Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.03.2016., 22:38   #31
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Odkad je uveden dvb-t, ja sam proveo više vremena na krovu sa antenom, nego svi moji predci skupa, i onda sam zahvaljujući Nikkyu spojio dvi antene u jednu, da bi mogao primati SD signal.... A sta se druge televizije tiče(sobna antena), da bi mogao gledati TV, desna noga mora biti gore lijevo, lijeva doli desno, a ruke moram zamotat oko glave.

Da smo dobili HD, da je slika bolja, da signal radi, nebi se žalio na DVB-T.Ali u nas je to katastrofa. A sa DVB-T2 imam osjecaj, da ce povecanje maksimalne brzine, rezultirati povecanjem smetnji, tako da back to the roof

Ja kad sam živio u osijeku sam sa prosječnom sobnom antenom u stanu jebeno JEDVA hvatao dva hrta, novu i rtl (ostalo ništa). I nisam bio jedini.

Jbte kad se sjetim eura i tekme sa španjolcima, u bircu nas 10-ak gleda tekmu (tv preko nekog domaćeg internet provajdera, mislim iskon) i faking čujemo po komentatoru iz susjednog birca da kasni par sekundi. Katastrofa. Odlučili istrpit do poluvremena. Kasnije susjedni birc pun ko čep. Nađemo drugi birc u kvartu gdje ima mjesta. TV normalan (antena + dvb-t uređaj) i slika krene jebeno cimat + artefakti tu i tamo cijelo drugo poluvrijeme

Jebeš i tv i internet programe preko istog i antene, tv, dvb-t uređaje i sam osijek
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2016., 23:32   #32
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
cek, oni tek za 3 godine misle krenuti sa 1080p emitiranjem?

ono, kasne vec nekolike godine a kamoli jos 3 godine na to, do tada ce se u normalnom svijetu emitirati 4K garant kao standard.
Mene strah da neće bit' FullHD (1080p) u igri, bit ćemo sretni ako bude HD (720p), no za sada je ipak rano za nagađanja, oni će još puno toga promjenit do 2019-e!

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na