|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
trebo bi program za izradu svjedodzbi!
posto sam u civilki i u pučkom učilištu oni tamo imaju osposobljavanje itd...pa imaju svjedodbe,sad hehe zele da im napravimo foru da oni kompjuterski upisuju osjene a ono se isprinta na svjedodzbu u odgovarajucu kucicu...a sad skeniranje nije urodilo plodom a prepisivat nam se neda...pa ako ima ko idejuŽ!tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
pa sad kud siu civilki tu bi još i da ništa neradiš ![]() moj prijedlog...uzmi neki grafički program, nikako word ili tako nešto......moj miljenik je Corel družimo se jako dugo i jako lijepo e sad, ako si ziher dobo skeniro....znači da nije nakošen papir importiraj ga u corel i razvuci ga na realnu veličinu (ako nije neka standardna veličina možeš si naštimat veličinu papira kako ti odgovara) .....kad to napraviš upiši neki tekst na mjesta gdje ti treba....i ako treba biti poravnat na lijevo onda napravi tekst aligment na lijevo.....desni klik i zaključaj ga.....fora je u tome što će ti Cor dati da ti pišeš po tom tekstu tj da ga mjenjaš a neće ići nikud od onog gdje si ga pozicionirao (ako budeš po tekst lupao samo sa alatom za pisanje) ako ti trebaju detalji reci ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
program za izradi svejdodzbi mozes jedino kupiti od ministarstva i kosta oko 3 ooo kn ... sumnjam da ce ti bilo koja skola to dati ilegalno jer za to slijede veeelike kazne...(vjeruj mi ja radim u skoli ![]() jedino sto mozes probati je napraviti je neka exelica...mi smo to tako radili dok nismo imali ovaj program koji sad koristimo...to nije bas najsjajnije rijesenje ali je u svakom slucaju bolje od pisanja rukom ![]()
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, najbolje je uzet Excel, premjerit i napravit tablicu preko neke stare svjedodžbe i po njoj radit, a možeš i u Wordu, al to je već malo teže.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
nema togo što se nemože složit u Corelu...vjeruj mi....idući tjedan bi mi trebao biti malo sporiji pa ćemo to rjeešit nije problem ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Bilo je to pred cca 4 godine.... pa se ne sječam detalja.... Mislim da je bilo ili u excelu ili u accessu..... Sve u svemu imali smo između 400 i 600 polaznika i na kraju nastave trebalo je sjesti za komp i...... u jednu kolonu se upisivalo ime, u drugu prezime, pa roditelj, pa JMBG, pa ocjena, pa štatigajaznam......... i onda si samo trebao kliknuti enter i paziti da ti je u printeru uvijek dovoljno obrazaca zadanog izgleda svjedodžbe ![]() ![]() Ma milina jedna....... Probaj se malo raspitati.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mrzi zimu
|
@ komer - pogledat cu ja doma da li jos imam taj stari program u kojem smo prije pisali svjedodzbe...sigurna sam da je bio u excellu...pa ako ga nadjem javim ti na pm ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
To o cemu flare prica je bilo napravljenu u excelu+wordu... Excel je koristen kao baza podataka... tu su se u tablice upisali svi podaci... dok je u Wordu bio kreiran template u kojeg su se ucitavali podaci iz tablice... Ja bih ti i preporucio da si napravis nesto slicno tome... jednostavno je, a radi skroz ok... (mislim da se ta opcija u wordu zove 'skupno pismo')... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
motocross
|
ako flare ne nabavi program onda cemose u corelu ili photoshopu zahebavat jer frend zna sa photoshopom i corelom,sad neznam kolko dobro ali zna dost,a ja nemam pojiam o tome,a excel i access su mi veelike nepoznanice |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
mrzi zimu
|
nazalost...morat ces se snaći nekako drugacije jer ja to ne mogu naci... ![]() sori...imala sam najbolju namjeru ![]()
![]() |
#12 |
motocross
|
ma nema frke,ipak treba jos ovih malo vise od 7 mjeseci odgulit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|