|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() neznam kak da točno opišem ovaj problem ali probal bum nekak .... fucking mobitel se neče praf puniti ! danas sam odnesl punjač u VIP jer se opče nije štel puniti kad sam ga prikopčal .. i oni su mi dali svojega dok moj ne dojde sa servisa ... ali kad prikopčam njihovog onda mi počne puniti i nakon nekog vremena ( 2-3 minute ) stane i moram onda žicu od punjača metati u različite položaje dok opet ne počne puniti ... a isto to mi se je događalo i sa prijašnjim punjačem ... kaj sam moral uvek nekak posebno nameštati žicu i mobitel da se počne puniti( dok nije danas jednostavno odbil na bilo koji način puniti ) .... WTF ?????? konektori na mobu su ok i sve je čvrsto uključeno .... tak da neznam stvarno koji je to vrag .... pa nebum valjda moral celi dan provesti drzechi mobitel u zraku s jednom rukom a s drugom rukom žicu kaj bi se on punil !!!! HEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPP !!!!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
na dlaku isti prblem sam imao sa 2 SonyEricssona, T200 i T610! I dvojica mojih kolega imaju T630 i isti problem punjenja! nemaš izolirani problem bez brige! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Magister Mundi sum!
|
hmmm .. istina .. našel sam sad i na netu o tome http://www.mobiledia.com/forum/topic22041.html bash bum probal to napraviti kaj su na kraju rekli
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
To im je mana i moj t610 boluje od istog problema, ja mrdnem konektor punjača tamo-vamo i on puni a ja ga ne diram do jutra da nebi slučajno presto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
i meni je bilo isto al sam sredio to ![]() meni se cak i palio i gasio...sam od sebe...uglavnom ocistite konektore znaju biti jakooo zmazani te izvadite bateriju i vratite ju nazad...meni je nakon milj pokusaja uspijelo i evo nakon te avanture nikad vise problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
s čim da počistim konektore .. ovaj tam spominje nekakav alkohol ... neznam kakav ... onaj drugi to dela s gumicom .. ali necu rastavljati mob kaj bi mogel to s gumicom delati .. ima jos garanciju
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Ista pojava i na mom T610 - sva sreca da mi je to sekundarni mobitel inace bi popizdio da mi bude na punjacu citavu noc i onda mi ujutro bude baterija prazna zato sto nista nije punio..
![]() |
#10 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() nego ovaj: uzmes iglu...ili ak imas tanki sarafciger, noz...nesto sto je tanko...a i sam znas kolko je konektor...i to je to time pocistis... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() da imam love istog trena bi si kupil novi mob .. nemrem ovo više trpet ..... mislim da me Sony Ericsson nebu više tak brzo videl ..... ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
nemojte mislit da su problemi s punjenjem vezani samo uz sony-ericsson. motorola ima iste takve probleme. moj prošli v300 i sadašnji v547, od frenda i njegovog buraza dvije v525 imaju same problem. i točka na i: odlazim u ram3 (motorolin servis) i frajer u redu ispred mene govori kak mu neće punit. dođem ja na red i velim kak se takođe neće punit i još pitam pa kaj je to normalno za motorolu? ma ne, al dogodi se tu i tamo veli serviser. ostavim ja mobajl i taman prije nego što ću izać, čujem tipa koji je bio iza mene u redu; neće da puni...
![]() |
#13 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
spojin punjac i on meni unable to charge i onda moran 15 puta ukopcavat i iskopcavat ne bi li ga nagovorija da pocne mamicu mu njegovu
![]() |
![]() |
#14 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
al to je fascinantno da telefon ima u softwareu obavijest "ne mogu puniti" kad je uštekan punjač. dakle motorola je svjesna svojih problema pa je to ubacila u software. nisam čuo da ni jedan drugi telefon ima takvu obavijest. il puni il ne puni. end.
![]() |
#15 |
the luda ribetna
|
uf neda mi se otvarat to malo sranje ![]() nek ga neko otvori ko zna o elektronici nes...i nek pogleda zas nece punit...nek obrati pozornost na kondice...sacam da su to svi radeni po standardu iz engleske 240 ili nejamcke 230...pa si birijem da hep neda dovoljno...i evo ti ga(jer ak ste skuzili punjac nema trafic u sebi nek je drugacije to izvedeno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Zahebite te sve mobitele sa kamerama, mp3-ima i koje kakvim điđama, neću više nikad kupit mobitel, sad imam sonyericsson t610, sa svim sam zadovoljan samo me to punjenje nekad zeza al ne u toj mjeri kao ostale, kupit ću si ppc, mobiteli su postali sakati uređaji, telefoni u koje su nabacane gluposti za zabavu.... sve mi to djeluje nekako ograničeno i jadno,ne volim kad svjetluca i kad mobitel ima neki "voodoo" izgled, imam jednu startac motorolu, mobitel je star oko 7-8 godina, to je pravi mobitel, dan danas radi kao i prvi dan, baterija je treća mislim, kad poludim i razbijem ovog t610 kupit ću si novu bateriju za motorolu i svi sretni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Sony Ericsson mobiteli vecinom imaju iste punjace.... Ja sam imao takav problem sa T65. Otvorio sam ga i gurnuo one konektore prema vani, tu se gubio kontakt. Jer kad god se spoji punjac oni trpe pritisak i malo pomalo ulaze unutra..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|