Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.04.2016., 21:09   #2341
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Dobio je sve reportove, od bota to chat reporta.

Niti s Carolinom kasnije mu nije loše išlo. Sumnjivo...

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2016., 22:23   #2342
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Mene danas nije islo s Thorom i Mitrom,2 partije,win i loose,bio sam ispod svog prosjeka definitivno,ali zato je Mitra pokupio Krakena Rekao sam da sam sinoc ispucao svoje bonuse..........
Staro 12.04.2016., 22:54   #2343
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor Smoki_Gs Pregled postova
Mene danas nije islo s Thorom i Mitrom,2 partije,win i loose,bio sam ispod svog prosjeka definitivno,ali zato je Mitra pokupio Krakena Rekao sam da sam sinoc ispucao svoje bonuse..........
Nije pomoglo niti to što sam ja bio na telefonu dok smo sva trojica bili usred capa protiv 3 DDa, 2 CA i Colorada iza njih.

Previše smo se oslonili na radar. Odnosno barem sam ja postao presiguran kad vozim CA i igram puno agresivnije radi toga. S druge strane, iako smo obojica pali u drugoj partiji - nisu uzeli cap, i mitra je rješio one DD-e na malo HPa koje smo ostavili iza sebe. Nema pusha dok ih pokriva BB koji samo čeka da bok okrenemo.

Stavit ću replay od partije sa Flayerom (Thronia) gdje sam pobrao preko 3 soma base XP-a. Shima, Kagero i Fubuki vs Tirpitz i Baltimore.

EDIT: Replay je gore:

http://wowreplays.com/Replay/3837-T_...Baltimore-Trap

- Moram pojest svoje riječi, CV je pomogao spotanjem jer je držao lovca iznad A tako da ih je to smelo. U svakom slučaju, tu sam dobro odigrao i nisam išao naprijed dok nisu pali njihovi BB-i oko i u capu. Tek onda smo Flayer i ja sjurili se u cap. Pao je Shima (djelom radi radara), Fubuki i Montana.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 12.04.2016. u 23:41.
Staro 13.04.2016., 11:03   #2344
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Ma super, sad su dosli na red cruiseri za sjebat. Zasto bi grindao 5th skill i cammo addon kad ce ih napravit beskorisnim.

Hoce ostavit Atagu isti gun camo penalty...ipak je to premium brod. Stoka debilna.
BB dobili brutalan overpen (osim kad mene gadjaju), DDi dobili prijetnju radara, sad je red za nerf cruisera... al to naravno nece utjecat na M.Citadelovica... gadljivo.
Tak je...iako čini mi se da će Bljeska kao premium dobiti taj dodatni penalty za invisifire....s tim da ja imam AFT pa neću tak jako patit...
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2016., 11:09   #2345
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Po nekim racunicama ekipa sa foruma, imacemo 200m window za invisi fire sa Atagom. A ako uzmemo u obzir da je invisifire sam po sebi vrlo situacionalan, mislim, koliko se puta dogodi da je BB/CA najistureniji brod, da plovi broadside tako da ne smanjuje range i da nema nikogka u blizini izmedju nas 2 da spota il neki DD unutar tog rangea.

Mozda samo lategame kad su DDi mrtvi il par salvi na startu ako DD nije isao na taj cap il otoci pomazu. Naravno, sve to je pizdarija jer MK ne pati od toga, puca sa druge strane planete
Al naravno, ja uzmem Zaoa i odma nerf, nakon sta su ga vec iznerfali u mp3, sad ode i ovo.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 13.04.2016. u 13:42.
BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2016., 11:25   #2346
Tvrdi
Sremium
Moj komp

ha čuj, kaj da ti kažem, meni danas ističe premium...
Staro 13.04.2016., 12:01   #2347
rock00
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2011
evo odigrao najbolju partiju s amagiem dosad.
5killova pao bi i 6,al falilo mi pola salve nakraju

http://s24.postimg.org/75xav2l2t/amagi.jpg

http://postimg.org/image/rsb7swa0n/
rock00 je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2016., 20:32   #2348
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Baš je danas Aerroon stavio Atago filmić.

