Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.03.2016., 12:19   #991
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Jes jos sto pogledao?
Ne znam što nisam pogledao
Pogledao sam samo 2 filma u potpunosti, The Shawshank Redemption (nisam imao namjeru, uključio sam ga "samo na 10ak minuta" kao i druge, ali eto... pogledao sam ga po x-ti put cijelog ) i Star Trek Into Darkness (da pogledam neki film sa dobrim efektima). A od ostalog sam prošao valjda sve žanrove, ali po 5-10 minuta. Nisam ni sa jednim za sad ostao razočaran.

Ma sve je prva liga, i ovo je uvjerljivo najtiši projektor kojeg sam ikad čuo. Jest da sam ih čuo samo nekolicinu ali razlika je ogromna.

Citiraj:
Ja napravio jos jedan plakat/akusticnu plocu

Razmisljam se premjestiti projektor blize, sad je na 16.5' od platna, mozda ga prebacim 3' blize,
Dobio bi na svjetlini, samo bojim se da bi ga vise cuo iznad glave, sad je dosta povucen iza glave
Ne znam za tebe, ali bi radije da ne čujem projektor u tihim scenama, nego da mi je slika nešto svijetlija. Vidi što je tebi veći plus, odnosno minus.

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 30.03.2016. u 10:44.
Igorr je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2016., 16:24   #992
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Kupi si Tomorrowland, to je ono referentni bluray novi po pitanju kvalitete slike i zvuka. Barem su ga tako smjestili na AVS forumu gdje testiraju bluray izdanja.

ma ne fali meni svjetline, nego mi je projektor zaista daleko od platna, i sad me interesira da li se dobije sto na kontrastu/ostrini,generalno slici ako je blize platnu.
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2016., 10:46   #993
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
Kupi si Tomorrowland, to je ono referentni bluray novi po pitanju kvalitete slike i zvuka. Barem su ga tako smjestili na AVS forumu gdje testiraju bluray izdanja.
E vidiš nije mi ni pao na pamet (iz očitih razloga ), ali da... ostao mi je u sjećanju da je imao odličnu sliku i zvuk. Isprobam ga

Citiraj:
ma ne fali meni svjetline, nego mi je projektor zaista daleko od platna, i sad me interesira da li se dobije sto na kontrastu/ostrini,generalno slici ako je blize platnu.
E to ti nemam pojma, ali najbolje ti je pogirat se i vidjeti da li vidiš neku razliku i da li je vrijedno pomicanja. Nema smisla naklapati na slijepo
Staro 30.03.2016., 17:51   #994
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

da, tomorrowland je meni ok film, bas nobrainer, sa vrhunskim AV produkcijom.

u biti, evo ti pa uzivaj
http://www.avsforum.com/forum/150-bl...15-2015-a.html

a vidjeti cu ako mi se bude dalo skidati projektor, i sarafiti nosac na drugo mjesto.
Sve se mislim naruciti novu lampu pa onda odradim odjednom obadvoje.
Staro 30.03.2016., 21:38   #995
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
Oho, zahvaljujem
Staro 31.03.2016., 12:00   #996
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:

Možda je referentni materijal za demo ali je film ono, za nedjelju kad si pun ćevapa i pive pa nema veze ako zaspeš

Na oštrini/kontrastu nećeš dobiti ništa primicanjem projektora, samo svjetlinu.
Oštrina/kontrast ti pretežno ovisi o samoj leći i materijalu platna.
9800pro je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2016., 19:14   #997
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Svatko ima svoj dojam o filmu, a ja sam ga preporucio kao referencu za sliku i zvuk, a ne kakav dojam ostavlja na cijenjenu forumsku akademiju filmske kritike.
Medjuostalim lista koju sam stavio tome i sluzi, av kvaliteta bluray izdanja.
Staro 04.04.2016., 17:46   #998
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Približava mi se vrijeme da kupim zadnja 2 zvučnika za 7.1
Ima li netko nekih preporuka a da ne moram prodati bubreg za njih (do max 1500kn za par)?

Uvjeti su -
1. da imaju zidni nosač i zglob na dotičnom, koji im omogućuje postavljanje na zid na ovaj način - http://postimg.org/image/h5x0mgdp5/
2. da su što manje veličine (uz zadržavanje pristojnog zvuka) jer ne želim da se svako malo netko zakači na njih u prolazu.

Pošto su to samo efekt zvučnici, nekako mi nema smisla da ih previše platim... ali možda sam u krivu iz nekih razloga pa me slobodno ispravite.

Meni su trenutno na prvom mjestu focal little bird - http://www.focal.com/en/bird-51/238-...054690307.html. Da li ih je netko možda imao prilike poslušati/vidjeti u živo?
Staro 04.04.2016., 18:05   #999
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ta montaza tu uopce nije dobra za 7.1

bolje bi ti bilo da samo ove bocne stavis u taj kut , jer neces dobit nista drugacije.

Staro 04.04.2016., 18:09   #1000
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
ta montaza tu uopce nije dobra za 7.1

bolje bi ti bilo da samo ove bocne stavis u taj kut , jer neces dobit nista drugacije.
Ok, thanks na mišljenju ali zanemari trenutno to gdje su zvučnici jer to sad nemam namjeru mjenjati

A i na netu sam naišao na oprečna mišljenja, tako da ću čuti na svoje uši jesam li napravio zajeb ili ne
Staro 04.04.2016., 18:28   #1001
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

nema oprecna ili ne, zna se kako se moraju pravilo staviti, a ovo sve drugo su neke kombinacije i ljudi montiraju zvucnike svakako, ali to ne znaci da je dobro.

ako ih stavis tako kako su na slici, 7.1 uopce nema efekta, bolji surround ces dobiti da stavis 5.1, ali surrounde onda stavi tako dijagonalno u kut iza sebe.
Staro 04.04.2016., 18:37   #1002
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
nema oprecna ili ne, zna se kako se moraju pravilo staviti, a ovo sve drugo su neke kombinacije i ljudi montiraju zvucnike svakako, ali to ne znaci da je dobro.

ako ih stavis tako kako su na slici, 7.1 uopce nema efekta, bolji surround ces dobiti da stavis 5.1, ali surrounde onda stavi tako dijagonalno u kut iza sebe.
Nigdje u uputstvima za postavljanje zvučnika nećeš vidjeti da crtaju zvučnike obješene na strop, zar ne?
A koliko sam vidio upravo tako si ih ti sebi postavio, kao i dosta drugih ljudi
Postavljamo si zvučnike kako možemo u nekoj prostoriji, da imam dedicated prostoriju i da ih mogu postaviti idealno - ja bi ih postavio, ali to nije slučaj.

Moja logika je bila iduća - ovaj nacrt što prikazuje pravi način postavljanja, daje kut koji je potrebno ispoštovati za stražnje zvučnike u 7.1. I uglavnom napišu kolika je idealna udaljenost za te zvučnike.
Kako mi prostor i njegova upotreba nisu dali (meni prihvatljivih) drugih mogućnosti - odlučio sam ispoštovati kut ali staviti zvučnike nešto dalje od idealne udaljenosti.
Ali pri tome će lijepo receiver pri kalibraciji zvučnika pojačati/"ubrzati" te zvučnike tako da zvuče kao da su na udaljenosti na kojoj trebaju biti.
Visoki tonovi su usmjereni, za razliku od niskih tonova. Zato je kod njih puno bitniji kut postavljanja, nego mala odstupanja od idealne udaljenosti (pogotovo ako se to korigira sa postavkama).

Ne kažem da će biti idealno, ali zašto ti smatraš da neće biti dovoljno dobro?

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 04.04.2016. u 18:44.
Staro 04.04.2016., 18:55   #1003
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

tocno.

samo ti kazem da ti je besmisleno davati novce na dodatni par zvucnika jer s tim polozajem apsolutno nista nece napraviti po pitanju zvucne slike i surrounda.

da, ja sam svoje postavio na strop, surroundi inace "bi trebali" biti 2-3 feeta (60-90cm) vislje u odnosu na prednje, usmjereni su tocno prema slusatelju. Posto mi je strop relativno nizak (2.3m), nosaci spuste zvucnik nekih 40cm dolje, (visokotonac je na nekih 1,95m prednji su floorstanderi i visokotonci su 95cm visine, razlika u visini je skoro pa idelanih 100cm. (3ft=90cm)

Imao sam i prije u stanu surround, i nikad vise ne bih stavio zvucnike da su mi blizo glave, NIKAD. Gledam kako ljudi zakelje zviucnik na zid tocno iza glave, a kauc odmah do zida.

Ja imam namjeru staviti dodatna dva za 7.1, ali imam uvjete da si postavim savrseno tako rec. Sadasnje surrounde cu povuci naprijed, a dodatna dva onda iza skor iza kauca. Ko na slici sto sam stavio maloprije. Da li cu dobiti neki napredak u zvuku - vjerojatno ne, ali me kosta sicu tako da stavit, jer ionako mislim projektor malo pomaknuti.

Samo ti zelim ustediti novac, nista drugo. ja sam odusevljen kvalitetom surrounda, ono bas je nenapadan, neprimjetan, i onda me samo scima u nekim scenama pomislim da mi nesto u kuci lupa ili tako nesto, jer nemos odrediti iz kojeg zvucnika dolazi zvuk, pozicioniranje je super.

Skini si DTS demonstration bluray, bas ono da osjetis pravi surround.
Staro 04.04.2016., 19:21   #1004
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
tocno.

samo ti kazem da ti je besmisleno davati novce na dodatni par zvucnika jer s tim polozajem apsolutno nista nece napraviti po pitanju zvucne slike i surrounda.
Kao što sam rekao, hvala na savjetima, ali i dalje mi nije jasno zašto si ti toliko uvjeren da to neće zvučati dobro?
Ja samo tvrdim da ne znam, ali mi ima više smisla da će biti ok nego da neće, zato sam i išao na to.
Čisto iz razloga kojeg sam naveo:
Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
Ali pri tome će lijepo receiver pri kalibraciji zvučnika pojačati/"ubrzati" te zvučnike tako da zvuče kao da su na udaljenosti na kojoj trebaju biti.
Visoki tonovi su usmjereni, za razliku od niskih tonova. Zato je kod njih puno bitniji kut postavljanja, nego mala odstupanja od idealne udaljenosti (pogotovo ako se to korigira sa postavkama).

A i da se vratim na temu, stvarno me zanimaju iskustva ljudi i preporuke za stražnja 2 zvučnika za 7.1, te da li je netko imao iskustva sa focal little bird spikerima. Slobodno i ti Gabre udri koju rečenicu o tome
Staro 04.04.2016., 19:38   #1005
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

koje imas trenutno za surrounde? uzmi isti par takvih, ili prodaj te, pa kupi set od 4 zvucnika. kombinacije razlicitih zvucnika nije neka sreca.
ok, vidio u sigu

jedino ako ovo nije tvoj oglas, ja bih otisao odmah po njih. http://www.njuskalo.hr/zvucnici/whar...oglas-18600955
Staro 04.04.2016., 19:48   #1006
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
koje imas trenutno za surrounde? uzmi isti par takvih, ili prodaj te, pa kupi set od 4 zvucnika. kombinacije razlicitih zvucnika nije neka sreca.
ok, vidio u sigu
Imam Wharfedale 9 dfs - http://www.wharfedale.co.uk/product.php?pid=47
Nisu nikakva egzotika ali ja sam jako zadovoljan s njima, daju poprilično čist i ugodan zvuk tako da mi nema smisla da ih prodajem.
Ne proizvode se već duže vrijeme tako da bi ih trebao nabavljati polovne (ako bi išao na njih za dodatna 2 zvučnika za 7.1) a i preveliki su mi da ih postavim na neki nosač i usmjerim prema sebi. Tražim nešto makar duplo manje od njih.
Naravno da je uvijek bolje ciljati istu seriju zvučnika ali mamu mu pa ovo su efekt zvučnici za 7.1, mislim da neću primjetiti ništa loše ako stavim dovoljno kvalitetne zvučnike druge serije/proizvođača

Edit:
Da njih imam, nije moj oglas. Ali i dalje ostaje problem veličine dotičnih.
Staro 04.04.2016., 19:53   #1007
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ja osobno ne bih kombinirao, ili kupi ove pa ih dodaj k svojima (iskreno najbolja solucija po pitanju zvuka), druga je stvar velicina ako kazes.
Onda probaj prodati svoje pa kupi neke male satelite 4 komada.
ima li wharfedale nesto pristupacno novo? nisam u toku vise sto je od hifi trgovina ostalo u funkciji u zadnjih par godina, frend mi je pricao da se puno toga pozatvaralo...?
Staro 04.04.2016., 20:03   #1008
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
ja osobno ne bih kombinirao, ili kupi ove pa ih dodaj k svojima (iskreno najbolja solucija po pitanju zvuka), druga je stvar velicina ako kazes.
Onda probaj prodati svoje pa kupi neke male satelite 4 komada.
ima li wharfedale nesto pristupacno novo? nisam u toku vise sto je od hifi trgovina ostalo u funkciji u zadnjih par godina, frend mi je pricao da se puno toga pozatvaralo...?
Fora je u tome što bi svoje morao dati u bescjenje, i onda (ako ne mislim dodati previše na dobijenu cifru) kupiti lošiji zvučnik od njega, što ne želim.
Wharfedale baš i nema nešto omanjih zvučnika, barem ih ja nisam vidio.
Nešto manje veličine a da daje dobar zvuk bi mogao biti 10sr, ali i on mi je prevelik, pogotovo kad kupim neki nosač za njega.

Za dućane ćeš morati pitati nekog drugog, jer ja znam samo ovih par koji se češće spominju (sonus art, provox, ronis...), a sigurno ima manjih firmica specijaliziranih za hi-fi koji imaju ok ponudu.
Staro 04.04.2016., 20:08   #1009
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

zato ti kazem, ako mozes pregrmiti velicinu, kupi one na njuskalu za 500-600kn i super.

a po tvom rasporedu prostorije, odgovara ti da ih montiras na zid koliko sam skuzio?
Staro 04.04.2016., 20:42   #1010
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ijopet oko tih nesretnih zvučnika... kad sam ti ja pričao da zabijanje na strop nema smisla onda si reko da fantaziram + ja na ovom dolby blueprintu vidim sve spikere u istoj razini.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2016., 20:48   #1011
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

