|
![]() |
#21151 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() zadnja je bila nova 159 u obitelji, nikad vise talijana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21152 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Ne znam , možda sam idiot, al tu lovu bi bacao kad bih imao sve sređeno u životu, kuću na selu, stan u gradu, vikendicu na moru, jedan mali gradski auto, jednu limuzinu i onda tek jedan auto za te masturbacije. Al ubiti gadnu lovu u autu, a doma daska na wc školjki se neda dići, i sl. to ne kužim Frend podstanar,ubio u aute (i to obične, svakodnevno viđene) zadnjih 10 godina toliko para da je već mogao kupiti svoju nekretninu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21153 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#21154 |
Istrian Lifestyle
|
[/QUOTE] Ok, fale ti još 2 alfe i 2 fiata, koji su to bili?[/QUOTE] A bože moj, zna se,standardno vozilo, punto i 147 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21155 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@Buljo Prouči. (najviše to u Americi furaju) Citiraj:
Ali ja osobno ne bi ulupao deset tisuća kuna i još dodatno atesirao plin za stare mlince. Radije normalan auto, toči i vozi. Imam ja vikendicu na moru, zemljište pa plaćam uredno porez. Još i kredite nisam uopće dirao.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21157 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ma krivo sam se izrazio. Ajd kužim stazu, štoviše to je i OK, zdivljaš se tam, pa si na javnoj cesti miran, svjestan si svojih mogućnosti. Al ta skupa kinđurenja samo radi pokazivanja, tj taj stajling ili kak to tko zove, to neću nikad skužiti. Plin je plus veliki, na autu koji svakodnevno koristiš. Moraš probati........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#21159 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Netko tko voli furati. Nije za stazu. Citiraj:
Netko tko želi furati na stajling i osvajati medalju je druga stvar. Vozim dizela svakodnevno i kasnije mjenjam za benzinca . Ugradnja plina mi je iz nekog vjerskog razloga svetogrđe. No no, ne hvala.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21160 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#21165 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Čekaj, kinđuranja samo radi pokazivanja? Pa ako imaš koju godinu više od punoljetnog dovoljno je da shvatiš da je puno pa i previše stvari samo radi tog kinđurenja tj. pokazivanja. ![]() Pođi od automobila, često kupljenih bez neke realne potrebe za luksuzom / snagom, grafičkih kartica i procesora koji se redovno stavljaju u potpise na forumu da se pokaže, novi mobiteli, da sad ne pričam o masu drugih stvari, preskupih tenisica, ručnih satova iz srca Europe koji su od čelika napravili zlato i tako dalje u nedogled. Netko kaže za to porez na budale, svi ga plaćaju, samo netko više, a netko manje. Sve to više manje služi radi pokazivanja, hranjenje ega, svrstavanja u grupe i osjećaja pripadnosti izabranoj manjini koja baš je ta koja zna šta je prava stvar. Ako se dođe do zaključka da je cilj uloženog vremena i novca - izgled tj. estetski razlozi, dovoljno je da se stane na tome, sve dalje je pitanje ukusa i tu mislim nema smisla raspravljati se i trošiti riječi, o ukusima se ne raspravlja. Tu nema formula, proračuna, matematika je višak, tu prestaje razum. ![]() OK je napisati da se nekome nešto ne sviđa, ali druge osuđivati radi njihvog ukusa mislim da nema smisla, a u ovom slučaju može samo završiti na tome da naši dragi moderatori zaključaju temu. ![]() OnTopic: Uf, T16. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21166 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Kao i ti. Ovo je rasprava: ako misliš da svi moraju s oduševljenjem prihvatiti tvoje postove - neće ići.
![]() |
![]() |
#21167 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21169 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
@Dottore - Ubacili su mi bubu u uho da bi se mogle stavit perf. opruge i od tad mi auto izgleda dosta visoko. ![]() Mislim na ovo: savršeno =/= katastrofa Znači ovo kako pri dnu karoserije, wheel arch ne prati oblik kotača. Niš, jedva čekam ostavit branik na nekom ZG rinzolu. ![]() EDIT: Upravo sam našo neke fotke (jako ih malo ima, obično ekipa pretjera sa spuštanjem) sa H&R i izgleda mi taman. Fotka 1, Fotka 2, Fotka 3. S tim da na stražnje kotače obavezno moraju ići distance jer su previše unutra. @Svi memberi, aj pliz da se ne zaključa tema radi Golfa. Opet. ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 27.04.2016. u 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21170 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Neka se i zakljuca, ljudi su sa teme o worthersee sajmu gdje ljudi dovoze pazi sad tunirane aute dosli na to kako su za taj automobil mogli kupiti stan ?! to je ko da dodjes na miss bum bum i pricas kako treba ima ruzno dupe i da nije morala ic u teretanu nego je pare mogla potrosit na stan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21172 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#21174 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Gle, taj francuz je upotrebljiv (bez obzira na ovjes). Ovaj Golf je manje upotrebljiv od jugića.
![]() |
![]() |
#21176 |
Istrian Lifestyle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21177 | |
Premium
|
Citiraj:
Xudos kaže:"Neka se i zakljuca, ljudi su sa teme o worthersee sajmu gdje ljudi dovoze pazi sad tunirane aute dosli na to kako su za taj automobil mogli kupiti stan" Ti kažeš: "Za koju godinu taj auto bude vrijedio kao jedan 3soban stan u ilici." Što je tu van konteksta? BTW, ti si zadnji koji će meni govoriti što ću i koga kvotati.
![]() |
![]() |
#21178 |
Istrian Lifestyle
|
Da taj koji ga je kupio nije budala nego je uložio u budućnost, ono što su nekad bile slike i zlato sad su postali automobili. Ako želiš baš sam sad malo u praznom hodu na poslu pa ti mogu i skicu odradit, 2d/3d, kako god želiš, pošto ono što je napisano obraćaš kako tebi odgovara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21179 | |
Premium
|
Citiraj:
Što je tu van konteksta?
![]() |
![]() |
|