|
![]() |
#575 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Ljudi su previše uzbuđeni oko tog MMa a zapravo neke veće razlike nema. Mnogi očekuju da će im time S5 bit najmanje kao S6 ako ne i S7 po softwareu a zapravo i vizualno i većina Samsung aplikacija ostaje isto skroz. Poneki sitni detalj izmijene i to je to. Politika Samsunga je da ko želi da im stariji galaxy izgleda kao noviji da onda i kupe noviji.
![]() |
#576 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne znam uopće šta MM novog donosi osim jedine meni interesantne stvari, blokiranje dozvola aplikacijama. ![]() Jebate, hoćeš instalirati najjednostavniju moguću aplikaciju, odmah traži domovnicu, rodni list, susjede, prijatelje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni je donio lijepši TW, glađe sučelje, puno bolji RAM management, dozvole za aplikacije, puno brži fingerprint, RAW snimanje fotografija. Uglavnom, prilično velik update ako se mene pita.
![]() |
#580 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ili zaborave ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
TK
|
![]() |
#586 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma niiisu valjda ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
A gledaj, na Nexusu sam dobio MM cim je izasao. Brzi, gladji i generalno u svemu bolji od lollipopa ali nekih velikih razlika nije bilo. Note 5 pak radi sramotno lose na lollipopu, ni "u" od ugladjenosti tu nema. Sa MM updateom Samsung je drasticno popravio optimizaciju, iako je to i dalje lose za moj ukus ali to nije bitno. Bitno je da nije tocno da razlike nema. S6 edge takodjer provjereno radi gladje nego prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
TK
|
Ma ima razlike naravno. Ali sam uvjeren da većina korisnika se potajno uvijek nada da će dobiti S6 mobitel od S5 ili S7 od S6... a zapravo su promjene češće ispod haube dok je vizualno gotovo isto kao prije.
💻 🎞♫ Zadnje izmijenjeno od: Chome. 22.03.2016. u 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jasno da se ne može od stare babe napravit junferica ali ako je tako kako Rista kaže, da MM lijepo to sve popegla, nekima će i to bit dovoljno. Tak jasno da nam kamera ne bude ko na S6 i S7 jer softver nemre OIS ubaciti ![]() Ono što bi mene veselilo je da bude blaži na bateriji i još fluidniji. Ostalo je sve OK kako je sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Antimićanin
|
S5 je još uvijek fenomenalan all-around mobitel. Ne znam kakav je bio na KitKatu jer sam ga počeo korisiti na trećoj iteraciji 5.0 androida, ali do sada nisam primjetio išta da bi mu pripisao neki veliki minus. Planiram ga ionako koristiti još neko vrijeme pa se veselim upgradeu na MM. Samo da bude dobar out-of-box a ne da bude pizdarija kao sa prvim 5.0, barem po onom što sam čitao po netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Antimićanin
|
Pa ako bude slična priča kao sa S6 ili sa Ristinim N5, mene veseli. Rista, iako čovjek kojeg mnoge sitnice na mobovima smetaju ( ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Antimićanin
|
Ostario... i neda mi se više kemijati sa tim custom FWovima više ![]() Na XDA se već neko vrijeme nisam loggirao ![]() Toliko mi je sve ravno po tom pitanju da na tačvizu na S5 ne vidim zamjerki. Meni sve radi kako valja i trebuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
TK
|
Ja baš često visim na Xda i čim je krenulo sa MM prva pitanja su bila hoće li dobiti TouchWiz sa S7, kamera aplikaciju sa S7 i sl. pitanja. I kad dobiju odgovor da je to sve isto onda su razočarani isti ti koji su prvi stalno kukali zašto MM nikako da dođe. Inače osobno sam zadovoljan što će MM doći prije svega zbog par tih promjena u samom OSu. Ali već odavno sam shvatio da Samsung u principu ne dodaje feature sa jačeg modela iako bi neki komotno radili i na starijim modelima. Koristio sam S1, S3 i sad sam na S5.
![]() |
#598 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#600 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Sigurno nije ni jeftina, al dobar izbor ![]() |
![]() |