Stavio sam si za na listu za pogledati poslije posla:
Filmic je
skoro milja kredita i 20k xp-a

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
@zgmmaxx - nedavno su dubloni bili na solidnom popustu na paypalu pa me Atago došao 50 kn manje. Pls stavi snimku meča u Atagu, kojeg spominješ. Jer ja imam iste skilove za kapetana kao ti a lagano se patim da napravim neki značajniji rezultat u tom brodu. Valjda sam previše igrao brodove tipa Hipper,Pepsi, Buddy, NO...
Nazalost obrisao sam repleyeve jer eto, mislio sam da ih ne mogu gledat kada napravim update i sada ih ne mogu vratit sa niti jednim softwareom
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2016., 20:34   #2349
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Zadnja vjest za invisible-fire je da je ono bilo samo za ruske DDove, navodno je lik zajebao prevod sa originala.
Al ne tjesi me to, ko zna sta ce idiotima past na pamet.

Staro 13.04.2016., 20:59   #2350
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Baš sam ga i ja pogledao. Zasluženo ima WR koji ima. Brutalno odigrano, a pogotovo mi se sviđa kako je lansirao torpeda na onaj ARP Myoko - lik je mogao ili popit ih ili ono što je napravio - pokazat bok za dozu AP granata.

Malo ga je i posralo s one 3 vatre na Carolini (nema 20% šansu za vatru jer mu je to Nagatov kapetan), i velikim djelom se mogao upustiti ponovno u duele s drugim CA radi heala. Da je tu bio Mogami, Myoko ili neki USN CA koji u startu ima manje HP-a mogao je uletit u možda dva duela i to bi bilo to. Ostatak partije šuljanje i na daljinu.

Staro 14.04.2016., 09:02   #2351
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Malo novosti za nadolazeći 0.5.5 krajem mjeseca:

https://www.reddit.com/r/WorldOfWars..._and_bad_news/

- teški nerf Kageru i Shimi, sada će ako sam dobro skužio maksimalni domet torpeda im biti 12km, Fubuki dobiva Ibukijeva nadograđena torpeda umjesto 15 km za 10km sa 20k dmg po torpedu, Shimi i Kageru povećan domet otkrivanja torpeda i smanjena im brzina uz sve ovo*
- HP kupola na DD i CA preko dva puta povećan
- T 8, 9 i 10 CV dobivaju Defensive Fire u trajanju od 2 min(!) kako bi se smanjio CV snipe**
- buff RU DD HE shellovima, veća šansa za vatru

* Koliko čitam, sada Fletcher postaje kralj svih DD-a, dok ameri imaju mogućnost slanja torpedo zidova. IJN DD će morati uć u domet radara za lansiranje.
** Već vidim kako Lexi zbog svog AA (najbolji od svih CV-a) sa Defensive Fire nema smisla uzimati ništa drugo nego full strike loadout. Biti će suza radi 1000lb bombi.

Sent using Tapatalk.

Staro 14.04.2016., 09:50   #2352
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Super. Sad u t9 i t10 neće više biti toliko tog odvratnog torpedo spama...kupole više nisu glass (dobro i za Hippera i ruske DD koje igram)....povećanje vatre za ruse odlično (ti brodovi su heavy nerfani prošli put)...Pa je li moguće da ću sad opet kupiti Udaloya i prvi put Roona (kad skupim love)
Staro 14.04.2016., 10:42   #2353
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Dakle kupuješ premium opet ako ovo zaživi?

Što se tiče Fubukija ja na to gledam kao buff jer sam jednom samo koristio 15km torpeda, 10km bolje leže uz 5.5 concealment. Sad će nadograđena imati i veći dmg i veću brzinu.

Ono što se isto može dogoditi je situacija kada je Minekaze izgubio 10km torpeda - porasao mu je dmg i općenito je brutalan DD. U svakom slucaju IJN DD će sad morati igrati agresivnije i bliže borbi - riskirati otkrivanje radarom. Da ne velim kako je Hydro skoro must have.

No možda je najbolja promjena DF na CVima. Lexi će bit skoro pa nemoguće snajpati sa Shokakuom jer DF najviše utječe na IJN avione dok su USN bombarderi "easy mode" radi toga što im je povećanje elipse zanemarivo veće pod DF. Spoji to s 1000lb bombama i imaš CV koji je samo takav farmer dmga. Već vidim kako ću sad morati aktivno braniti flotu sa Shokakuom ako je Lexi na drugoj strani jer snipe više neće biti metagame... Barem ne bi trebao.

Sent using Tapatalk.

