|
![]() |
#20103 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Kolege trebam pomoć! Kupujem prvi puta u životu automobil. I to rabljeni. Našao sam si renault clio 1.2 za xy iznos sa xy kilometara, uglavnom 1,2 benzinac mislim da je to dovoljno navesti. Zanima me točna procedura sa okvirnim iznosom davanja, dakle ja kupujem prodavač prodaje, koja je procedura da je auto moj i da ga mogu voziti. Možda se čini glupo pitanje ali svaki moj frend priča drukčije. Jedni pričaju samo o javnom bilježniku, jedni o papirima o prijenosu i policiji, drugi pak spominju i neki porez od 5% ? Što i kako? Na što paziti? Razlika nove tablice ili koje već ima auto?
![]() |
#20104 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Što se tiče pacijenata kada proadjete aute, uvjiek se sjetim jednog koji je rekao radniku na INI da stavljaju vodu u plin, pa je ovaj otvorio bocu i sa upaljačem napravio plamen i rekao "vidi kako voda gori" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20105 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Znate li nekog u ZG, tko je 'ulovljen' okom novopostavljenih kutijetina od kamera, popušio ticket zbog prekoračenja brzine? ![]() Naime, čuo sam kako navodno te kamere nisu u funkciji zbog tehničkih razloga, ali kako, opet navodno, imaju prejak psihološki učinak na vozače te kako time gotovo potpuno ispunjavaju svrhu. U prilog tome možda govori činjenica o klasičnim sačekušama prometne policije što se i dalje stacioniraju nedaleko tih kamera. Npr. murja i dalje uredno stoji na spoju Heinzelove u Slavonsku iz smjera juga. Ako netko ima info, pored ovih prometnih pričâ iz birca, i još k tome iz prve ruke, bio bih zahvalan na informaciji. P.S. Ne divljam niti namjeravam, već me čisto neobavezno zanima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20106 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
zato sto ako ne prodaju nista osim benzina su visak na benzinskoj ![]()
![]() |
![]() |
#20107 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
@karabaja Nisam iz ZG, no te nove u OS itekako rade. No valja napomenuti kako kutija ima više nego kamera pa se mijenjaju na tjednoj bazi.
Nvisen Y-GX01 // BMAX Y11 Zadnje izmijenjeno od: akoj. 05.03.2016. u 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20108 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Samo kod nas stručnjaci mogu namontirat kamere na jednu jedinu "brzu" obilaznicu u gradu i to stavit 4 kamere u 5 kilometara. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20113 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
S tim ugovorom na poreznu gdje te oderu sa 5% vrijednosti auta po njihovom katalogu, dok ponegdjeza auto stariji od 10-15 godina proznaju čak samo cijenu na ugovoru koja je, redovno, manja od realne. AKo su tablice sa istog postajog reg. područja, mogu ostati na autu, u tom slučaju ideš samo na policiju da dboiješ novu prometnu To se napomene u ugovoru-tablice ostaju na vozilu/novom vlasniku. Ako si s drugog reg. područja, ili bivši vlasik odjavi tablice pa tebi da odjavljenu prometnu, ideš na tehnički gdje dobiješ nove, pa na policiju na ovjeru prometne ili odmah sve riješiš na policiji, ili ti odjaviš na policiji i odmah dobiš nove |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20114 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20117 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#20119 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ma lik je iskren i jebe mu se, predobrar oglas, ''Farovi su malo požutjeli, nije ni čudo jadni, šta su sve vidjeli sa mojom ženom i koliko im je puta život prošao pred očima.'' ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20122 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Ovo je legendaran oglas i takvog sigurno više nećete naći pa je skoro za "sticky" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20124 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20125 |