|
![]() |
#1 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() ovako..zanima me koja je razlika između direct 3d i open gl u postavkama? (see attachment) jel svejedno što odaberem ili ima razlike (i u čemu)? i druga stvar koja me zanima je za što služe dvije zadnje opcije-wait for vertical sync i truform? ![]() thanx : cheers2 |
![]() |
![]() |
#2 |
daysleeper
|
opet sam zaboravila attachment.. ![]() zakaj ga ne mogu stavit dok idem na edit? :confused: nigdje ne vidim tu opciju :confused: |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
curo..curo.... to ti ne biraš, grafička kartica podržava i openGL i Direct3D, tu samo mijenjaš postavke ogl-a i d3d-a... neke igrice su pisane u ogl-u, a neke u d3d-u... edit: sad sam tek vidio... truform ti je 'tehnologija tekstura' napravljena od strane ati-ja i ugrađena u dx8 i ogl....inaće, 3d oblik je napravljen od mnogo trokutića..i sad, što više tih trokutića koristiš za prikaz slike, razina detalja je veća. e sad, taj TRUFORM radi zaobljenja na krajevima i spojevima tih trokutića... wait for vertical sync ti je funkcija koja kad je uključena u igricama sinhrono radi refresh rate monitora s fps-ovima...uglavnom, uključi si, slika je puno ljepša... |
![]() |
![]() |
#4 | |
daysleeper
|
Citiraj:
![]() a kad si tak pametan reci onda za što su one zadnje dvije opcije ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
nisam ja rekao da si ti plavuša ![]() zadovolj(e)na? |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
došlo mi da zahebavam nekoga :clap: |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
samo se ti igraj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
truform=beskorisno....Catalysti 5.9 i noviji više nemaju taj seting uopće... Vsync...zavisi koliko ti je stroj jak i koliki ti je refresh monitora....preporučam isključiti |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
pa naravno da nećeš igrat neku igricu na 20-ak fps-a....govorim tu o 70-ak fps-a...ali osjeti se ipak kad je uključen i isključen, naravno ako imaš mašinu dost jaku... |
![]() |
![]() |
#12 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Oke, neam nish pametno rec sto se tice topica... ali ... "igrica"..."igrica".... onaj tko hoce igrat igrice kupit ce si mob i tamo igrat igrice... A mogu se igrice igrat i na kompu, al za njih je dovoljan i p133... Igre nije isto sto i igrice! ![]()
#13 | |
daysleeper
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
ma joj...kak si ti dobra! ![]() ovisi koju igricu igraš! i reci što imaš, pa ćemo ti možda pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
daysleeper
|
Citiraj:
![]() ![]() barton2500+ ati radeon 9500pro 1gb ram |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
he he...ipak nisi plavuša :clap: edit: a možda si se samo skrumpala ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
big brother...he...valjda najgora emisjia koja postoji...trebam li napominjat da nisam gledao niti jednu "epizodu".... kak su automatske postavke na truformu off i na vertical syncu aplication preference, tako da ti je bilo sve dobro namješteno...pod tim mislim 'skrumpala' laku noć...ujutro me faks čeka... |
![]() |
![]() |
#21 | |
daysleeper
|
Citiraj:
ja pogledam nekad..znaju baš bit humoristični..i nekad se divim njihovoj 'glupoći' ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
omg koliko spama u jednom topicu ![]() nego meni je vsync znao raditi probleme pa preporucam ubiti ![]()
#23 |
Administrator
|
C,c,c,c-koliko spama. Sory, ali zatvaram. Ako baš hočete pričati-na svaštaru... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|