Staro 14.04.2016., 10:46   #2354
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Dakle kupuješ premium opet ako ovo zaživi?

Što se tiče Fubukija ja na to gledam kao buff
Da. Kad sam govorio o torpedo spammu u t9 i t10 mislio sam na Kagera i Shimu. U svakom slučaju to bi bilo dobro da zaživi.
Staro 14.04.2016., 11:10   #2355
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

A jebote, oni idu iz krajnosti u krajnost. 2 minute def fire buff? 2 minute!!! Mislim, kao CA igrac primarno, super stvar, al za carriere...znaci cim neko opali skill, cijeli napad je propao (il ce barem imat ogromni spread bombi/torpeda) em ce izgubit aviona ohoho.

Shima wall of torps.... nije bas rijesen. Na long range se torpeda spreadaju i lakse je izbjec, naravno opet ima shanse da covjek nesto zakaci. Sad kad moraju pric blize, spread ce bit uzi a 3x5 torpeda je jos uvijek wall, sta ce bit jos teze za izbjec na short range.

Neznam, oni kao da ne igraju ovu igru. Samo izvuku neki buff/nerf gledajuc statse a gameplay zaboravi.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 14.04.2016. u 11:27.
Staro 14.04.2016., 11:19   #2356
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
A jebote, oni idu iz krajnosti u krajnost. 2 minute def fire buff? 2 minute!!! Mislim, kao CA igrac primarno, super stvar, al za carriere...znaci cim neka T8-10 krstarica opali skill, cijeli napad je propao (il cebarem imat ogromni spread bombi/torpeda) em ce izgubit aviona ohoho.

Shima wall of torps.... nije bas rijesen. Na long range se torpeda spreadaju i lakse je izbjec, naravno opet ima shanse da covjek nesto zakaci. Sad kad moraju pric blize, spread ce bit uzi a 3x5 torpeda je jos uvijek wall, sta ce bit jos teze za izbjec na short range.

Neznam, oni kao da ne igraju ovu igru. Samo izvuku neki buff/nerf gledajuc statse a gameplay zaboravi.
Da. Ta fora sa 15 torpeda koja se ispaljuje u šusu je komedija. Za bilo koji tier.
Staro 14.04.2016., 11:36   #2357
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

@ Blade: krivo si pročitao ili sam ja napisao ili nisi otvorio link - to je poseban DF samo za CVe u primarnoj funkciji sprječavanja CV snipea koji je na T9 legitimna taktika, na T8 i T10 nešto manje. Imaš 1 charge (6min cool down, 2 chargea i 4 min cd s premium consumable) i bonus odnosno multiplier je manji nego DF kod CA. CV snipe je rak rana viših tiera. Baci oko na Flamuov Hakuryu video koji je stavio jučer - 350k dmga samo zato jer je u startu snajpao drugog Hakuryua skupa s Lexijem i nesmetano rješavao ekipu. Upravo iz tog razloga je i uveden CV mirror MM koji se ponistava kada su u igri jako dobar vs jako loš CV igrač. Pogotovo na najvišim tierima gdje CV ima ogroman strike potencijal.

Sve u svemu - Shimina i Kagerina torpeda će imat manji domet, manju brzinu i veći radius otkrivanja. Ako žele super brza moraju prići na samu granicu otkrivanja što svi znamo što rezultira s čime. Vidjet ćemo...

Sent using Tapatalk.

Staro 14.04.2016., 12:21   #2358
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ma vidio sam poslije da je za CV, pa editirao, jeb ga, gledam jedan monitor a pisem na drugom i ne pazim. Al opet, 2 minute se avioni trebaju vrtit okolo ili samo baitas da baci buff i nakon 2 minute ga snipeas dok je cooldown u tjeku.

Za neki sistem snipe mehanike preventione neznam, flota bi trebala branit CVa, kao sta je i inace radila, al sad je gameplay da 99% ekipe ode farmat dmg a carrier neka se snalazi. Tu je mehanika igre problematicna.

Za DDe, opet, dodje na minimalni domet, posre spread od 15 komada i radi sta hoces, ako je netko sa radarom tu onda je rizik, ako nije, puno manji rizik. I evo dan danas vidjam ekipu u igri sta se cudi kako je jedna fighter grupa zbrisala sve njegove avione u jednom "prolazu", lik igra T9 CV i nezna za strife... fuck my life.
Drugi se kunu na cheat da kako netko vidi njegov DD u dimu....sta je to radar? Sad radi tih debila koji placu na forumu dobijamo ova polu-rjesenja.

Treba ljudima mozga ne da ih vode za ruku, koliko sam rundi vidio gdje CV ne scouta nista avionima i ako slucajno naidje na DDa, koji ima izgasen AA, on produzi dalje dok ekipa pokusava ubit dda tih par sec. Pa jebote, jel treba ljudima to nacrtat?
Stoj tu i nabi waypointe grupi aviona dok ti pola tima gadja tog DDa, a ne, fuck you all, idem na rearm.

Kad gledas sve skupa, oni krpaju "rupe" i sa time naprave nove rupe. Kad su nerfali CVeve, DDi su vladali high tier borbama, 4-5 shimi sa svake strane nije bilo neuobicajno, svi su to rekli na forumu, ovi ignorirali, kao i sve smisleno sta ljudi kazu.

Staro 14.04.2016., 12:34   #2359
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Koliko sam ja informiran, limitiranje DDa isto nije isključena opcija. Ali navodno to čuvaju za kraj ako ovo ne pomogne.

Što se tiče CV def. AA to je super stvar i must have. Jer ako ne igram sa Smokijem koji vozi Baltija ne mogu se sam obraniti od snajpa efikasno kao što mogu sa Shokakuom. Moram igrat AS loadout onda i manje pomažem floti. Računati na nekoga sa CA koji će ti možda pružati AA support je lutrija blago rečeno, a sve ispod T8 CA i to samo ako je T8 CA full AA spec, imaš koristi odnosno može zaustaviti snipe na T9. 2 min trajanje je tu upravo iz razloga da ti da vremena da stigneš obnovit lovce koje si možda izgubio malo prije ili ih vratit do CVa. Ja znam da ću koristiti premium za 4 min cool down i dva chargea. A tako i većina ekipe koja zna što radi. 2 min trajanja je pre dugo za bait. A 4 min dovoljno do drugog snajpa.

Uz navedeno imam manual AA na Taihu koji može skinuti skoro cijelu američku DB eskadrilu sam po sebi prije nego izbace 1000lb bombe. Pogledaj neke od Aerroonovih CV YT videa - kao jedan od najboljih CV igrača smatra snipe "dick move" jer se od T9 na dalje sve svodi na to - ako igraš solo zna bit jako demoralizirajuće da se tako izrazim. Ovako će CV moć posvetit svoju pažnju floti i više se nadmudrivati s drugim CVom nego bit u strahu od snajpa cijelo vrijeme.

Sent using Tapatalk.

EDIT: Postoji šansa krivog prijevoda i možda sam ja krivo shvatio što je pisac htio reći - izgleda da 20km torpeda ostaju ali smanjuje im se brzina i povećava radius otkrivanja. Zao/Ibuki torpeda su možda zapravo 3. opcija...

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 14.04.2016. u 13:17.
Staro 14.04.2016., 13:35   #2360
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ja na snipe ne gledam kao dick move.
Jel ovaj iz carriera gleda jel u kurcu kad bacis manual drop tik do mete da lik pobere 4-5-6 torpeda? Isto i za DD/CA/BB, ubi sta prije mozes bilo kako.

Shema je mentalitet CV vozaca, stoj iza i farmaj dmg sa "puno" manje rizika. Nisu na 10-15km pa da pucaju, ne decloakaju se pucanjem, i u 90% slucajeva nadzive cijeli tim. Sad sa antisnipe sistemom, CV mozda nece ic na drugi CV nego ce oba 2 faramt dmg na drugim brodovima.

To je ono sta govorim, gameplay mehanika je ljude stjerala u kut. Napravi dmg za xp i lovu, sta vise dmga to vise xp-a i love. Snipe drugog carriera znaci zracnu premoc i puno lakse igranje.
Flote ne brane svoj carrier jer to ne daje pare (barem nije prije, sad avioni daju xp al sitno), drugo je ako netko igra division il teamplay gdje netko koordinira nesto, al overall je sistem pogresan.

Isto kao i ideja da bi CA trebao lovit DDove, sta im je i uloga supporta. Al ingame te DD spota, ako ne poberes salvu torpeda za koju neznas da dolaze, onda te snipa svaki BB sa druge strane. U high tier, nema anglinga, rng provuce shell i eto citadela-2-3 i adio.

Frustrirajuce do daske, gameplay mehanika iz WoT ne radi bas u WoWs i to se vidi iz prilozenog.

Staro 14.04.2016., 13:49   #2361
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

S obzirom da ne igraš CVe, nemaš dojam iz prve ruke kako neke stvari stoje. Većina brodova ima šansu za izbjeći ili minimizirati broj pobranih torpeda. CV od T8 na gore ima radijus skretanja veći od BBa - preko 1000m. Kad te drugi CV uhvati nespremnog to je game over. S druge strane, gubitak svog CVa je vrlo često ali ne uvijek win za tim s CVom. Iako sam vidio CV igrače koji ne znaju kaj bi sa sobom nakon snajpanja ali to je iznimka.

CV su najteže klasa za igrati. Doslovno možeš biti iscrpljen nakon cjelovečernjih CV partija jer je koncentracija na 200%. Moraš biti svugdje na mapi, stalno pratiti što se događa i još k tome voziti svoj CV iza svoje flote. Komentar da je CV u prednosti jer samo stoji straga i dila štetu je nemoj se ljutiti smiješan. Kao CV igraš igru šaha protiv drugog CVa i uz to pokrivaš ili pomažeš svom timu. Ako ti je tim "potato" i provuče ti se DD do tebe si u govnima. Ako završiš u višim tierima ne možeš puno nego ganjat njihove DDe radi buffanog AA. Uz sve to stalno bit na oprezu od snipea.

Pravilno ručno bacanje torpeda je umjetnost i skill. Koliko god se na primajućoj strani činilo jednostavno. A XP za skidanje aviona je dobro buffan - samo za CA. Skini 30 po partiji pa mi reci kakav ti je XP.

Sent using Tapatalk.

Staro 14.04.2016., 14:17   #2362
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Igrao sam CVove, ne svidja mi se sistem, radije se napucavam sa brodovima na manjem rangeu.

Glede izbjegavanja torpeda, kazes da kad te CV uhvati nespremnog, game over? Zar nije isto za druge brodove? Sta je manji brod, to je okretljiviji naravno. BBovi su socna meta za svakoga, al i pored toga sta se torpeda vide sa 2km a avioni sa 8km+, uvijek je netko nespreman jer ne gleda mapu il igra tunnel vision pa ne pazi.

Znaci po tebi CV nije u prednosti sta osim dealanja dmga, ne treba se anglat, izmicat salvama shelova i torpeda kao DDovi i cruiseri?
Ako nije u prednosti, onda mi pokazi par replaya gdje se sa carrierom ispod 15km od neprijatelja, necloakan, pod vatrom i pokusavas ih pobit. RTS managment squadrona na stranu. Naravno da ces dize zivit ako nisi na prvoj liniji vatre.

Glede manual dropa, to je umjetnost i skill. A citadele nisu? Gadjat nekoga na 10-15km, 20km za BBove, pogodit srediste broda i to waterline? Il predvidit skretanje pa gadjat iznad il ispod putanje broda, da, to nije nikakav skill, slazem se. Sve je RNG.

Glede buffanja xpa za avione, skini ti 30 aviona i ne napravi nista dmga na drugim brodovima pa mi pokazi xp. Imao sam po 25+ skinutih sa Ibukijem, al je xp zbrojen sa dmgom overall.

Evo ti pitanje, znas koje se tenkove najvise mrzi u WoTu? Artiljeriju. Znas li zasto?
Zato sta stoje na rubu mape il u nekom grmu il iza nekog objekta i gadjaju sve na mapi sta vide, masivan dmg a nerijetko i oneshotanje drugih tenkova. Ako se tko ne probije do njih i spota ih, obicno nadzive cijele svoje timove.

Gameplay vrlo slican carrierima, osim RTS djela naravno. Cinjenica je da duze zivi brod na kojeg se ne puca jer ga ne vide nego brod na koji se puca jer ga vide.

Staro 14.04.2016., 14:32   #2363
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Kad igraš CV najdirektnije utječeš na partiju odnosno svoj tim. A protiv aviona postoji lijek - USN ili bilo koji T10 CA složen za AA = zona bez letenja.

