffed (5 > 6km), main gun turret arcs buffed, main gun sigma increased (1.8 > 1.9), AA buffed (40mm duals changed to quads, 20mm singles changed to duals), speed buffed (30.5 > 33kts)
  • Montana: secondary range buffed (5 > 6km), main gun sigma increased (1.8 > 1.9), speed buffed (28 > 30kts), AA buffed (20mm singles changed to duals)

Koji su to idioti. I dalje buffaju AA / nerfaju CV-e. Barem NC i viša ekipa dobiva buff na preciznost topova...

Staro 18.05.2016., 09:10   #2567
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Ja imam Murmanska i Ataga a da sad mogu birati uzeo bi rađe kombo Molotov-Indianapolis. To je puno jača komba po meni.
Staro 18.05.2016., 09:23   #2568
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Ja imam Murmanska i Ataga a da sad mogu birati uzeo bi rađe kombo Molotov-Indianapolis. To je puno jača komba po meni.
Što je premium viši tier, više XP-a i love zarađuje. Sad će i USN konačno imat dobrog trenera kapetana. Sasvim slučajno, za one koji žele kupit T7 brod za novu Ranked sezonu - ako ti leže USN CA, biti će moguće odraditi normalni trening bez penaltya dok je kapetan na premium brodu. Atlanta je objektivno sranje. Barem dok ju ne buffaju kao što se najavljuje, a tu ne očekujem puno.

Mislim da si se zeznuo što imaš dva premuma iz istog tabora / od iste zemlje. Ja sad ovako imam Kamikazu za japance i naravno da je u planu Indy za amere. Saipan me ne interesira. Ako je tako dobar kao što se čini na papiru, a Pensa mi je bila najdraži T7 brod - jao što će to bit kad ga se dohvatim.

Mislim da se tebe tiče ova nadolazeća promjena:
  • Hindenburg: main gun turret arcs nerfed, AA changed
^^ Nerf. Ali s druge strane, od Hipper na dalje njemci dobivaju bolje HE granate:
  • German 203mm semi-AP shells replaced by true HE shells (2300 > 2500dmg, 11% > 13% fire chance) for Hipper, Roon and Hindenburg

Staro 18.05.2016., 09:48   #2569
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Što je premium viši tier, više XP-a i love zarađuje. Sad će i USN konačno imat dobrog trenera kapetana. Sasvim slučajno, za one koji žele kupit T7 brod za novu Ranked sezonu - ako ti leže USN CA, biti će moguće odraditi normalni trening bez penaltya dok je kapetan na premium brodu. Atlanta je objektivno sranje. Barem dok ju ne buffaju kao što se najavljuje, a tu ne očekujem puno.

Mislim da si se zeznuo što imaš dva premuma iz istog tabora / od iste zemlje. Ja sad ovako imam Kamikazu za japance i naravno da je u planu Indy za amere. Saipan me ne interesira. Ako je tako dobar kao što se čini na papiru, a Pensa mi je bila najdraži T7 brod - jao što će to bit kad ga se dohvatim.

Mislim da se tebe tiče ova nadolazeća promjena:
  • Hindenburg: main gun turret arcs nerfed, AA changed
^^ Nerf. Ali s druge strane, od Hipper na dalje njemci dobivaju bolje HE granate:
  • German 203mm semi-AP shells replaced by true HE shells (2300 > 2500dmg, 11% > 13% fire chance) for Hipper, Roon and Hindenburg
Da...naravno, sad kad grindam Hindija...ali valjda nije drama...

Ja nemam dva premiuma iz iste nacije. Murma, Atago, Blyska...to je to..Kamikaza je bio trofej..ako Indianapolis ne bude 300 kn uzet ću ga ali brijem da će bit ta paprena cijena...za t7 ranked ću uzet Schcrhrrsss

EDIT: ameri dobivaju sve premiume za dublone a mi naravno mrkvu u ustima, kao i do sada...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 18.05.2016. u 09:58.
Staro 18.05.2016., 11:18   #2570
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Ovo za amere neću ni komentirati. Imaju smanjene troškove T8+ i sad sve brodove u tech tree.

