|
![]() |
#8102 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Završija san Black Sails S03.
Po meni jedna od najboljih serija koja se prikazuje u posljednje vrijeme, zadnja epizoda druge sezone je jedna od jačih epizoda ikad snimljena, a zadnja epizoda ove treće sezone je po meni to nadmašila. Odlične scene borbi, napetost, dijalozi, obrati, ma sve, odlična serija, ne da preporučujem nego je odmah krenite gledat ako do sada već niste.
![]() |
#8104 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Krenula i s04 Banshee
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#8105 |
Guest
|
Krenula i to vrhunski! |
![]() |
![]() |
#8106 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
uz daredevila (stao na 7.ep druge sezone), expanse (pogledao prvu epizodu i dobra je) te black sailsa (tek trebam počet gledat), jel ima preporuka još koje dobre/vrhunske serije? edit: trebao bi banshee počet gledat.. a i pogledat zadnju sezona justifieda (inače moja preporuka svima koji nisu gledali) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8108 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
S druge strane, Banshee i Black Sails mi nikako nisu legli. Posljednje što mi se svidjelo su posljednje epizode 2. sezone http://www.imdb.com/title/tt2930604/?ref_=fn_al_tt_1 i posljednja epizoda 6. sezone http://www.imdb.com/title/tt1586680/?ref_=nv_sr_1 koja kvalitetom nadmašuje mnoge filmove. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8109 |
Guest
|
"Vratice se rode" ima kraj napravljen na brzinu, a razlog je, ako se dobro sjećam, smrt glumca koji glumi negativcan(onog bossa koji se javlja preko laptopa na kraju). Inače dobra serija, al onaj kreten koji šamara ženu mi išao na jetra, al valjda je to i cilj, osvrt na nasilje nad ženama na balkanu. |
![]() |
![]() |
#8110 |
Premium
|
Daredevil S02 za mene razočaranje, priča je loša i akcijskih scena ko da gledam Mortal Kombat ![]() (Bad acting- fighting- more fighting- more fighting- bad acting- pathetic over- done emotional characters- more fighting- more fighting..........switch off.) Moglo je to bolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8112 |
Torrent freek
|
Odlična 4. sezona House of Cards,
![]() |
#8115 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8116 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
U nedostatku kvalitetnih serija, odlučio počet gledat House Of Cards. Pogledo prve 2 epizode iz S01 i mogu reći da mi se jako sviđa serija te ću je pogledati do kraja ![]() Sent from my SM-G900F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8117 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dobro jutro druze brko ![]() Ako nisi, kreni i sa Black Sailsom. Nije iste sekunde zanimljiva kao HoC, ali je serija cudo, kao i rasplet kasnije.
![]() |
#8119 |
Torrent freek
|
![]() |
#8123 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8126 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
meni je isto super, taman zavrsila 1. sezona, uz njih bi dodao better call Saul, 2. sezona, vrh serija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8127 |
Banned
Datum registracije: Apr 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8128 |
Banned
Datum registracije: Apr 2016
|
Dojmovi, komentari, preporuke serija
Preporucujem seriju The man in the high castle. zasad ima samo jedna sezona (10 epizoda) ali najavili su jos serija je alternativna povijest u kojoj su nacisti osvojili drugi svjetski rat radnja je u 1960 u americi koja je podijeljena na dva dijela: japanski i njemacki dio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|