|
![]() |
#8224 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Peaky Blindersi su se vratili |
![]() |
![]() |
![]() |
#8226 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
#8227 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
ova epizoda je bila bzvz
![]() |
![]() |
#8229 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
GoT - tipicno. Nista posebno, ali ocekivano nakon zadnje epizode.
![]() |
#8230 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Jedino što im ja zamjeram je ona ToJ scena. trebali su to prikazat do kraja! ![]() A ne, ovak bude vjerojatno tek u tam negdi zadnjoj epizodi sezone prikazano - ako bude uopće ![]()
![]() |
![]() |
#8231 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Iz one scene bi se moglo svasta nesto izdesavati, jer baca sasvim novo svijetlo na neke događaje. Ono je po meni bio cak i najvazniji dio ove epizode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8232 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
jedna jedina stvar bi se mogla / trebala desiti iz one sceneje očita (R+L=J) i ne baca apsolutno nikakvo novo svjetlo na događaje - nije isto kao u knjizi, ali slično (fali Hightower i dijalog je drugačiji) velim, jedina su pitanja zašto to sad nisu do kraja prikazali i kad hoće
![]() |
![]() |
#8236 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao sam konačno The Walking Dead S06 i moram priznat da sam jako zadovoljan s sezonom, početak je mlak ali kasnije pun pogodak ![]() Samo zbog S06E09 se isplati pogledati sezonu i kraj mi je bio dobar iako mnogo ljudi nije zadovoljno ![]() Pretpostavljam da su reakciju na forumu isto pozitivne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8238 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
počeo gledati arrow 3 sezona nevjerojatno koliko se kvaliteta srozala TWD
počeo gledati arrow 3 sezona nevjerojatno koliko se kvaliteta srozala Zadnje izmijenjeno od: intel freak. 14.05.2016. u 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8239 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]()
![]() |
![]() |
#8240 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ali da, uvijek se može dogodit da se producenti predomisle i krknu nekog drugog.
![]() |
![]() |
#8242 | |
Premium
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: intel freak. 14.05.2016. u 13:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8243 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Svaka čast vama koji imate volje pratit to smeće od serije TWD. Toliko nelogičnosti u seriji da čovjeka poglupi, ono s Glen-om je vrhunac. O cliffhangerima neću ni pričat. One epizode o Morganu.. na kraju sam od ove zadnje sezone pogledao par prvih i zadnju i ništa nisam propustio. Dobro krenuli kao i uvijek, onda uspore i ništa se ne događa do zadnje epizode gdje ubace cliffhanger i tjt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8244 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Zahvljujem šta ste se potrudili, pa stavili onu veliku tipku, na kojoj piše spoiler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8245 |
Premium
|
isprika robik666 sada sam stavio u spoiler @Mirkopoter pogledao sezonu dvije i onda radi reda gledam da pogledam ali se slažem dok se pogleda iz druge perspektive serija je teško smeće. Fali serija kao što su Lost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8246 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
I o ukusima se ne raspravlja.
![]() |
![]() |
#8247 |
Guest
|
Toplo preporučam Peaky Blinders. I Banshee, Americans, standardno. Nego, jel netko gledao Damiena? Jel ima veze sa pretskazanjem? Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 14.05.2016. u 16:23. |
![]() |
![]() |
#8248 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ostale su mi još 2 epizode House of Cards do kraja za pogledati... Uz Breaking Bad, rame uz rame, ovo mi je najjača serija ikada. Što su ljudi sve kadri napraviti za moć u politici... ![]() A i to što realno pokazuju Amere kao ovce za šišanje, kao i svaki drugi narod više-manje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8249 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8250 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ko kaže? Ima se pravo reći i dobro i loše... ne smije se samo đonom u sugovornika i "solit pamet" ![]() Što, počeo si gledati, krenulo je debiljenje, nadao si se da će se poboljšati i na kraju se ostalo na debiljenju... i naravno da imaš pravo kenjat po seriji ![]() Nego, kaj gledat nakon House of Cards. Jel taj Homeland čemu tj. jel na tragu HoC-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|