Hindi je po statistikama najlošiji T10 CA. Iako to ne govori puno jer koliko ekipe ima gore koja ne zna igrat T10 je strava. Imao je prejak AA, jači od Des Moinesa kad se uzme onaj AA skill na 4. redu. S te strane je to više balans nego nerf jer će i dalje imat dobar AA kao Des. Ovo za promjenu balistike je vjerojatno redizajn u svrhu boljih HE granata. Vidjet ćemo. Sve u svemu mislim da brod nije nerfan samo rebalansiran. Vjerojatno na bolje tako da nemaš puno brige.

Staro 18.05.2016., 11:32   #2571
Tvrdi
Sremium
Moj komp

NAravno da ima lošiju statistiku kad ekipa nezna igrati AP snajpere...Iz sličnog razloga ni Yorck nije pupularan a s njim sam citadelirao lijevo i desno, bolej nego s Hipperom poslije...Skoro pa bi opet uzeo Yorcka za ranked, rađe nego Schrsss, tim više jel dobiva He
Staro 18.05.2016., 11:49   #2572
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Igrao sam Hindija na PTu. Brod je dobar, ima dobar range i RoF. HE mu je "smece", al Ap razara. naravno, treba docekat broadside necega za AP inace je dingaona sve, al salvoi od 7-11k na 15km udaljen BB nije rijetkost.

Al treba znat pogodit, dosta ljudi igra sa krivim mentalitetom, tipa ako imas brz reload, moras non stop pucat, sta rezultira spray and pray igrom i time da je spotan non stop, onda ga neki BB izbrise Al brod je lagan za igranje, ima veci rudder shift od japanaca al turete su brutalno okretne.
Sad zasto ima losije statse od svih T10 cruisera, to je stvar igraca. Osobno mislim da spitfire brodovi, tipa sa visokim RoFom, trebaju imat manje shanse za vatru. Jer rafal svako 14 sec i svako 6 sec nije ista stvar ako ti svaki shell ima jednake shanse za vatru i kod IJNa i US/Njem/Russ brodova. Tako su i Mogami nerfali radi toga.

PT klijent je skinut, cirnem ga veceras kad serveri dodju online da vidim sta ima pa SSovi sljede.

Staro 18.05.2016., 14:48   #2573
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Kad već skidaš...

Nove mini map opcije, što se sve može uključiti. Slike rezultata na kraju borbe, detalji i novosti. Hiryu, Myoko, Cleveland, Roon - perma camo kako izgleda. Hipper Hull C. Koni i Nurnberg novi hull. Iowa i NC također. Dal se osjeti promjena / pojačanje AA na brodovima.

Bilo što od toga stigneš super.

EDIT: Gun sigma vrijednosti svih BB-a u igri:

https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...ues_0551_live/

- vidi se zašto je Yamato ... Yamato. U 0.5.6 NC dobiva povećanje za 2, Iowa i Monty za 1.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 18.05.2016. u 14:53.
Staro 18.05.2016., 21:00   #2574
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Stavljeno na Reddit par stvari od gore navedenih, možda još nekoga interesira...

Hipster Hull C:

https://imgur.com/a/glhLm

Nurnberg Hull C i Koenigsberg novi Hull B, plus modovi koji su implementirani u igru / sučelje:

http://imgur.com/a/LSnAy

Staro 18.05.2016., 21:31   #2575
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Daklem, ono najbitnije, Mapa. Opcije na Autopilot screenu.

Al pokazuje domet topova, torpeda i detekciju.

FurryTaco novi hull, sad je korak od Aobe

Post battle screen, drugi su ostali isti..

Info o brodu odma in-battle sa detaljima, drzi se CTRL i kursor na ime broda il tako nesto dole.

Myoko nova permakamuflaza

Ostatak kako unlockam...

