|
![]() |
#452 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Totalna glupost od teksta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#464 |
Premium
|
ako si je curry u zadnjoj sekundi prvog poluvremena shebo koljeno, GSW je lagano pred ispadanjem ![]() vise od svega bi me razveselilo da Duncan jos jednom digne kantu ![]() evo HD stream http://ducking.xyz/quack/ Zadnje izmijenjeno od: adaksinjo. 24.04.2016. u 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Registered User
|
Ne vjerujem da je toliko tesko, ali mozda ga ne bu do kraja ove tekme. Sto je ok, ionako je zaqrac danas, 5TO u 18min na parketu. Evo 8-1 na pocetku drugog poluvremena bez njega.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ma da, napravia covjek uslugu ekipi...thompson i green prodisali u drugom i utakmica je vec lagano rjesena.
![]() |
#467 |
Registered User
|
A houston se totalno raspao i poceo napucavati trice... Howard 6/6 u prvom poluvremenu, u drugom nije nijedan sut uputio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Agent 0
|
Ja sam jučer pogledao sve 4 tekme Detroita i Clevlanda, i zaista ovo više nije klasična košarka nego šah. Koliko nadmudrivanja, užitak za gledati. Detroit je ispao, ali su pokazali da je Van Gundi napravio odličan posao i da u sljedećim godinama mogu biti samo bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Guest
|
spursi - cleveland finale |
![]() |
![]() |
#475 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nadam se da ne. Malo hejtam doduše. Citiraj:
![]() I Cavsi i Spursi budu do titule jedino ako bude GSW i dalje bez Currya. Večeras Spursi i Thunder. Bojim se da niš od Thundera, jedina šansa je da sudac odluči da se njihova serija igra na način da dobiva tko vodi nakon tri četvrtine ![]() Ali bit će dobra serija sigurno. Spursi navodno ispituju kako doći do KD-a. Do sada i nije playoff bio odveć uzbudljiv.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 30.04.2016. u 22:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
|
Ne pase mi Durant u Popovu filozofiju kosarke. On vodi ekipu u kojoj rijetko kad netko trpa kao jucer Aldridge, a Pop na to veli novinarima da je lopta dobro prolazila kroz obruc ![]() Svi igraci Spursa zabili kos, nadam se jos jednoj metli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Agent 0
|
Danas sam odigrao na sve igrače Atlante da će biti under margine koševa. ![]() ![]() 105:72 prognoza Da cujem vaše prognoze? Btw, SA-OKC mislim da će biti unutar 10 koševa ovaj put. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|