|
![]() |
#2401 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ajmo se samo sloziti da se po ovom pitanju nikako ne slazemo ![]()
#2403 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
No ovo što si naveo o izboru predsjednika i parama (perez), možda griješim no ne znam je li moguće da se u Barci dogodi tako nešto. A kad se vratimo silnim milijunima, čak je i na tom polju perez popušio jer je Barca za cijenu Balea i Hamesa uzela Neymara i Suareza. Jednostavno, neusporedivo bolja kupnja jer Messi je kao najbolji aktivni igrač do jučer bio 3. strijelac ekipe. |
|
![]() |
![]() |
#2405 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Po meni ,nema Real neke opcije više.Promjeniti glavninu momčadi,Pereza i Zidana.Dopeljati Ranierija,koji je jedini od boljih trenera dostupan.Prodati Ramosa,Pepea,Marcela,Danila,Kroosa,Kovu,Ronalda,Isca,Hamesa,Benzemu,i od tih masnih novaca složiti novu momčad,gladnu i najbitnije bržu! Moje želje su Dibala,Vidal,Stones,Kane ili Vardy,može i Pogba.Uglavnom brzi igraći!Hazard nam ne treba ,opet greška u koracima,prespor je!
![]() |
#2406 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Na kraju jel bale dobra kupnja ili nije?? I real i je ovakav kakav je radi tog kupovanja ko da igraju football manager... Prodat cilu momčad i kupit cilu novu?? To je recept? Misliš da je to dovoljno za titulu? Možda nakon dvi tri godine te ekipe na okupu.. Ovako zbrda zdola mogu se borit za opstanak bez obzira na vardye, pogbe i ostale tvoje želje i pozdrave! |
![]() |
![]() |
#2407 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Neymar i Bale su razlika nebo i zemlja, isto tako Suarez i Benzema. James ne vrijedi ni polovicu para. Emil pretjeruje, obrana je ok samo treba neka zamjena za Marcela jer je cesto ozlijeden. Vezu treba mijenjat osim Modrica, treba neki pravi defanzivni veznjak. Iako bi svu trojicu, nekog od Benz, Bale-a ili Ronalda treba potjerat. Realu trebaju krila, prava brza krila (Di Maria) a ne nekavi spori tehnicari kao sto su Isco i James, ja uopce ne vidim smisao takvog tipa igraca. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 05.03.2016. u 11:20. |
![]() |
![]() |
#2408 | |
Premium
|
Citiraj:
Bolje cekati i tri godine nego vječno! Bale je top klasa ,ali da igra na svojoj poziciji.Koji Neymar? Za Suareza se slazem!p Hames ima mozda najbolji šut na svijetu,ali ostalo jao! 15 do 2,Totenham-Arsenal!
![]() |
#2409 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Čemu odma usporedbe s barcinim igračima?? Ja sam samo pitao za bejla, i jel vama jedini način prominit cilu momčad za osvojit nešto? Odma usporedbe neymar, Suarez... Svasta |
![]() |
![]() |
#2410 | |
Premium
|
Citiraj:
Mirko,obrana je u redu?Jel ti gledaš tekme?Pa obrana je najlošija u Ligi,po meni amaterska.Treba ih mijenjati sve. Ja bi ostavio Navasa,Balea,Modrića(ali i on mi nije baš po volji),Carvajala i Varanea,jer kako kaže Jeličić još je mlad,pa mu se mogu oprostiti neke greške. Dobro,i Ronaldo nek ostane ,ali da počne igrati odgovornije i ne glumiti maminu mazu.Ako ne ,pedala. Treba im kvalitetan stoper,kvalitetniji lijevi bočni igrač ,jer je Marcelo defanzivno smiješan,zadnji vezni tipa Xabija,prednji vezni,i brzi napadač,tipa Vardyja ili Kanea! Ronalda i Balea na krila i onda bude nešto. Ostali prodaja!
![]() |
#2414 |
Premium
|
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 05.03.2016. u 17:18. |
![]() |
![]() |
#2420 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Dakle kvaliteta ovog otočkog nogometa je ko da NK Trnje igra dobrotvornu sa zaposlenicima sa INA pumpi i to u nedjelju nakon roštilja.... ....ali ne možeš poreći da to nije very entertaining za gledati ![]() |
![]() |
![]() |
#2421 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
kako možeš tako o najboljoj ligi na svijetu. to su one najslabije ekipe ipak toliko jače nego slične ekipe u drugim ligama pa je zato tak kak je!
![]() |
![]() |
#2425 |
Premium
|
A ako ne?Onda i West ham ulazi u računicu.Jer igraju sa direktnim konkutentima Arsenalom ,Leicesterom,Unitedom,Chelsea u sljedećim kolima,tako da! Treba uzeti u obzir i da je West Ham u najboljoj formi od svih njih! Samo da prođu United u tjednu,ili da izbore replay bar,to bi im dalo boost!
#2426 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2428 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2429 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Napokon ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2430 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Što i je i nije dobro (za prvi dio - ovo skroz zadnje je super)
![]() |
|
|