Staro 18.05.2016., 22:53   #2576
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Ova Myoko camo izgleda kao da sam ju ja nacrtao. New Orleans recimo je noć i dan naspram ove. Bole oči.

Kakvi su bonusi, +50% XP i ostala dva? Ili ima i -5% na troškove održavanja.

Staro 18.05.2016., 23:07   #2577
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Izgleda ocajno, to da.

A bonusi su standardni, -3% detekcije +4% disperzija i +50% xpa za Myoko.
Hipper ima dodatno -5% repair cost.

Staro 19.05.2016., 08:31   #2578
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Ha, svi ti skinovi (osim papirnatih brodova tipa Izumo i Roon imaju kamuflaže kako su ih imali u stvarnosti). Myoko nije iznimka:

- šteta što je ružan bio i u stvarnosti
- s druge strane to je camo koji je imao kad više brod više nije bio operativan, torpedo američke podmornice mu je otpilio krmu i služio je kao plutajuća AA platforma u luci (valjda zato i smeđa boja)

Navodno je buff North Carolini ogroman. Ne samo da su povećali preciznost topova i pojačali AA, već je i kut zadnje kupole poboljšan i sad nije najgori u igri već puca od 30° (i ima quad bofors gore), prije je bilo 45-50°:

Detalji USS Indianapolis radara:

Citiraj:
Indianapolis: radar consumable added (8.5km range, 25s duration, 360s/240s cooldown), main gun turret arcs buffed
Kraće trajanje od NO, i za 0,5km manji domet. Svejedno korisno ali ni blizu kao recimo Baltimore koji ima concealment kao domet radara ili NO koji može iznenadit sa 9,5km pogotovo ako je u tandemu s drugim brodom. Ovdje će DD barem na daljinu moć vidjet Indianapolis dok se približava i sklonit se.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 19.05.2016. u 09:28.
Staro 19.05.2016., 09:26   #2579
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Jučer je bila jedna od onih večeri di bi i sa govnetom potopio Yamata....dakle u Buddyu kraken i spustim Mutsukija na 50HP za 6 kill i onda mi prekine meč dok mi je zadnji salvo na pol puta do njega...arghh

Drugi meč roknem Clevea i Myoko i krenem roštiljat NM i onda skužim odjednom svi pucaju po meni..pogledam situaciju s brodovima i skužim da su skoro svi moji izginuli...hahah

BTW, po svemu što čitam onaj Schrss u t7 nije ništa bolji, isti topovi, kupola više i manje oklopa...dakle moj t7 za ranked će najvjerojatnije biti Yorck kojeg ću opet kupiti..koliko su pljuvali po njemu a meni je bio drugi najuspješniji švabo, odmah iza Nurnberga...još dobiva HE granate i fire chance buff...Dugoročni cilj mi je setup Yamato, Hindi, Benson, NO, Atago, Yorck, Pljeska, Buddy, Kirov, Kamikaze, Murma i Tachibana..
Staro 19.05.2016., 09:38   #2580
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
BTW, po svemu što čitam onaj Schrss u t7 nije ništa bolji, isti topovi, kupola više i manje oklopa...dakle moj t7 za ranked će najvjerojatnije biti Yorck kojeg ću opet kupiti..koliko su pljuvali po njemu a meni je bio drugi najuspješniji švabo, odmah iza Nurnberga...još dobiva HE granate i fire chance buff...Dugoročni cilj mi je setup Yamato, Hindi, Benson, NO, Atago, Yorck, Pljeska, Buddy, Kirov, Kamikaze, Murma i Tachibana..
Yorck ne dobiva nove HE granate. To dolazi tek od Hippera (Hull B) na više. Yorck već ionako ima prebrutalne HE granate, da to idu buffat bio bi OP. Yorck HE granete su glavni razlog zašto Lun ima toliki avg. dmg s tim brodom. Crna HE ovca u njemačkoj AP CA liniji.

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno