|
![]() |
#2581 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ovo je dobro za West Ham,jer City ima i tekmu manje,pa da je danas dobio otišao bi previše.Ovako West ham ima šansu i dalje,a ključne će biti dvije utakmice doma s Unitedom i Arsenalom.Ako to dobije,možda se dovuku i do trećeg mjesta.Prioritet je Biletu dobiti United u kupu.Onda se može lako do kraja. Večeras u pola devet show CR7 samo za našeg Pottera! PS:Barcini penali su već antologijski!
#2582 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Sudac je imao malo veći propust u toj tekmi. Ovo za njega nije bilo igranje rukom ... štoviše dodijelio je žuću igraču Villarreala jer se uopće usudio reći da je rukometaš Pique igrao rukom. Da biste dobili kontekst, ovo bi mu bio drugi žuti (već je dobio jedan također zbog igranja rukom ![]() Reakcija publike na suđenje sve govori. Ali dobro, ipak je vrhunac dana u 20:30, pa se nebum previše zamarao sa ovim sprdnjama od ligaških sudaca ![]() |
![]() |
![]() |
#2583 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Navasssssss
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#2586 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Culi su On dolazi pa tako igraju ![]() Ed: ne kuzim ja te suce, pa jbte ako je ono povlacenje bio penal onda sviraj i na drugoj strani za povlacenje penal. Zadnje izmijenjeno od: Kal-EL. 20.03.2016. u 21:16. |
![]() |
![]() |
#2587 |
Guest
|
ne gledam nista dok je march madness. jel kradu real? |
![]() |
#2588 | |
Premium
|
Citiraj:
Ajd je ga vukao,ali lopta je bila balon koji ovaj nema sanse uhvatiti.Ali ajde!
![]() |
#2590 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cekam snimku da vidim je li bilo zaleđe ili ne a dok je cekamo gledamo gol ronalda za 2:0. Ne kukam ja, komentiramo malo prije spavanja, zaboli me za njih sve, ja se u 5.30 ustajem tko god pobijedio... Ed: 3:0 |
![]() |
![]() |
#2591 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#2592 |
Premium
|
#2593 |
Señor Audiophile
|
Koja promjena u igri kada su ušli Isco i James - instantni pad u kretanju i živosti ![]() Sve mi se čini da su se pomirili sa prodajom ovog ljeta. Ronaldo je danas proveo barem 80min u zaleđu, a ostatak je šetao po terenu. Modrinjo u sredini terena poprilično tih, osim onog iznuđenog 11-erca. Kovačić nije bio ni na klupi s obzirom na svoj performans u prošlom kolu. Navas bogibatina kakve svijet nije vidio - koliko čujem na Skaju, čovjek je obranio 3 od 4 penala ove sezone. Večeras se savršeno vidjelo koliko Benzema znači napadu ove momčadi, htjeli vi to priznati ili ne ![]() Uglavnom, početna postava je barem bila blizu Realu kakvog svi zamišljaju i očekuju ... dobro, svi osim Wolfsburga i Barce jel ![]() Suđenje - klasični španjolski kriminal. Sudac kao da je bacao novčić svaki put kada je donosio bilo kakvu odluku. Nije ni čudo da uvode videom potpomognuto suđenje ![]() Btw jel netko vidio možda Mirka na tribinama ? Vjerojatno je negdje ležao u transu ![]() |
![]() |
![]() |
#2594 | |
Premium
|
Citiraj:
Danas je igrao odlicno,kao i ostali! A Mirko nas mulja.Ja ga vidio ranije na Villareal-Barca!Imao dres od Piquea!
![]() |
#2595 | |||
Señor Audiophile
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#2596 | |
Premium
|
Citiraj:
Nego,ovakav Real se vec necem moze nadati.I opet ne kuzim sto ce im Hazard? Panjina kao Hames i Isco.Ovo Kroos,Modric,Kazo je cist ok! Ako vec netko treba doci neka dode pogba!Ili po meni trenutni broj 1,Payet!
![]() |
#2599 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Maloprije procitah. RIP majstore ![]()
#2601 |
Premium
|
Barca očito bolja, ali i na mene najveći utisak ostavio vratar Reala. Mali stvarno odlično brani
#2602 |
Señor Audiophile
|
Ok, ova tekma tih klinaca je bila više eksponirana nego finale LP prošle godine. Doslovce nije bilo e-tiskovine u kojem se nije spomenula ... a zaista ne vidim razloga za to. S druge strane, 99% tih klinaca vjerojatno neće nikada zaigrati za prve momčadi, pa i s te strane ne vidim razlog tolike galame. Jedino što sam primjetio je to da su klubovi počeli hvatati te kikiče već u jaslicama, što je ako se ne varam i glavni razlog suspenzije oba kluba po pitanju transfera. |
![]() |
![]() |
#2603 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#2604 | |
Señor Audiophile
|
Citiraj:
Uostalom, pravomoćne presude su donesene ![]() Ovo mi doslovno liči na trgovinu djecom, jer klinac od 7-8 godina vraga zna što želi u životu. Da se ne zavaravamo, slične primjere sam vidio i kod nas, samo što je to kod nas kakti "legalno". |
|
![]() |
![]() |
#2605 | |||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Jesam li ja to tvrdio da nisu? Ali i dalje stoji prvobitna poanta - presude su donesene za potpisivanja klinaca pod određenim uvjetima - ne klinaca općenito. Zbog toga i napisah da dijelomično griješiš ![]() Citiraj:
Djecu primjerice i krstiš bez da ih pitaš i bez da oni znaju žele li to ili ne. Citiraj:
Škole nogometa nisu ništ novo i/ili ilegalno.
![]() |
![]() |
#2606 |
Señor Audiophile
|
To što se transferi dijele na domaće i internacionalne, mi je sasvim bezveze. Daleko veći utjecaj ima to što je klinac pod ugovorom već sa x godina, te "prisilno" mijenja okolinu, poznanike, tijek života općenito. Ajde još shvaćam kada je riječ o igračima od 18g, ali ovo sa 8g mi doslovce liči na trgovinu. Nedavno sam gledao reportažu o hrpi klinaca iz Kine koji su odvojeni od roditelja, te poslani da trajno žive u ogromnim nogometnim kampovima od svoje 6-7g, udaljenima tisućama km od staraca. A sve sa izlikom "promicanja" nogometa u tom dijelu svijeta. Kaže jedan mali da vidi starce 1 godišnje, ali da je sretan jer je dobio krov nad glavom i loptu među nogama. |
![]() |
![]() |
#2610 |
Premium
|
Enrique da ima mozga odmarao bi prvotimce. Prvenstvo je rijeseno, a izvukli su najtezeg moguceg protivnika u LP. Odmaraj ih i pripremaj za Atletico. El clasico je el clasico, ali mislim da se nitko od barcinih navijaca ne bi bunio kad bi izgubili od Reala a izbacili Atletico. Poraz od reala bi ih naravno zabolio, ali rezultatski je nevazana utakmica. Dok ona u LP bas i nije nevazna. Naravno, ovo su moje puste zelje. Zaigrat ce vjerojatno svi prvotimci, ici ce se 'na noz', itd. ![]()
|
|