|
![]() |
#92 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Te pušćat ovo u pro-Klija-lom s laktom na prozoru, čikom u ustima, nagnutim torzom ulivo, desnom rukom na vrhu volana i laganim klimanjem glave naprid-nazad - sve coooool i yebački, točno onako kako ne vozim Fikusa mk1 (osim duvana ![]()
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Misliš na M3? Mislim da nije. BTW!!! Za znalce pitanjce. 0:32 pa nadalje. Ovaj narančasti Skyline... Ma majku mu njegovu, jel to onaj iz NFS U1? Pa sunac ti dragi ako jest, od usta ću si otkinut i kupiti ovu igru !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Na HCL-u upravo objavili da će se igra vrtiti u 60 FPS-a, podrzavat ce 4K rezu i imat će ručni mjenjač ![]() Zadnje izmijenjeno od: ibme74. 11.02.2016. u 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja ću to na ultra vrtiti. Ako ne, još jedna grafika stiže ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Premium
|
Nisam, to je u fazi riješavanja, moram naći nekoga s vremenom i lemilicom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
|
Igra baš fino vrti, na mojim postavkama i na ultra se može igrati ali imaš dropove na svim big picture scenama. Ostavio sam na med i stalno sam >50 FPS sok ![]() Fino zabavna igra moram reći, sto i pol kila stvari za raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Neznam kako ova igra može biti dobra kada već po traileru vidim da auto drifta na svaki pomak volana ![]() Ovaj nfs je presmiješan, pa ridge racer je bolja igra postala ![]()
![]() |
#105 |
Premium
|
Izašlo za PC napokon? |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Premium
|
Citiraj:
Danas tj. jučer u ponoć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Premium
|
Oh, super. Mora na ultra raditi, tome se veselim. Igra će vjerojatno biti sranje, ali zabava samo takva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
A mislim da vam je malo nerealno davati kritike za dosta sličnu igru. Nekoć sam spavao za tipkovnicom dok sam igrao GTA SA, a sad kad sam prešao GTA V, odmah sam ga izbrisao. Malo smo svi ostarili, drugačiji su nam kriteriji, svjesniji smo da se ne može sa 300 u zavoj i jbg. Ne znači da je zbog tog loša igra, već da smo mi sami realniji. Čim krenu kapat neke pare, mislim da bi mogla doć kod mene na pc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
@turbojc slažem se, bit će da smo mi ostarili.. Igra sigurno nije lošija od underground 1/2, a u NFSu i onako ne treba tražit neki realizam. Uzeo bih rado igru, al čekam da malo cijena padne.. Za sad najjeftinije 38-40€ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
PREMIUM
|
Hjao, eto nisam se dao strpit i odma upiknuo igru. Nisam požalio. Za sad stvarno super. Normalno, ne treba očekivat ovdje nikakvu simulaciju, već handling u skladu s prijašnjih NFS-ovima. Beskrajna customizacija, grafika, feel vožnje po noći/kiši su zakon. Ali onda uđem u garažu i krenem pimplat po autu a u pozadini lupa: Neprocjenjivo ![]() Zadnje izmijenjeno od: nub. 24.03.2016. u 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
|
Ej, ima netko možda da mi da da prođem Single Player? Ako da, može PM! Nebi kupovao, ja prođem i izbriđem. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
|
Da pogodim, tebi? ![]() EDIT: Nabavio van foruma, danas iza Cisco-a krećem igrati ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 29.03.2016. u 09:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Premium
|
Krenuo jučer igrati. Imam 15% za sat vremena, i igra je solidna ali... Vozim 250, dolazim u zavoj od 90 stupnjeva, stisnem kočnicu na sekundu, brzina pada na 80 i ulazim zavoj kao da me nikakva sila ne gura van. Radi mi na sve na ultra, shadows na high, 90-120 fps-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
PREMIUM
|
Preporučujem svima koji igraju da instaliraju sharpen for TAA, jer je defaultni anti aliasing (TAA) mutno smeće. https://sfx.thelazy.net/games/preset/5340/ Također je dobro u cfg ugasit film grain. (stvar ukusa). A kaj se tiče fizike, kaj ja znam, dođe skoro ko Outrun kad pohvataš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
|
26%, Toyota Supra, 3.8s/100km, 549HP lvl 19. Čuda radi ta supra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 07.04.2016. u 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
|
Ja sam imao sreće pa sam dobio od frenda, on prošao, ja sam resetirao, sad ja prolazim ![]() Igra je ok, meni nakon dugo vremena dobar nfs, ali prekratka. Možeš bez side misija preći. Stavili su side-misije u slučaju da nemaš love, ali ja sam krenuo s Suprom, kad sam je nabio na 800HP ona je nenadjebiva. HARD misije prolaziš ko kroz putar. Kažem ti, ja sam od 16% do 50% došao u 1 danu (radim od 9-17h + 30min do doma). Znači od 6 do 10 pola igre prošao (2 - 2.5h gameplaya sveukupno). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|