|
![]() |
#184 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
objavljeno je da će za famozni MAY THE FOURTH tj 04.05 biti besplatno igranje STAR WARS BATTLEFRONTA , neznam koliko će to trajati |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2015
|
Nigdje ne piše do kad moraš iskoristiti ta 4 sata. Dovoljno da se logiraš sutra poslije 19.00, preuzmeš taj promotivni period i možda eventualno staviš skidat igru jer sam negdje pročitao da je deadline za preuzimanje tog promotivnog perioda 05.05.2016. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
To je zapravo onaj njihov Game-Time ili kako vec, Trial. Ima i za BF4 ali traje 7 dana i Titanfall 2 dana. Vrijeme pocne teci kad se pokrene igra, download ne utjece na to vrijeme. U Mexicu je ~105 kn Battlefront, obicna verzija, tako da cu vjerojatno kupiti. Ultimate je i dalje preskup, ~340 kn. Ima li gdje jeftinije Ultimate verzija?
![]() |
#193 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
A još drže punu cijenu season pass-a i outer rim-a. 15€ za outer rim nisu normalni! ~105kn za battlefront je super cijena! igra je zabavna, support je za sada odličan, mislim da nećeš falit ako uzmeš. Ja čekam da padne cijena rim-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Registered User
|
Ja sam pre-order ultimate verzije platio ~450kn preko brazila. Ultimate je sve do početka 2016 bio 100+ € u europi....Suosjećam s ljudima koji su kupili igru po toj cijeni ![]() Za one koji planiraju kupiti Outer rim DLC, to je isključivo close combat DLC. Nema velikih mapa, većina su indoor mape, 12-16 player modovi. Dan, dva nakon releasa outer rim DLC-a, bilo je teško pronaći puni server...Zato je DICE u glavnom meni-u naglasio opciju prijavljivanja za sav DLC content pri pokušaju da izbjegne probleme s manjkom igrača na PC verziji! Kad god sam uspio pronaći pun server, igrao sam s istim ljudima... Mislim da je i dan danas ujutro nemoguće igrati čak i vanilla content (Za vrijeme trajanja ovog origin game time-a vjerojatno nećete imati problema). Inače igra je ispolirana, od release-a nemam nikakvih problema, ali kao što je poznato iz drugih DICE igara, ljudi sa 100+ pingom imaju prednost nad ostalima... Uglavnom, kupnju osnovne igre za ~100kn bih preporučio, ali kupnju DLC-a ili ultimate editiona za više od 300kn ne! Zadnje izmijenjeno od: Teknokyo. 04.05.2016. u 09:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Jel ima itko Windows 10 i da mu ne radi Origin in game? Dakle ne mogu reportat nikoga. Origin in game mi samo bljesne preko ekrana i vrati se na igru. Kontaktirao sam support vec jedno 10 puta po tom pitanju. Niti jedan odgovor nikad nisam dobio. Na win 7 je sve radilo bez problema. Sent from my HTC One using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Registered User
|
Citiraj:
Možda su ispravili taj problem u beta verziji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#205 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Probao i to, nista. Disejblao amd gaming evolved, sve ostale overlayeve... Uvijek isto, na desetinku sekunde zabljesne origin in game i vrati se na igru. Mislim, smeta me samo zato kaj nemrem reportat nikoga a htio bi da igra bude sto je moguce vise ociscena od cheatera jer ju konstantno igram. Igram samo blast jer je to klasika team deathmatch.... Ovo ostalo sam probao ali mi nije nesto. Sent from my HTC One using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Star Wars Battlefront Outer Rim content free to play this weekend http://www.ign.com/articles/2016/05/...2d2aa57a000004 |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |