|
![]() |
#2071 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2072 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma dobro nije frka, moj je još u oblacima ali možda drugima pomogne. @doksa Probaj u recovery pa obriši cache i wipe data da napravi factory reset. A možda se i pregrijava, ko zna jel ti hladnjak dobro sjedi na procu. Kad pukneš 3d onda jezgre odu na 2ghz pa ako hladnjak ne odrađuje svoje ode vrit. Možda i Kodi potegne malo više pa se pregrije. Otvori ga, pusti Antutu i vidi temp hladnjaka. Zadnje izmijenjeno od: 9800pro. 01.04.2016. u 19:15. |
![]() |
![]() |
#2074 |
aka Edo, aka Syncros
|
Koliko uopće vuče 4K 60Hz materijal? Jel to uopće prolazi kroz 100Mbps mrežnu? Neznam koliko bi poskupio sam uređaj da stave Gigabitnu mrežu... |
![]() |
![]() |
#2075 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Meni moj 32$ box radi super, jedino Audio sync ne štima nekada, ne mogu naci sto je netko napisao na koliko se točno namjesti audio delay ili oscilira ? |
![]() |
![]() |
#2076 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#2077 |
aka Edo, aka Syncros
|
|
![]() |
![]() |
#2078 |
Premium
|
Nikad sporiji download... brzo je pala brzina na 8kB/s.. brijem da se skidalo preko 24h... Nisam probao instalirati Evo download link... https://we.tl/wC9JWkLqH7 |
![]() |
![]() |
#2079 |
aka Edo, aka Syncros
|
Nemogu vjerovat, pa mali je skoro tu: 2016-04-04 07:29 Croatia, ZAGREB 10003, Receive item at office of exchange (Inb) Thx Rimtu, budem skinuo pa možda i ja još negdje podignem. Nego, jesi probao možda onaj zadnji OE, 6.95.1? Vidim ima od danas i 6.95.1.1. Jel ima negdje LOG za to? |
![]() |
![]() |
#2080 | |
Premium
|
Citiraj:
A sad imam problem kako dobiti 5.1 zvuk sa Raspberrya, skužio sam da Denon 1708 ne može primati audio sa HDMI-a, a moj TV preko optike naravno baca samo stereo zvuk... ![]() Za vas koji gledate RPi3 kao rješenje, uzmite u obzir da nema digitalni izlaz za audio osim preko HDMI-a. Eventualno rješenje problema je hifiberry digiplus |
|
![]() |
![]() |
#2081 |
aka Edo, aka Syncros
|
Ček jel to ona glupost gdje slika ide kroz hdmi ali zvuk ne dok ne spojiš optiku ili coax? Imao neki dan to na Cambridge receiveru, totalna glupost. |
![]() |
![]() |
#2082 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stigao i meni moj na carinu. Očekujem 'ljubavno' pisamce od njih. Više je vremena trebalo da prođe od plaćanja do slanja nego od Kine do ovdje.
#2083 | ||
Premium
|
Citiraj:
Službeno objašnjenje od DENONa Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#2084 |
aka Edo, aka Syncros
|
A najeftinije ti je onda uzet taj hifiberry, još ti dobro dođe i za muziku. To naravno pod pretpostavkom da ćeš ostaviti Rpi3... |
![]() |
![]() |
#2086 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2087 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
http://m.geekbuying.com/item/Tronsma...TG-349164.html Koliko bi ovo bilo sa davanjima nasim lopovima, tj. Carini? U chipoteci je 900kn...
#2088 | |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2089 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
#2090 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
ide 25% PDV/carina i jos 30 kuna slanje na kucnu adresu cini mi se.. to bi trebala bit sva davanja.. jedino ako je nesto poskupilo, znat cu ubrzo jer mi je jedan telefon na carini..
#2091 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Jel netko probao nove 6.95.1 i 6.95.1.1. openelece za m8s i m8s+ ? |
![]() |
![]() |
#2092 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja ću probati danas OpenELEC-Amlogic.arm-M8S-6.95.1.zip na M8S pa javim rezultat. |
![]() |
![]() |
#2093 |
aka Edo, aka Syncros
|
Ajde, držim fige ☺ |
![]() |
![]() |
#2094 |
aka Edo, aka Syncros
|
|
![]() |
![]() |
#2095 |
Registered User
|
Pozdrav svima.. Situacija je ovakva.. S obzirom da sam kao i dosta vas narucio onih famozni M8S sa Alija za 31$, izgleda da nisam te srece da cu ga dobiti.. Na trackingu je zadnja informacija od 11/03 da je izvrsen departure.. Ali kad sam kontaktirao sellera, rekao je da nesto ne radi s trackingom, pa da se strpim jos 5 dana, pa sad kaze 10 dana, itd.. Uglavnom, odustao sam od cekanja i pokrenuo dispute da mi se vrate novci.. Pa sad gledam sta bih drugo uzeo.. Max. sto bih htio dati je oko 50$ plus davanja, ali naravno, bilo bi bolje kad bi bilo sto jeftinije.. Trenutno se dvoumim izmedju dva modela: http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_334004.html http://www.aliexpress.com/item/Origi...3-149af318b6df Ovaj prvi je vec bio spominjan ovdje, novi je model pa ne mogu naci puno o njemu.. Po onom video na youtube djeluje solidno.. Jedino me muci sto mi se cijena cini stvarno preniska s obzirom da ima 2GB i jos k tome Amlogic 905. S druge strane je posvuda hvaljeni M8S za koji ovdje navode da je original verzija.. A cijena je svega nesto malo visa od ovoga.. Jedino me muci da li je to stvarno originalan box kao sto pise ili se isto radi o nekoj clone verziji.. Imate li kakvu preporuka u vezi odabira izmedju ova dva uredjaja? Ili mozda preporuku nekog drugog ducana u kojem bi uzeo M8S za otprilike slicnu cijenu, ali da budem siguran da sam dobio originalnu verziju? A naravno, rado cu poslusati i savjet za neki drugi box slicnih cijena (bitno mi je da ima 2GB),mozda ako je netko vidio negdje neku akciju.. Hvala unaprijed na pomoci! Zadnje izmijenjeno od: lostboy. 05.04.2016. u 13:33. |
![]() |
![]() |
#2096 |
aka Edo, aka Syncros
|
Drugi link ti ne radi za M8S. Ja sam isto pokrenuo dispute kod njega ali je on onda rekao da je bila frka sa izvoznim papirima i da šalje opet. Fakat tada je evo mali došao u HR za manje od 10 dana. Za ovaj mini m8s sa s905 neznam, support zaboravi, isto kao i za m8s. Sada ti izlazi i novi s905-C koji ispravlja neke greške tako da bi taj preskočio. Original M8S mislim da ne postoji više, mora ti pisati ENY M8S a ne OTT ili šta ja znam. ENY je radio prve M8S-ove. Savjet, strpi se još malo kao i ja... |
![]() |
![]() |
#2097 | |
Registered User
|
Citiraj:
Evo popravio sam link na aliju.. Ma strpio bi se ja da onaj stigne, ali kad ne znam uopce sto se dogadja s paketom jer je ovaj napisao da ima nekih problema s trackingom i ne radi vise.. A zadnji upis na trackingu je od gotovo mjesec dana prije.. I od tada nista.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2098 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Baziraj se na modele sa ap6330 wifi čipom. Malo je skuplji, ali najmanje je problema s njime. Lako se roota, a i openelek na njega "sjeda" bez problema
#2099 |
aka Edo, aka Syncros
|
A tko mu garantira da je baš ap6330 unutra? Znaš i sam priču o plotu i rupi 😀 |
![]() |
![]() |
#2100 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Kako da doznam koji WiFi čip imam u boxu? Famozni M8S... |