|
![]() |
#511 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Pozzz. Ako netko zna ili se sjeca. Predao sam mob (s5) na servis, garancija. Pise na nalogu jamstvo INW (nepotvrđeno), a dole u textu jamstvo dokle je. Rijec je o agramu. Pa me zanima sta je to inw? Nasao sam na netu od nekog nalog i isto pise inw |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
A cemu onda nepotvrđeno a dole u textu datum? Nije mi jasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Speedtest Exynos 8890 với SnapDragon 820 Izgleda da su ameri malo zakinuti spram exyonsa koji je odličan ![]() Mada test nije neko mjerilo, generalno gledajući, većina veli da je zadovoljna s exynosom dok ovi sa SD nisu baš nekaj oduševljeni a na potonjem je i uočen battery drain.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
može li pomoč,rootal sam galaxy s4 i9505 i stavio UB team room 6.0.1 i bilo je sve ok osim što mi se nije instaliral google play, da bi to rješio ja opet sve iz početka i na kraju sve zahe. rootal sam sa sd kartice a na njoj se sve pobrisalo poslije prvog rootanja i ja nisam to primjetil odmah nego kod drugog rotanja vidim da nemam mape u kojoj mi je room i gaps, sad mi je sve pobrisano i nemogu ništa napraviti,kad upalim mob satane na galaxy s4 i ne miče,mogu u download mode i odinom ubaciti CF-autoroot room i on mi pokazuje da se digne ok a ja ne mogu dalje od loga vjerujem da neko zna pa mi odgovorite hvala unaprjed |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Iso sam probat S7 i S7E. S7E me se dojmio, S7 je nekako "suplji". Volim "manje" mobove, a S7E mi je savrsen. Nisam mogo vjerovat. Mooooooozda cu prec sa iPhonea... Ekran je dosta zuci i tamniji nego na iP6S. |
![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja sam nezadovoljan novim TW-om. Na prvu se cini sve dobro jer UI izgleda OK, i funkcionalnost je dobra, ali performanse definitivno nisu u skladu sa hardverom koji je unutra. Pokoji micro stutter inace nije big deal, ali s vremenom skuzis da Nexus 5 iz 2013. radi puno, puno gladje unutar aplikacija sto je realno sramota s obzirom na specifikacije. Za hardver nisam sumnjao da je odlican ali iz nekog razloga sam ocekivao nesto od Samsunga po pitanju softvera. Tako mi i treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Premium
|
Dal se može promijeniti nekako DPI ili kajveć? Nevjerojatno glupo mi je da S7 i S7E imaju istu količinu contenta na ekranu kao i iPhone 6S sa 0.8" manjim ekranom. Ko da su rađeni za slijepe i slabovidne. I onda mi je super kaj se ljudi smiju iPhoneu sa 4.7" "malim ekranom", a prikazuje jednak dio web sajta kojeg otvoriš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Premium
|
Mislim da postoji metoda cak i bez roota kojom se moze promijeniti dpi ali vjerojatno ce se syebati nesto u UI. Custom skinovi obicno ne podnose bas dpi promjene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
|
Baš super... Mislio sam metnut neku "vanilla Android" theme i smanjit DPI. Đabe mi ogroman mobitel koji nema niš više screen real estatea od iPhonea 6S. Nedostatak poštenog ad blockera (sa CSS pravilima) i 1Password autofilla... Mislio sam da je Android "otvoren" i "moddabilan" i "insert_something_here". Oh, ostajem na iOS-u. A jako mi se sviđa S7E. Nema ni poštenog RSS klijenta na cijelom Androidu (Press je propao još 2014.). Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 17.03.2016. u 13:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
DPI se promjeni bez root-a preko adb-a . Neće vjerojatno sjebati UI. Ono što se dešavalo na S3 je da su Samsung aplikacije morale biti patchirane da prihvaćaju drugu vrijednost, znale su se pošemeriti, npr Camera app. OT : Kažu da je zadnji update preporodio 6P i općenito SD 810, a sad... EDIT : Džabe vanilla tema kad ispod ostane TW, ako sam po sebi nije popeglan tema neće pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#530 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Kad sam skuzija da nema nekih najosnovnijih opcija (koje btw LG ima na svom launcheru) tipa sakrivanje odredjenih apsa unutar app-drawera ili konfiguriranje vremena osvijetljenja za kapacitivne tipke i tome slicno, odmah sam instalira Novu Prime i sad je to to. Uz tamnu MM material temu sve izgleda i radi odlicno... Nova launcher kao takav se moze dobrano konfigurirati tako da opcija ne fali. Citiraj:
Postoji Adguard koji savrseno dobro funkcionira, ima adblocker, firewall, proxy itd (sve po zelji mozes paliti/gasiti) i radi bez roota... Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 17.03.2016. u 15:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Premium
|
Jesam, jako zadovoljan... Dovoljno je reci da sam u prvom danu (tezeg) koristenja nakon 17h na bateriji ima cca 6h i 15min sot i jos 11% baterije ostalo. Ovo mi je doslovno preporod nakon G4 koji je sa MM-om dobija na fluidnosti al na bateriji ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Nema nikakvog battery drain-a, stand by time je odlican. Navecer ga napunim na 100% i ujutro imam 99-98% ( nemam ukljucen always on screen ). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
5 minuta posla, samo je pitanje da li je dovoljno ili treba još. ![]() Mogao je netko od vlasnika uraditi ovo pa upaliti PCE forum da vidimo razliku, prije - poslije. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Za one koji imaju Nova Launcher. Dodajte novi widget na homescreen. Izaberite Nova Launcher -> Activities. Skrolajte do "Settings" i tamo izaberite ".DisplayScalingActivity". http://imgur.com/KWnvoFC Rezultat: nativna promjena DPI vrijednosti, UI izgleda kao na S6 Edge + ili Note5. Vrijedi za S6 i S7 sa MM-om.
![]() |
#539 |
Premium
|
Nice. Ovo je vjerojatno "varijanta" touchwiza za Note. Primjetio sam da Note 5 ima nizi dpi nego Note 4. Jos uvijek po meni previsok dpi za tako velike ekrane ali je poboljsanje svakako i za 5.1" taman. |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 | |
Premium
|
Citiraj:
Da, baterija je jako dobra. Ja cak drzim AOD stalno upaljen al isto tako imam upaljenu opciju da se ekran potpuno gasi kad je mob u dzepu ili u potpunom mraku, taj kombo radi odlicno. Npr. kad izvadim mob iz dzepa ekran je crn ali za 1s se pojavi vrime (ovisno sto namistis u AOD opcijama). Drain po noci je minimalan sa upaljenim wifi-om i AOD, 4-5% u 7h... Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 18.03.2016. u 19:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|