Ciljanje citadela i anglanje je jedno. Kontrola do 8 eskadrila, ručno bacanje / strafe, borba s drugim CVom, pažnja gdje na mapi treba reagirati na vrijeme i uz sve to vožnja vlastitog broda je nešto sasvim drugo od artiljerije u WOT i ostalih klasa u WOWS. Zato i je samo 11% igrača WOWSa ikad i provozalo CV.

Sent using Tapatalk.

Staro 14.04.2016., 15:29   #2364
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Gle, nigdje nisam rekao da je CV koordinacija squadrona laka. To je zamorno i zivi RTS, al ima benefit da nisi na prvoj crti fronte.
To je cinjenica. I radi toga CV ima veci survival rate od drugih klasa.

Najveca prijetnja u early game CVu je drugi CV. Ako se koji DD provukao il je endgame pa je flank pao (il su nesposobni idioti na flanku), jebat ga, to je takva igra.

Problem snipea je to sta CV ima najveci potencijalni dmg. Normalno je da svak gadja svoju najvecu prijetnju, tako da CV snipa CV.

Top lista prvih 10 po dmgu su 9 carriera i jedan sretni Yamato. Top lista 10 najvecih averega dmga su 9 carriera i na zadnjem mjestu Yamato.

Survival statsi su komedija:
US server:
Midway - 77.80% survival
Hakuryu - 75.10% survival

Yama i montana - 53-57% survival
Zao i DM - 49-52%
Shima i gearing - 43-44%

EU server:
Midway - 81,8% survival
Haku - 82% survival

Yama i Montana - 53-57%
Zao i DM - 46-56%
Shima i Gearing - 46-48%

Znaci, carrieri imaju 20-40% veci survival od drugih T10 brodova. Sad kad to stavis u usporedbu da najduze zive i najvise dmga rade, sad dobijaju i defensive buff, sta ce eliminirat snipeove (barem djelom) tako da ce im statsi jos ic gore jer nece gubit vrijeme na snipe nego na druge brodove. Tako to ide

Staro 14.04.2016., 15:47   #2365
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Svaka klasa se drugačije igra, ima drukčiji dmg potencijal i drugu funkciju. Najočitije razlike su u capanju baza. CV ne može obnašati tu funkciju dok je DDu to primarni zadatak. Uz to ide i očekivani dmg i survival rate.

Isto kao što se ne može usporedivati njihov avg dmg koji u pravilu ide CV>BB>CA>DD ne može se niti uspoređivati njihov survival rate jer je DD puno više izložen opasnosti i na prvoj liniji fronte. Zato i jesu toliko zabavni za igrati.

Poanta davanja DF CVima nije sa im se poveća survival rate već da se smanji ROFL stomp koji nastaje kad jedan sposoban CV na početku partije eliminira drugi. Dokaz Flamu i zadnji 350k dmg Hakuryu video.

S druge strane, kao CV igrač najviše utječeš na partiju. Drugi tim ima 3 Shime? Fokus na njih prije svega. BB maltretira ekipu na jednom krilu - strike na njega. Gubite na bodove - završi low HP mete. Itd... Ako ti loše ide u igri počni CV igrat jer direktno utječeš na partiju ako znaš mehaniku igre i znaš se prilagoditi situaciji. Dokaz tome je što svi dobri CV igrači imaju preko 60% WR. Meni je trenutno na 61% isključivo radi CVa.

Sent using Tapatalk.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 14.04.2016. u 16:13.
Staro 14.04.2016., 16:25   #2366
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Kako god, mene kod ove arkadice najviše smeta što skill igrača u većini slučajeva ne igra neku veliku ulogu u smislu pobjede ili outcoma..RNG ima veliku ulogu..u svim drugim igrama koje igram skill znači puno....kak i treba...pa ti lijepo nauči igrati. Ovako i nema nekog motiva, sve se svodi na farmanje DMGa, lucky citadele i frustraciju jel lik do tebe igra kao totalni idiot ili ga boli briga..ili pak otišao srat pred meč a stisnuo je play itd...
Kod WOTa mi je išla na k artiljerija, golden ammo, i još puno toga....WT ground forces s tenkovima koje arkadni avioni roknu jednim kamikaza napadom a bez nekog penaltya (a ti si se trudio cijelu partiju taktički odigrat s tenkom) i onda WOWs sa svojim nebuloznim heavz nerf buff sranjima, masivnim RNGom i premium mužnjom na svemu i svačemu....I onda još kad mi počnu prodavat one history članke..kao povijest im je bitna..samo čega?
Jebote, odigram partiju s 6 killova ili samo jednim, u oba slučaja imam osjećaj da je outcome isti bez obzira na mene...jer se skupila hrpa random idiota u mojoj ekipi ili je RNG poludio...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 14.04.2016. u 16:31.
Staro 14.04.2016., 16:30   #2367
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Stvar je u tome da CV radi dmg dok je ziv (ima aviona), a rizik mu je najmanji jer stoji iza (ako nema snipea).
Na stranu micromanaging runde, ovaj buff im samo omogucuje da i dalje budu teror neba sa puno manje opasnosti od snipea.

@gnujko

Najveci zajeb je sta su WoT mehaniku prebacili u WoWs. Tamo imas malu disperziju jer su borbe na malim dometima, pa ako ti shell ode 30cm na stranu i pogodis dio armora pod krivim kutom il ne pogodis weakpoint, jebat ga, dogodi se. Ovdje pucas na 10-15-20km i disperzije su brutalne, tj, kako te RNG pocasti. Mozes nanisanit ko sami Bog, RNG odluci da sve promasi il overpena i eto ti tvoj Yamato. Case in point kad me sasuo yamato full broadside sa 9km i napravio mi je 5k dmga. Ja njemu torpeda sa garant dmgom. RNG je RNG.

Jos je veca glupost kako su streameri govorili da je prebacivanje WoWsa u competitive borbe kao WoT APSOLUTNA GLUPOST, prevelik RNG jer je noob sa lucky jednom salvom citadela lika koji ga je pogodio gdje treba 5 puta al RNG kaze "NJET CITADELA, NJET". Sad pjevaju kako je competitive "way to go", ocito WG zna kako im promjenit misljenje.

Igrao sam WoT par tisuca rundi prije wipea, pa par tisuca nakon wipea, unlockao sta me zanimalo, al buff/nerf se radi po whinanjima po forumu a ne po logici. Dobar tenk se unisti, uvede se novi koji je OP, pa onda i on postane average i sve tako. Kako su rjesili problem sa 3-4-5 artiljerija sa svake strane, dali t10 artiljeriju i gold ammo.

Kao i u WoWsu, kao da places da nije u redu kad netko citadela tebe, al je sasvim u redu kad ti citadelas nekoga drugoga. Ma logika...

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 14.04.2016. u 16:42.
Staro 14.04.2016., 16:35   #2368
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Stvar je u tome da CV radi dmg dok je ziv (ima aviona), a rizik mu je najmanji jer stoji iza (ako nema snipea).
Na stranu micromanaging runde, ovaj buff im samo omogucuje da i dalje budu teror neba sa puno manje opasnosti od snipea.
Čaša je ili polu puna ili polu prazna, huh?

Dok su god oba CVa u partiji teror je manji. Ili barem šansa za teror. Neki čak nagađaju da je ovo buff AS loadoutu radi toga što CV ne mora pokrivati samog sebe.

Sent using Tapatalk.

Staro 14.04.2016., 16:35   #2369
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Činjenica je da bi rađe u svom timu imao high skill CV igrača nego high skill CA,DD ili BB igrača...
Staro 14.04.2016., 22:59   #2370
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Promjene iz 0.5.5 PT:

https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...rom_0542_live/

Par izuzetaka:

- Pensa dobija neki buff na oklop lol
- Indianapolis CA premium preload vjerojatno znači ono što znači
- The AA consumable carriers get only increases the AA power by 75% for IJN carriers, and 25% for USN carriers, as opposed to the 200-300% increase cruisers get.
- Engine repair time has been reduced to 60 seconds
- Rudder repair time has been reduced to 40 seconds
- New Death animations which change depending on if you died from: fire, shelling, torpedoes, detonation, or if you've sunk while beached
- Firing detection penalty of: Storojevoy, Derzky, Izyaslav has been reduced by 1km, 3km torpedo's range increased by 1km
- Kirov has an additional superstructure hitbox
- Ishizuchi's shot delay has been reduced to 25 seconds (was 30) ... kao Tirpitz valjda
- US 8in55 Mark 14 Model 1 artillery's armor model is changed, probably buffs ... topovi na Pensa/NO buff??!

itd...

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno