|
![]() |
#20433 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
Ozbiljno? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20435 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Gledao sam nekog Lacetti-ja WTCC, pa ima kožna sijedala (tj. samo su rubovi kožni) pa me zanima da li je neko imao iskustva sa tom kožom, kakve je kvalitete, da li se ona troši dosta, ili ne. Auto je inače 2010. godište. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20436 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
ma sta se tice tih najljepnica i toga nije mi to toliko bitno bitno mi je dal je masina dobra i dal moze proc km? jer cu zamjenit vjerojatno clio 1.2 43kw za to |
![]() |
![]() |
![]() |
#20437 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() |
#20440 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
Ili si složio motor sa škart dijelovima i riješavaš ga se. Ili si složio motor s OEM dijelovima, I NE RIJEŠAVAŠ GA SE. Vidim on prodaje... Btw, daj nemoj se zezat, za te pare se uzme veći auto samo takav, koji nije mrcvaren. Misliš da je ovu pečurku stavio da manje troši i da se slabije čuje dok se lagano vozi? je, sigurno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20441 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20442 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Dečki jel netko zainteresiran možda za Corollu 1.4 dizel iz 2005 godine sa *wait for it* STVARNIH 15 000km. Auto od penzionera, ne moram ni govoriti u kakvom je stanju auto, ko nov iz salona. Edit: sad sam saznao, bio je u grijanoj garaži zimi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20443 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Well, ja svakako ženi moram kupiti auto, možeš baciti detalje na pm ![]() Svakako bi trebalo provjeriti u kakvom su stanju pumpa i injektori, to se zapeče ko vrag, na kraju možeš imati troškova do jedno 15-20 tisuća kuna. Imali smo u servisu jednoga, godinu i pol ga nije nitko vozio jer je gazda umro, sin došlepao auto, isto je neki japanac bio, generalku su morali raditi.
![]() |
#20444 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#20446 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
imam dosta članova obitelji po raznim firmama za auto dijelove, na gume nemogu dobit nigdje ništa, cijena za mene ko fizičku osobu i njih ko firmu s auto dijelovima, se razlikuje u 40ak kuna (guma od 1200kn, radi se o 4 gume, pretpostavljam i za 8 isti scenario) tak da, ak naletiš na nešto takvo javi (ovo je za vulkal recimo)
![]() |
#20449 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
A nisu cigani, mi dok smo imali posredovanje za zastupnika za Nokian (1 godinu) samo 5% je bilo na gume. A tako i sad od svih dobavljača, na raznorazne autodijelove se mogu iskamčit strašni rabati, ali na gume nigdje više od 5% od najniže cijene.
![]() |
#20454 |
Premium
|
Evo jučer postao ponosni vlasnik Chevrolet Lacetti-ja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20457 |
Premium
|
Trebao bih samo preporuku koje da zadnje amortizere uzmem, ne trebaju mi neki "PRO" ali da su dobri i pouzdani. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20458 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Kaj ne valja sa amortizerima? Auto ima 68 000km, amortizeri bi trebali izdurat i po 150 000 Mžeš uzeti Sachs ili TRW, mislim da su TRW skuplji (i bolji) Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 30.03.2016. u 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|