|
![]() |
#2311 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
#2312 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Umjesto stiskanja power buttona ukopcas struju u box. |
![]() |
![]() |
#2313 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
#2314 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Ekipa imam problem. Nedavno sam naručio MXIII sa gearbesta. Došao je s predinstaliranom Kodi 15.2 verzijom, nekom igricom s ptičurinom i neki DjengBei assistant, tako nešto (clean up itd..). Ja sam sve to deinstalirao, instalirao google play, skinuo novi kodi (16), sve addone dodao, postavio screen size (obicno treba zoomout na 91 posto), napravio prečace i sve je super radilo. Onda nedavno, nakon otprilike mjesec i nešto dana, upalim box, vidim neki system update, pa optimization aplikacija... pokrenem Kodi, kad ono verzija 15.2 i to ona kineska ja mislim. I prevelika slika malo. Opet sam sve ocistio, skinuo najnoviji Kodi, napravio restore (preko Backup addona), postavio zoomout na 91, namjestio prečace i opet sve u redu. Nakon par dana, vidim screen size ne odgovara opet, prečace mi je skroz maklo, ali ostala je verzija 16 i svi addoni u njemu. I to nakon što je opet pisalo neki kao system update. Zanima me ima li tko sličnih problema, možda je ostao neki program na androidu kad sam ga dobio, koji remotely radi update? Imamo još jedno pitanje koje se ne tiče ovog problema: Volio bih da mi se backup radi preko dropboxa. Samo ne vidim kako mogu prilikom konfiguriranja addona, otvorit loggove da bi vidio i kopirao u browser onaj activation link za dropbox? Tj. moram izaći iz konfiguracije addona da bi otvorio log viewer i uzeo link, ali taj link više neće vrijediti jer prilikom ponovnog konfiguriranja backup addona, novi link će biti poslan. Malo je to nezgodno na androidu (nema alt+taba kao u windowsima da mogu switchat sa Kodija na neki text viewer za logove). Hvala svima na pomoći |
![]() |
![]() |
#2315 |
Mindfreak
|
@cyrus taj isti sam i ja bio uzeo, nema ti druge osim flashat novi fw.. ja sam stavio od Tronsmart MXiii plusa jucer, 5.1.1, rootan i nema nikakvog bloatwarea.. doslo je i meni neki dan to za updejt dok sam bio na tom romu ali mi nije htjelo updejtat, pisalo je system corupted.. mogu ti staviti link od ovog Tronsmart roma ako hoces pa ga ubaci sa burning toolom.. from my x5oo
#2317 |
Registered User
|
Pretpostavljan da su upute ovakve: http://chinagadgetsreviews.com/video...-g-tv-box.html Je li to taj 5.1.1.? |
![]() |
![]() |
#2320 |
Mindfreak
|
ma verzija firmware-a, moja je nela slova i 106 broj, to je navodno zadnja.. mislim da nije tako lako ga uciglit.. ja sam prvo stavio openelec pa vratio android bez problema. jedino sta nemogu nikako twrp recovery ubacit.. from my x5oo
#2322 |
Mindfreak
|
u tvom boxu je ona koja ne valja bilo koja bila, ta sa linka da.. jer na tim linkovima znadu bit starije verzije, ja imam od MXiii plus ako hoces.. eo: https://drive.google.com/file/d/0BzO...w?usp=drivesdk from my x5oo
#2323 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#2326 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Mene zanima koji je media player best buy, stavio bi na njega openelec? Lutrija je kupiti original m8s+...
![]() |
#2327 | |
Mindfreak
|
Citiraj:
from my x5oo
![]() |
#2329 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#2330 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ili rpi3 .. Mene je to čudo oduševilo, imam dvojčicu. Možda ima i boljih rješenja u toj cijeni (pogotovo ako se mora kupiti sve od dodatnih "dijelova") ali i ovo radi super. Na njemu je osmc , vrti i deluge non stop u pozadini, mali gleda crtiće na wdu preko mreže s harda koji je spojen s njim u isto vrijeme dok ja gledam lokalni sadržaj. Sad sam mu ubacio i plex server ( radi Samsung smart tv i hevc 4k) , i to izdrži . |
![]() |
![]() |
#2331 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ima neko upućen da me uputi u kupnju media playera. Treba mi nesto na sto se da staviti kodi tv da se moze streamat video i sa kompa koji je u lokalnoj mrezi, spajanje USB diska ili USB flash diska te sa njega vrtit film i ako je moguce upiknut mouse/keyboard periferiju i da radi to bi bilo perfektno ali ne nuzno. Primarno je kodi. Moje skromno znanje me dovelo ili do Amazon Fire TV ili na Nvidia Shield. Svaki savjet dobro dosao |
![]() |
![]() |
#2332 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
http://www.modmypi.com/raspberry-pi/...y-pi-3-model-b
![]() |
#2333 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Može jedno pomalo smješno pitanje.. Vi koji ste otvarali svoj M8S, kako ste to napravili? ![]() Treba li skinuti one 4 nogice pa su ispod vijci ili? Htio bih vidjeti sta je ispod haube, a ne bi htio nesto potrgati.. ![]() |
![]() |
![]() |
#2334 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Da, makneš te nogice, ispod imaš 4 šerafa. Kad ih odšerafiš malo sa bočne strane stisni kutiju jel ima zubce iznutra i to je to. |
![]() |
![]() |
#2335 | |
aka Edo, aka Syncros
|
Citiraj:
![]() Daj generalno samo, ječ ga misliš spajat na telku samo ili imaš receiver sa surroundom? Jel te zanima streamanje sa neta ili samo lokalni sadržaj? |
|
![]() |
![]() |
#2336 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Ako ti ne treba optical audio out, onda je Raspberry Pi najbolji izbor. Ako ti treba Optika, imaš rješenje, ali je malo skuplje, i ulaziš u rang da ti se ispati kineski android https://www.hifiberry.com/product/hi...y-digi-bundle/ Ali ako možeš spojiti R-Pi -> HDMI -> pojačalo -> HDMI -> TV to je najbolje rješenje. Naravno, na R-Pi staviš Openelec. |
|
![]() |
![]() |
#2337 | |
aka Edo, aka Syncros
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |