|
![]() |
#2432 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
#2434 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Trebam malu pomoc.. Prijatelj vec neko vrijeme ima box Minix Neo X5 Mini.. Sve je radilo odlicno do jucer.. Sistem se ne zeli bootati vec se pojavi neki Recovery System screen. ( Evo kako to izgleda: http://i.imgur.com/AjYyEZQ.jpg ).. Ove opcije sa lijeve strane se mogu birati.. Isprobali smo prvu i zadnju opciju, ali nije dalo nikakvog rezultata.. Svaki restart ili gasenje i ponovno paljenje otvara ovaj ekran.. Ima li netko ideju kako to rijesiti? Hvala na bilo kakvoj pomoci! |
![]() |
![]() |
#2435 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Wipe cache opcija pa onda factory reset opcija pa restart. Ako to ne pomogne na minix forumu skinite firmware i upute za taj model i flešnite ga gore. |
![]() |
![]() |
#2436 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#2437 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Na kodijevom forumu pomalo se razvija diskusija o tome kako će izgleda za Kodi 17 Krypton na android playeru biti potrebna Lolipop verzija androida (5.0) kao neki minimum. Mislim kako u tome ima i nešto istine jer na svoju Mygicu koja ima Android 4.4 u zadnjih desetak dana ne mogu instalirati alfa verzije Kodija 17 iako sam to prije mogao, ali sam imao probleme sa zvukom. http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=271551 |
![]() |
![]() |
#2440 |
Registered User
|
Ja probao na tabletu koji je na Androidu 4.4 staviti zadnju verziju tog Kodija 17 i nisam uspio, javlja mi error "There is a problem parsing the package".. Tako da je moguce da nece raditi na starijim Androidima.. A taman nedavno kupio M8S sa Androidom 4.4.. ![]() |
![]() |
![]() |
#2441 |
Premium
|
Ista poruka se pojavljuje kod mene...Također android 4.4 |
![]() |
![]() |
#2442 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
I kod mene na zadnjjoj instalaciji. Dok je instalacija Nightly builda 17.0 alpha1 (169701) prosla uredno na .4.4.2.
#2445 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jedan mali feedback. Nakon preporuke ovdje i malog istrazivanja narucio Wetek Core. Dosao nakon 2 dana paket! Evo vec dva tjedna koristenja za sad samo pohvale. Sve sto sam trazio ovaj uredjaj pruza- hvala na preporuci! |
![]() |
![]() |
#2446 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
imam jedno pitanje, nadam se da sam pogodio temu, ako nisam molim moda da prebaci u odgovarajucu. naime, trazim rjesenje za streamanje tekmi na TV pa me zanima sto je bolje, a da ima dobar omjer kvaliteta sadrzaja/cijena (do cca 400-500kn) 1. neki android media player i gore staviti kodi 2. raspberry Pi 2/3 sa kodijem 3. chromecast pa sa kompa pustati tekme na tv kodi nisam nikada koristio pa me zanima kako stoji s kolicinom streamova i kvalitetom istih? na kompu mi to nije problem, uvijek se nadje nekoliko kvalitetnih linkova pa ako i jedan pukne prebaci se na drugi. |
![]() |
![]() |
#2447 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Jutros mi je stigao Minix Neo X8-H, narucen preko ebay-a za 34$. Za divno cudo prosa sam bez carine (PDV-a), odnosno platija 4.5kn za small package... Kad ga podesim (openelec), mogu ga usporedit s Rpi2 kojeg imam pa napisem dojmove. |
![]() |
![]() |
#2448 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Može neki link odakle si uzeo po 34 amerikanca jer ja tražio na eBayu i nema ispod cca 140amerikanaca ![]() Tražim nešto slićno do max 100ojra kao konačan iznos pa može preporuka premda sam proćitao sadnjih 20str. da nebi bilo nismo znali svejedno postoje nedoumice što uzeti, ako netko ima što za prodati neka se javi. Hvala. Zadnje izmijenjeno od: Moto001. 02.06.2016. u 18:11. |
![]() |
![]() |
#2449 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Za 120 eura Wetek Core. Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
#2450 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
To mi je previše love.Trebam nešto za prikopčati na telku i isključivo za Kodi dakle što manje komplikacija glede flešanja i sl. radnji samo prikljući-ukljući i fajront ![]() Naveo sam max. love za potrošiti, a gledao sam za cca 40amera na eBayu npr. OVO Ili nešto sl. samo odakle narućiti iz EU da nema još nekih davanja ![]() |
![]() |
![]() |
#2451 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() http://www.ebay.com/itm/121979236132...%3AMEBIDX%3AIT |
|
![]() |
![]() |
#2452 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2453 |
Premium
|
Od sutra je u Chipoteci akcija na dosta proizvoda, između ostalog na Tronsmart media playere..Planiram uzeti jedan Tronsmart MXIII Plus za šestotinjak kuna. Da li ga je koristio netko od vas i kakva su iskustva / dojmovi? |
![]() |
![]() |
#2455 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
kupio nedavno Mini M8S, Quad-core Amlogic S905 Android 5.1 2GB RAM 8GB ROM , box je odličan, sve brzo i fluidno radi, jedini problem je bio sa original softwerom gdje brzina interneta zakucana na cca 10Mbit/s, nakon flashanja wlan fixa radi kako treba, brzina 20Mbit/s, vanjski 2.5 hard od 2TB također uredno radi kad se spoji preko USBa, veliki plus također što dolazi rootan, te se može preko sd kartice podići twrp recovery, sve u svemu vrlo zadovoljan Geekbench Antutu Kodi Zadnje izmijenjeno od: extacod. 14.06.2016. u 14:54. |
![]() |
![]() |
#2456 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
Jesi nesto posebno upalio da ti cita hard ili radi sam od sebe? Ja sam htio ustekat jedan 2.5 od laptopa ali ga nezeli zavrtit, jel moguce da nema snage usb tj. da nema dovoljno napajanje? Ja imam MX III G from my BV2oooS
#2457 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
radi sam od sebe, samo ga zaštekao i to je to |
![]() |
![]() |
#2458 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2459 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
pozz. da li je ok tronsmart orion? u chipoteci je na akciji, pa razmišljam da ga uzmem. http://www.chipoteka.hr/artikl/12400...d#tab-info-tab |
![]() |
![]() |
#2460 |
Premium
|
Do sada sam imao media playere s Androidom 4.4. Možete li mi pojasniti na koji način ste natjerali media player na download "onoga" o čemu se ne smije pričati ovdje, ali na media playeru koji ima Android 5.1 verziju..Meni skine na internu memoriju uređaja, skine i na sd karticu,ali mi ne skida na vanski hard disk iako je disk najnormalnije vidljiv i normalno otvara sve datoteke s njega.. |
![]() |
![]() |
|
|