a atmos? gdje tu idu zvucnici
koja je razlika od zvucnika koji visi sa stropa, od onoga ne nekom malom stalku? u zvuku jel
Staro 04.04.2016., 20:55   #1012
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Igorr ako sam propustio koje zvučnike imaš prednje?
DFS-ovi su super surroundovi, imao ih ja.
E sad 7.1.....ako imaš DFS-ove koji su dipolci (sviraju u 2 strane) onda ti je dovoljan 5.1 s njima.
7.1 sa 4 njih bi previše raširio surround scenu osim ako nisi u 100 kvadrata...
Ljudi, neki puta je manje bolje od više. Recimo filmovima se miksa audio sa pretpostavkom da "persona" ima "single point" zvučnike iliti zvučnike koji pucaju u jednom smjeru. Tu do izražaja dolaze oni izračuni za postavu zvučnika od Dolby-a ili DTS-a. Na njima se isto vidi da za prednja 3 zvučnika visokotonac mora biti u razini ušiju a surroundovima visokotonac od 1.5-2m iznad ušiju. Znam da je izvedbeno to jebenije napraviti i normalno je da kod svakoga ima odstupanja zbog prostora, ukućana, love, žene itd.
7.1 se stvarno isplati ali u većem prostoru (35m2 nadalje) ili prodaj ove surroundove i uzmi 4 manja.
Sad će me Gabre opet pitati gdje radim kad stalno pametujem, firma je Multiconnecto i radimo custom kina, fotelje, akustika prostora, sve ono "malo" skuplje
Probaj ako možeš (žena faktor) objesti ove DFS-ove bez bušenja pa poslušaj sa njima 5.1
Ja sam ih imao u dnevnoj od kojih 25m2 i bilo je to dobro. Isto tako zapamti da ako ne skidaš BR remuxeve ili ova jače ripove sa HD audiom sve ostalo ti je 5.1.
Sada imam ove iz avatara, Focal Sib&Cub2 i to radi sumanuto za tih mojih 25m2 prostora.

Zadnje izmijenjeno od: 9800pro. 04.04.2016. u 21:01.
Staro 04.04.2016., 20:59   #1013
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Citiraj:
a atmos? gdje tu idu zvucnici
koja je razlika od zvucnika koji visi sa stropa, od onoga ne nekom malom stalku? u zvuku jel
Najbolje u strop jer opet tako je materijal sniman za film.
Imaš one male Atmos zvučnike koji se kao stave na stalak ili postojeće kutije i pucaju u strop računajući na refleksiju od stropa.
Ako nemožeš to izvesti kako spada (strop po određenom rasporedu) bolje ni ne stavljat...
Staro 04.04.2016., 21:03   #1014
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

oke pustimo spekse na stranu... poučen iz stereo svijeta, kvalitetan zvučnik ima sve svoje 3 dimenzije zvučne slike i mislim da ti ne bi ništa falilo da imaš setup kao što je gore dolby nacrtao jer uz dobar risiver i kvalitetan spiker i dalje ćeš imati visinu zvučne slike.

pa meni doma neke stereo snimke znaju ići toliko van granica zvučnike da se doslovno userem.

oke dobro tu je očito i drukčiji mastering, ali opet neće se na spikerima u razini ušiju zvuk "spustiti" na pod.
Staro 04.04.2016., 21:12   #1015
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
Igorr ako sam propustio koje zvučnike imaš prednje?
DFS-ovi su super surroundovi, imao ih ja.
E sad 7.1.....ako imaš DFS-ove koji su dipolci (sviraju u 2 strane) onda ti je dovoljan 5.1 s njima.
7.1 sa 4 njih bi previše raširio surround scenu osim ako nisi u 100 kvadrata...
Ljudi, neki puta je manje bolje od više. Recimo filmovima se miksa audio sa pretpostavkom da "persona" ima "single point" zvučnike iliti zvučnike koji pucaju u jednom smjeru. Tu do izražaja dolaze oni izračuni za postavu zvučnika od Dolby-a ili DTS-a. Na njima se isto vidi da za prednja 3 zvučnika visokotonac mora biti u razini ušiju a surroundovima visokotonac od 1.5-2m iznad ušiju. Znam da je izvedbeno to jebenije napraviti i normalno je da kod svakoga ima odstupanja zbog prostora, ukućana, love, žene itd.
7.1 se stvarno isplati ali u većem prostoru (35m2 nadalje) ili prodaj ove surroundove i uzmi 4 manja.
Sad će me Gabre opet pitati gdje radim kad stalno pametujem, firma je Multiconnecto i radimo custom kina, fotelje, akustika prostora, sve ono "malo" skuplje
Probaj ako možeš (žena faktor) objesti ove DFS-ove bez bušenja pa poslušaj sa njima 5.1
Ja sam ih imao u dnevnoj od kojih 25m2 i bilo je to dobro. Isto tako zapamti da ako ne skidaš BR remuxeve ili ova jače ripove sa HD audiom sve ostalo ti je 5.1.
Sada imam ove iz avatara, Focal Sib&Cub2 i to radi sumanuto za tih mojih 25m2 prostora.
Citiraj:
Najbolje u strop jer opet tako je materijal sniman za film.
Imaš one male Atmos zvučnike koji se kao stave na stalak ili postojeće kutije i pucaju u strop računajući na refleksiju od stropa.
Ako nemožeš to izvesti kako spada (strop po određenom rasporedu) bolje ni ne stavljat...
samo si potvrdio sto sam mu pisao, a i za polozaj zvucnika. tek sam kasnije gledao i skuzio da su to bipolni zvucnici i onda bi se svakako s tobom slozio da mu vise od dva nikako ne treba.

dapace, lijepo je vidjeti da je netko u ovome profesionalno i da ima za takvu firmu posla na trzistu kao hrvatska.
Ovdje je to pod normalno da se slazu dedicated sobe za kucno kino, dok u hr je svaki kvadrat iskoristen maksimalno, i ne rade se niti velike kuce, a kamoli stanovi.

i ovo si na kraju u pravu, moras imati i dobar izvor zvuka da bi sve to imalo smisla i ulaganje u bolji setup, jer ako ces gledati neke zali boze ripove u nekom okrljastrenom 5.1 kompresiranom zvuku, onda mos kupi i onaj 5.1 set iz peveca za 1000kn i tako slusat.
Staro 04.04.2016., 21:15   #1016
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Pa ni meni doma nije idealno, 46 inča telka, 2 zvučnika pored i jedan iznad i 2 surrounda na zidu iza na 2.5m nakošeni dolje.
Glavno je da čovjek shvati temelje pa radi na njima a ne "oprečna mišljenja" sa neta.
Sad sam tek vidio Igorrovu skicu, ona zadnja 2 7.1 surrounda su tamo BEZVEZE, pogotovo ako su surroundovi DFS-ovi.
Igorr poslušaj malo tu iskusne
Staro 04.04.2016., 21:17   #1017
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Citiraj:
dapace, lijepo je vidjeti da je netko u ovome profesionalno i da ima za takvu firmu posla na trzistu kao hrvatska.
Ovdje je to pod normalno da se slazu dedicated sobe za kucno kino, dok u hr je svaki kvadrat iskoristen maksimalno, i ne rade se niti velike kuce, a kamoli stanovi.
Ima posla JEDVA, hrvati su valjda jedini narod koji za mramor u kući daje 5 milja kuna ali za AVR od soma eura cvili...
Staro 04.04.2016., 21:23   #1018
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

a i ti se isto čudiš ko pura dreku... mramor se vidi stalno, a surround se čuje samo kada radi
Staro 04.04.2016., 21:43   #1019
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Pa ni meni doma nije idealno, 46 inča telka, 2 zvučnika pored i jedan iznad i 2 surrounda na zidu iza na 2.5m nakošeni dolje.
Glavno je da čovjek shvati temelje pa radi na njima a ne "oprečna mišljenja" sa neta.
Sad sam tek vidio Igorrovu skicu, ona zadnja 2 7.1 surrounda su tamo BEZVEZE, pogotovo ako su surroundovi DFS-ovi.
Igorr poslušaj malo tu iskusne
sad kuzis sto sam mu htio reci.

a ovo za mramor je bas , ali i zalosna cinjenica
Staro 04.04.2016., 21:44   #1020
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
a i ti se isto čudiš ko pura dreku... mramor se vidi stalno, a surround se čuje samo kada radi
Nije to purino čuđenje već rezignirano opažanje...
Vratimo se mi temi rađe.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno